Πώς να πλένετε και να φροντίζετε τις φόρμες;

Αν εργάζεστε σε κρύο περιβάλλον, ξέρετε πόσο πολύ εξαρτάστε από τα χειμωνιάτικα ρούχα εργασίας σας για να παραμείνετε ζεστοί και άνετοι στη φόρμα του. Αυτό είναι που κάνει τη φόρμα με ιμάντες κλασική: είναι εξαιρετικά ζεστή, εξαιρετικά άνετη και εξαιρετικά ανθεκτική. Αλλά μην ξεχνάτε ότι ακόμη και τα πιο ανθεκτικά ρούχα χρειάζονται φροντίδα. Πώς μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η φόρμα σας θα παραμείνει σε καλή κατάσταση και θα διαρκέσει για χρόνια;

Η φόρμα μας είναι εύκολη στη φροντίδα, επειδή γνωρίζουμε ότι δεν έχετε χρόνο για να σπαταλήσετε χρόνο για ρούχα εργασίας με υψηλή συντήρηση. Η φόρμα εργασίας μας καθαρίζεται στην πραγματικότητα απίστευτα εύκολα στο κανονικό πλυντήριο και έχουμε κάποιες απλές συμβουλές για τη φροντίδα της φόρμας που θα σας βοηθήσουν να είναι το άνετο και αξιόπιστο ρούχο εργασίας που χρειάζεστε.

Πλύσιμο παντελονιών

1 – Ποιος είναι ο σωστός τρόπος πλυσίματος μιας παντελόνας;

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μάλλον δεν χρειάζεται να τα πλένετε τόσο συχνά, εκτός αν είναι εξαιρετικά βρώμικα, όπως ακριβώς θα κάνατε με τα τζιν. Κανονικά χρειάζεται να πλένετε τα ρούχα μόνο κάθε δύο ή τρεις εβδομάδες. Και όταν το κάνετε, απλά ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες

1 – 1. Πλύνετε τη
φόρμα σας
σε χαμηλή θερμοκρασία

Πλύνετε τη φόρμα σας μόνοι σας, αν μπορείτε, σε νερό κάτω από 40ºC. (Αυτή είναι περίπου η ρύθμιση “κρύο” στα περισσότερα πλυντήρια, αν και ορισμένα μπορεί να είναι λίγο πιο ζεστά, οπότε να είστε προσεκτικοί). Συνιστούμε επίσης τη χρήση ενός κλασικού ήπιου απορρυπαντικού.

1 – 2. Στεγνώστε σε χαμηλή θερμοκρασία

Μόλις τελειώσετε το πλύσιμο, βάλτε τη φόρμα σας στο στεγνωτήριο για έως και 10 λεπτά, στη χαμηλότερη θερμοκρασία. Αυτό δεν γίνεται για να στεγνώσει η φόρμα, αλλά για να στεγνώσουν περιοχές όπως οι ιμάντες. Και πάλι, χρησιμοποιήστε μόνο τη χαμηλότερη ρύθμιση και ελέγχετε κάθε λίγα λεπτά για να βεβαιωθείτε ότι η μόνωση δεν συσσωρεύεται.

Γυρίστε τη φόρμα σας ανάποδα και ασφαλίστε τα κουμπώματα. Αν δεν τα στερεώσετε, τα κούμπωμα θα φθαρεί άσκοπα και το στεγνωτήριο θα κάνει θόρυβο. Γυρνώντας τη φόρμα ανάποδα, προστατεύετε περαιτέρω τα κουμπώματα τοποθετώντας ένα στρώμα υφάσματος ανάμεσα σε αυτά και το τοίχωμα του στεγνωτηρίου.

1 – 3. Στεγνώστε στον αέρα

Στεγνώστε τη φόρμα σας σε μια απλώστρα σε εξωτερικό χώρο. Αυτό απαιτεί περισσότερο χρόνο, αλλά είναι ασφαλέστερο για το υλικό της φόρμας σας. Εναλλακτικά, ένας ανεμιστήρας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά σας πιο γρήγορα.

