Συμβουλές και κόλπα για να φορέσετε γυναικείες φόρμες

Αποφασίσαμε να αναδείξουμε μέσα από αυτό το άρθρο, την άποψη μιας ανεξάρτητης στυλίστριας που μας χάρισε την αγάπη της για τα dungarees. Ακούστε τι μας είπε:

Είναι επίσημο, έχω μια νόμιμη εμμονή με τις φόρμες. Έχω τώρα τρία από αυτά. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, θέλω περισσότερα. Είδα ένα με ένα κομψό καμουφλάζ που πραγματικά επιθυμώ. Σίγουρα η επόμενη δαπάνη μου. Όλα ξεκίνησαν με μια κλασική μαύρη φόρμα που φόρεσα για πρώτη φορά σε ένα γεύμα με φίλους. Στη συνέχεια αγόρασα ένα ζευγάρι παντελόνια στο ίδιο στυλ με διαφορετική απόχρωση, ώστε να μπορέσω να τα συνδυάσω με τη μικρή μου ξαδέρφη για να βγω έξω και να ταιριάξω ενδυματολογικά. Όταν οι θερμοκρασίες άρχισαν να ανεβαίνουν, αγόρασα βραχεία φόρμα την οποία τώρα μοιράζομαι από κάτω. Δεν μπορώ να σταματήσω τον εαυτό μου! Είναι τόσο χαριτωμένες.

Cyan Short Dungarees
Παράλληλα, είναι απόλυτα λειτουργικές για μένα ως μαμά. Είναι συχνά σπάνιο να βρίσκω κάτι που είναι ταυτόχρονα μοντέρνο και λειτουργικό. Είχα μερικές ερωτήσεις από εσάς σχετικά με το στυλ τους. Σήμερα, σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες συμβουλές για το πώς να φορέσετε φόρμες. Ας το παραδεχτούμε, ο κόσμος συχνά συνδέει τις φόρμες με την αγροτική εργασία. Μπορούν να λερωθούν πολύ γρήγορα, αλλά ταυτόχρονα έχουν σχεδιαστεί για. Παρακάτω θα βρείτε πολλές συμβουλές και φωτογραφίες.

1 – Πώς να φορέσετε τα dungarees

Για τη γνώμη μου, αν φοράτε μακριά dungarees, το κόψιμο πρέπει να είναι ίσιο ή στενό, παρόλο που τα bell-bottoms επιστρέφουν αισθητά στην αστική σκηνή, νιώθω ότι δεν προβάλλουν αρκετά τη θηλυκότητά μου. Αυτή είναι η βασική συμβουλή όταν πρόκειται να φορέσετε μακριά παντελόνια. Αν το φορέσετε με στενό παντελόνι, η φόρμα θα έχει προεπιλεγμένη μοντέρνα, μοντέρνα εμφάνιση.
Προτείνω επίσης να είναι λίγο κοντό, δηλαδή δεν θέλετε να φτάνει μέχρι τον αστράγαλο και να είναι ολόσωμο όπως τα κανονικά τζιν. Μπορείτε πάντα να το διορθώσετε με ένα στρίφωμα για να δώσετε ένα μήκος 7/8 στο παντελόνι σας.

Trendy Blue Overalls

2 – Ποια παπούτσια να φορέσετε με φόρμες

Για τη γνώμη μου, τα καλύτερα παπούτσια για να φορέσετε με φόρμες είναι αθλητικά παπούτσια, χωρίς δισταγμό, έχω δει επίσης κάποια φορέματα με παντελόνι τον τελευταίο καιρό που μπορώ να φανταστώ τέλεια με ένα ζευγάρι γόβες, αλλά τα αθλητικά παπούτσια εξακολουθούν να είναι μια ασφαλής επιλογή. Από τη φύση τους, τα dungarees είναι casual στην κατασκευή. Δείτε παραδείγματα από κάθε επιλογή παπουτσιού που μπόρεσα να δοκιμάσω!”

1. Τα αθλητικά παπούτσια είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι ιδιαίτερα καλή επιλογή αν φοράτε uμακρύ παντελόνι και μακριές μπλούζες, δηλαδή αν είναι πιο δροσερή εποχή.
2. Τα φλατ σανδάλια είναι επίσης μια εύκολη επιλογή. Αυτό θα το συνδύαζα με φόρμες όταν τις φορούσα κατά τους θερμότερους μήνες, με κοντά μανίκια ή ένα μπλουζάκι.
3. Mules μπορεί επίσης να είναι μια καλή επιλογή για την πιο δροσερή ανοιξιάτικη/φθινοπωρινή εποχή, αν θέλετε να ντύσετε το μακρύ παντελόνι σας αλλά δεν θέλετε να φορέσετε αθλητικά παπούτσια.
4. Τέλος, μπορείτε να φορέσετε μποτάκια. Αυτή είναι μια λίγο πιο χίπικη εκδοχή της φόρμας, και μου αρέσει πολύ. Συνιστώ να φοράτε φλατ μποτάκια με τη μακριά φόρμα σας τους πιο δροσερούς μήνες, εκτός αν είστε έμπειρη και θέλετε να δοκιμάσετε μποτάκια με κοντές φόρμες το καλοκαίρι.

Blue Denim Short Dungarees

3 – Ποιες μπλούζες να φορέσετε με φόρμες

Αν και έχετε επιλογές όσον αφορά τα πουκάμισα, η βασική μου συμβουλή είναι να κρατάτε το μπλουζάκι σας εφαρμοστό. Δεν χρειάζεται να είναι εφαρμοστό, αλλά δεν θέλετε να έχετε πολύ όγκο κάτω από τη φόρμα σας, δηλαδή αποφύγετε ένα πουλόβερ, εκτός φυσικά από το χειμώνα, ή σκεφτείτε ένα ελαφρύτερο ύφασμα. Διαφορετικά, κινδυνεύετε να δημιουργήσετε εξογκώματα κάτω από τη φόρμα, πράγμα που δεν είναι κολακευτικό. Προσπάθησα να δώσω όσο το δυνατόν περισσότερα παραδείγματα παρακάτω.

1. Το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να φορέσετε με φόρμες είναι ένα εφαρμοστό μπλουζάκι οποιουδήποτε είδους. Αυτό φοράω πιο συχνά. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτή την επιλογή, είτε είναι μονόχρωμη είτε ριγέ. Διασκεδαστικές λεπτομέρειες, όπως ένα λεοπάρ σχέδιο ή ένας ελαφρώς φουσκωμένος ώμος, θα διατηρήσουν τη φόρμα σας φρέσκια και μοντέρνα ως μια πραγματική δήλωση ομορφιάς.
2. Το καλοκαίρι, σκεφτείτε το ένα μπλουζάκι ή ένα crop top χωρίς ώμους για όσες θέλουν να είναι τολμηρές.
3. Για λίγο πιο καλοντυμένες βραδιές, δοκιμάστε ένα μπλουζάκι με κουμπιά ή μια ωραία εφαρμοστή μπλούζα.
4. Διαφοροποιήστε το μήκος των μανικιών σας ανάλογα με την εποχή, ώστε η φόρμα να λειτουργεί σε διαφορετικές εποχές και περιστάσεις.
5. Κατά τη διάρκεια των ψυχρότερων μηνών, μπορείτε να προσθέσετε ένα μακρύ κάρντιγκαν στην φόρμα σας για επιπλέον ζεστασιά και πιο δροσερή εμφάνιση. Είναι καλύτερο να προσθέσετε τα στρώματα πάνω από τη φόρμα σας.

Black Jean Dungarees

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X