Ρούχα για να φορέσετε με φόρμες

Τα ντενιμ ρούχα είναι πάντα δημοφιλή και δεν βλέπω κανένα λόγο για τον οποίο θα πρέπει να αποφύγετε να φοράτε τζιν κομμάτια. Είστε ελεύθερες να το φορέσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, από τζιν μέχρι φορέματα, από καλύμματα κεφαλής μέχρι αξεσουάρ. Με άλλα λόγια, αυτό το ύφασμα μπορεί να φορεθεί από όλους. Στο σημερινό μας άρθρο, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές υπέροχες ιδέες για ντύσιμο και πώς να τις φορέσετε φέτος.

1 – Πώς να συνδυάσετε ένα τζιν παντελόνι με πουκάμισο

Αυτή η παράγραφος είναι αφιερωμένη σε πρακτικά και άνετα denim ρούχα που μπορούμε να φορέσουμε στο δρόμο και σε ειδικές περιστάσεις. Μερικές φορές μας λείπει κάτι στην καθημερινή μας εμφάνιση. Αυτό το “κάτι” είναι μια κομψή λεπτομέρεια που μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Εδώ έρχονται τα denim dungarees! Αυτό το πανέμορφο denim κομμάτι συνδυάζεται τέλεια με τα πάντα, από κλασικά πουκάμισα μέχρι casual t-shirts, τα τακούνια μέχρι sneakers. Η τρέχουσα μόδα περιλαμβάνει φόρμες με φαρδιά εφαρμογή, στενές φόρμες, φορεμένες με ή χωρίς ιμάντες, κ.λπ. Οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται να αγοράσουν αυτό το ρούχο, επειδή δεν ξέρουν τι να φορέσουν με αυτό. Το διασκεδαστικό είναι ότι μπορείτε να συνδυάσετε τις τζιν φόρμες με σχεδόν τα πάντα, όπως ζιβάγκο, crop top, μπλούζα με δαντέλα, φούτερ κ.λπ.

Ειλικρινά, δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο στο να φορέσετε τζιν παντελόνι με πουκάμισο, απλώς πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το πάνω μέρος σας ταιριάζει καλά και ότι δεν υπάρχουν ογκώδεις λεπτομέρειες που να φαίνονται από τις δύο πλευρές. Ένα λευκό πουκάμισο θα δείχνει υπέροχο πάνω από μια σκούρα μπλε τζιν φόρμα. Θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε Ριγέ πουκάμισα φορεμένα κάτω από τζιν φόρμες. Αν θέλετε να δείχνετε δροσερή και μοντέρνα, προτείνω να συνδυάσετε τη denim φόρμα με ένα πουκάμισο chambray. Τι πιο μοντέρνο από το να βλέπετε γυναίκες να συμπληρώνουν το casual στυλ τους με σέξι γόβες με τακούνι, το αποτέλεσμα είναι πολύ μοντέρνο και ιδιαίτερο. Γιατί λοιπόν δεν ρίχνετε μια πιο προσεκτική ματιά στις παρακάτω ιδέες ντυσίματος για να βρείτε το αγαπημένο σας look;

Φορώντας φόρμα με πουκάμισο

2 – Μερικές ιδέες για σύνολα που μπορείτε να φορέσετε με Jean Dungarees

Όλοι αυτοί οι συνδυασμοί έχουν εμπνευστεί από τις τάσεις του street style, καθώς και από σύνολα που έχουν προτείνει οι σταρ. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε την ιδέα ενός από αυτά τα ρούχα και να προσπαθήσετε να το αντιγράψετε προσαρμόζοντάς το στις επιθυμίες σας. Μιλάω για βασικά είδη εμπνευσμένα από τα 90s, όπως dungarees ή μπουφάν σε στυλ grunge. Αυτό που χρειάζεται είναι να διαλέξετε το αγαπημένο σας denim κομμάτι και να δοκιμάσετε μερικά νέα πράγματα, αν δεν συνηθίζατε να φοράτε denim τακτικά. Μη φοβάστε να είστε κομψοί με denim! Απλά κάντε τη σωστή επιλογή – σκεφτείτε το double denim ως σημείο εκκίνησης! Δεν χρειάζεται να αγοράζετε ακριβά τζιν για να είστε μοντέρνα, κρατήστε το καθημερινό και απλό! Παρεμπιπτόντως, λατρεύω τη μόδα του 1970, είναι πολύ εύκολο να διατηρήσετε την έμπνευση της δεκαετίας του ’70, θα χρειαστείτε ένα jean flared overalls και ένα τοπ από δαντέλα ή μια σέξι μπλούζα με μανίκια καμπάνα. Άλλη μια έμπνευση με ένα χαριτωμένο crop top, τζιν φούστα και άνετα παπούτσια! Επιλέξτε ένα κολακευτικό τζιν φόρεμα, θα ενισχύσει το μοναδικό σας στυλ και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από το πλήθος! Λοιπόν, τι λέτε; Αποκτήστε ένα ωραίο denim outfit για να είστε φρέσκοι και μοντέρνοι για κάθε περίσταση! Ακολουθούν
οι ιδέες που έχουμε ξεχωρίσει:

Μπορείτε να διασκεδάσετε σε χαλαρούς περιπάτους στην ύπαιθρο.
Θα χρειαστείτε ένα απλό μαύρο τζιν παντελόνι και θα το συνδυάσετε με μια ελαφριά μπλούζα με αφηρημένο σχέδιο. Ολοκληρώστε αυτή την εμφάνιση με μαύρα δερμάτινα σάνδαλα με λουράκι και ένα ανοιχτό καφέ δερμάτινο σακίδιο πλάτης.