Αναποδογυρίστε τη φόρμα σας και κλείστε τα φερμουάρ. Αυτό θα αποτρέψει τη φόρμα από το να λευκάνει ο ήλιος. Ισιώστε τη φόρμα σας στο κανονικό της σχήμα. Λύστε τις πτυχές της φόρμας για να ελαχιστοποιήσετε το σιδέρωμα αργότερα. Δέστε τη φόρμα σας στο σχοινί ρούχων με την ανάποδη πλευρά προς τα έξω. Το δέσιμό τους από τα πόδια θα κρύψει κάθε τέντωμα που προκαλείται από το κρέμασμα στο σχοινί. Αφήστε τα να κρέμονται μέχρι να στεγνώσουν.

Το στέγνωμα είναι ένα βήμα που συχνά παραβλέπεται στη φροντίδα των ρούχων. Ο τρόπος με τον οποίο στεγνώνετε τα ρούχα σας μπορεί να είναι πιο σημαντικός από τη θερμοκρασία ή τη ρύθμιση με την οποία τα πλένετε. Τα ρούχα πρέπει να στεγνώνουν με διαφορετικούς τρόπους, και οι φόρμες δεν αποτελούν εξαίρεση. Αν θέλετε να διασφαλίσετε ότι θα σας εξυπηρετήσουν για πολλά χρόνια, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να τα στεγνώσετε για να ελαχιστοποιήσετε τη φθορά.

Μια τελευταία συμβουλή; Φροντίστε να ελέγξετε όλες τις τσέπες και υπάρχουν μερικές. Πολλές από τις φόρμες μας έχουν μία ή δύο τσέπες στο στήθος, δύο πλαϊνές τσέπες και δύο τσέπες στο πίσω μέρος του παντελονιού, οπότε ελέγξτε τις όλες!

 Στέγνωμα παντελονιών

2 – Τι πρέπει να αποφεύγετε να κάνετε για τη συντήρηση των παντελονιών;

Ακόμη και ρούχα τόσο ανθεκτικά όσο οι φόρμες μπορούν να υποβαθμιστούν αν δεν καθαρίζονται σωστά.

Ποτέ μην καθαρίζετε τις φόρμες σας στο στεγνό καθαριστήριο. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το στεγνό καθάρισμα είναι ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο, αλλά δεν είναι ασφαλές για όλους τους τύπους ρούχων. Το
στεγνό καθάρισμα επιταχύνει τη φθορά της φόρμας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα σας κρατήσει τόσο πολύ.

Μην στεγνώνετε τη φόρμα σας σε υψηλές θερμοκρασίες. Η θερμότητα ενός κανονικού στεγνωτηρίου θα αρχίσει να καταστρέφει τη μόνωση των ρούχων μας μετά από περίπου 10 λεπτά.

– Τέλος, μην πλένετε τις φόρμες σας πιο συχνά από όσο χρειάζεται. Όπως είπαμε παραπάνω, μία φορά κάθε μία ή δύο εβδομάδες, ανάλογα με το πόσο συχνά τα φοράτε, είναι αρκετό για τους περισσότερους ανθρώπους. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να χρειαστεί να τις πλένουν πιο συχνά αν έχουν την τάση να λερώνονται πολύ στη δουλειά, αλλά αυτό θα μειώσει τη διάρκεια ζωής της φόρμας.

Μερικά λεπτά εργασίας κάθε εβδομάδα είναι αρκετά για να διατηρήσετε τη φόρμα σας όμορφη, άνετη και ανθεκτική. Αν πρέπει να αφαιρέσετε λίγη καθημερινή βρωμιά χωρίς πλήρη κύκλο πλύσης, αρκεί ένα υγρό πανί.

Με λίγη φροντίδα, η φόρμα σας μπορεί να συνεχίσει να παρέχει αξιόπιστη προστασία για πολλά χρόνια. Λάβετε υπόψη σας τις συμβουλές μας και η φόρμα σας θα σας ευχαριστεί!”

La Salopette

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X