Μπλούζες για να φορέσετε με φόρμες!

Κάθε φορά που ανοίγετε την ντουλάπα σας, συναντάτε την αγαπημένη σας φόρμα που σας προκαλεί να τη φορέσετε. Στη συνέχεια όμως αναρωτιέστε πώς να το φορέσετε για να έχετε μοντέρνο στυλ. Ήρθατε στο σωστό μέρος για να βρείτε νέες ιδέες για εξαιρέσεις.

Γενικά, χρησιμοποιούμε μόνο το 20% της γκαρνταρόμπας μας το 80% του χρόνου, αφήνοντας εκτός πολλά κομμάτια που συχνά δεν μπορούμε να αποχωριστούμε. Θεωρούμε ότι φοράμε αυτά τα κομμάτια πάντα με τον ίδιο τρόπο. Έτσι, μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τις κάνετε πρωτότυπες και μοντέρνες.

Αλλά πάντα υπάρχει μια νέα έμπνευση για ένα ντύσιμο που δεν έχετε σκεφτεί πριν, γεγονός που δίνει στις φόρμες σας μια διαχρονική εμφάνιση γεμάτη πρωτοτυπία.

Ακολουθούν μερικά ρούχα που ταιριάζουν εύκολα με ένα Γυναικεία τζιν παντελόνι για να σας χαρίσει 4 νέα ρούχα καινοτόμα.

1 – Φόρμα + T-shirt

Για ένα go-to look για όλες τις περιστάσεις, φόρεσε την αγαπημένη σου φόρμα με ένα απλό T-shirt. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα αμάνικο μπλουζάκι για να παίξετε με ένα ακόμα πιο casual ντύσιμο, ενώ τα crop tops είναι επίσης μια ωραία εναλλακτική λύση. Ένα ζευγάρι μπότες ή αθλητικά παπούτσια, ένας κίτρινος ψάθινος φάκελος και ένα φουλάρι είναι οπτικά και στιλιστικά τολμηρά. Τα γυαλιά έχουν επίσης αξιοσημείωτη παρουσία για να υποστηρίξουν ένα μοναδικό καλοκαιρινό στυλ.

 Φόρμα με μπλουζάκι

 2 – Φόρμες + Bomber

Οι φόρμες, τα flats και ένα bomber jacket είναι ό,τι χρειάζεστε για διακεκριμένο ντύσιμο. Μια λεπτή ζώνη από λουστρίνι θα τονίσει τη μέση και θα κάνει την εμφάνιση πιο κομψή. Αυτός είναι ο τέλειος συνδυασμός για να δείχνετε υπέροχοι σε κάθε εποχή. Μην ξεχάσετε μια boho τσάντα και μια μπαντάνα στα μαλλιά σας για απόλυτη λάμψη!”

Karlie Kloss in Dungarees and Bomber

Φόρμα με λουλουδάτο βομβαρδιστικό

 3 – Dungarees + Shirt

Ένα πουκάμισο και ένα dungarees, ο τέλειος συνδυασμός 2 αυθεντικών ρούχων που θα σας χαρίσουν ένα ακαταμάχητο look. Για ένα βράδυ ή μια μέρα στο γραφείο, παίξτε με ένα νέο στυλ που συνδυάζει άνεση και στυλ. Πρωτότυπο και μοντέρνο, εκπλήξτε τους συναδέλφους σας με την κομψότητα ενός ρούχου που μόνο εσείς έχετε το μυστικό. Τα
καρό πουκάμισα είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση που μπορεί να σαγηνεύσει, καθώς και ένα μεγάλο ανδρικό πουκάμισο και ντέρμπι για μια ανδρόγυνη εμφάνιση που θα κάνει την εμφάνισή της γύρω σας!

Φόρμα με πουκάμισο

4 – Φόρμες + Μπλέιζερ

Ένα κλασικό σακάκι, η αγαπημένη σας φόρμα και η αγαπημένη σας τσάντα είναι ό,τι χρειάζεστε. Μπορείτε να φορέσετε το παντελόνι σας με ή χωρίς τις τιράντες για να παίξετε με ένα διαφορετικό στυλ ανάλογα με τη διάθεσή σας. Αυτό είναι ένα κομψό και κομψό ντύσιμο. Οι γόβες ή τα φλατ συνοδευόμενα από μια κομψή τσάντα τονίζουν το σημαδιακό σας λουκ κάνοντάς σας να δείχνετε ακόμα πιο όμορφη. Μπορείτε να το φορέσετε οπουδήποτε, στη δουλειά ή σε μια επίσημη βραδιά με τους φίλους σας.

Φόρμα με σακάκι

Λοιπόν, τι πιστεύετε; Σας ήρθε κάποια νέα ιδέα σε κάποιο από τα παραπάνω ρούχα;

Πέστε μας το με email στην παρακάτω διεύθυνση, θα χαρούμε να το συζητήσουμε:contact@salopeta.gr

Υπάρχουν ακόμα πολλοί τρόποι για να συνδυάσετε τις φόρμες με τα ρούχα της ντουλάπας σας, η διαχρονική μπότα που οι παππούδες μας φορούσαν περήφανα όταν δούλευαν έχει γίνει με την πάροδο του χρόνου ένα απαραίτητο κομμάτι που πρέπει να κατέχετε για να συμβαδίζετε με τις τελευταίες τάσεις του streetwear.

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X