Διασκεδάστε με το μαύρο και το λευκό! Βλέπουμε ένα ζευγάρι μαύρες τζιν φόρμες που μπορούν να φορεθούν πάνω από ένα κλασικό ασπρόμαυρο ριγέ crop top. Προσθέστε ένα μαύρο καπέλο fedora, μαύρα δερμάτινα peep-toe μποτάκια και μια μαύρη δερμάτινη τσάντα.

Συνιστώ επίσης να δοκιμάσετε ένα κατάλευκο κοντό παντελόνι. Φαίνεται υπέροχο με μια σκούρα μπλε μπλούζα με σχέδιο paisley. Προσθέστε μαύρα δερμάτινα πλακέ σανδάλια και στρογγυλά γυαλιά ηλίου.

Μπλε σκισμένο στενό παντελόνι δείχνει λαμπερό, αλλά θα πρέπει να το φορέσετε σε casual εκδηλώσεις. Δώστε του μια πιο κομψή εμφάνιση προσθέτοντας ένα ρουζ crop top στολισμένο με λαμπερές πούλιες. Ολοκληρώστε αυτό το combo με λαμπερά σανδάλια, στρογγυλεμένα γυαλιά ηλίου και ένα λαμπερό clutch με παγιέτες.

Μην φοβάστε τα double denim looks! Θα χρειαστείτε ανδρική σκισμένη φόρμα, ένα υπερμεγέθες τζιν μπουφάν και καφέ δερμάτινες μπότες αστραγάλου. Αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για χαλαρές εξορμήσεις στην άγρια φύση.

Πώς να φορέσετε το Denim Dungarees

Το διπλό denim μπορεί να γίνει πιο κομψό επιλέγοντας ένα πιο εφαρμοστό κόψιμο, αλλά διατηρώντας την ίδια ιδέα! Θα χρειαστείτε ολόσωμη φόρμα στενής εφαρμογής, ένα σκούρο μπλε τζιν πουκάμισο και μαύρες δερμάτινες μπότες. Ολοκληρώστε αυτό το ντύσιμο προσθέτοντας ένα εμπριμέ κιμονό από μάλλινο ύφασμα, μια μαύρη δερμάτινη τσάντα bucket και ένα απλό ασημένιο ή ξύλινο βραχιόλι.

Κρατήστε το urban και sporty! Θα χρειαστείτε μια σκούρο μπλε τζιν φόρμα, ένα λευκό μπλουζάκι, ένα μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ και μαύρα γόνατα. Μην
ξεχάσετε να προσθέσετε στρογγυλά γυαλιά ηλίου με καθρέφτη και μια μαύρη δερμάτινη τσάντα bucket.

Χρησιμοποιήστε prints για να δείξετε την ατομικότητά σας! Θα χρειαστείτε μια βίντατζ φλοράλ φόρμα, ένα μπλουζάκι με μποέμ σχέδιο και μια λευκή τσάντα με το ίδιο σχέδιο. Ολοκληρώστε αυτόν τον συνδυασμό με ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια.

Ένα απλό ντύσιμο για ημερήσιες βόλτες. Θα χρειαστείτε ένα σκούρο μπλε τζιν σορτς, ένα λευκό T-shirt και ένα λευκό καπέλο Παναμά. Προσθέστε μαύρα γυαλιά ηλίου aviator, ένα κίτρινο δερμάτινο σακίδιο πλάτης και λευκά μποτάκια.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ταιριάξετε αυτό το διαχρονικό κομμάτι που είναι το dungarees, στην επόμενη παράγραφο θα σας παρουσιάσουμε αυτόν που θεωρούμε πιο προσαρμοσμένο σε κάθε κατάσταση της καθημερινότητας και ειδικά για να πάτε στη δουλειά με ένα πρωτότυπο και ξεχωριστό στυλ. Φυσικά
θα αναφέρουμε πώς να συνδυάσετε τη φόρμα με ένα πουκάμισο. 

Αν έχετε άλλες ιδέες για ρούχα ή αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας τα βασικά σας είδη μόδας για την επόμενη χρονιά, επικοινωνήστε μαζί μας στην ακόλουθη διεύθυνση: contact@salopeta.gr! Ανυπομονώ να ακούσω νέα σας!

Σύνολα για να φορέσετε με τζιν παντελόνι

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X