Οι φόρμες και ο χειμώνας

Ως γυναίκα, είναι απαραίτητο να φοράτε ρούχα που φοριούνται εύκολα, άνετα και κομψά. Και πρόσφατα, ανακάλυψα το dungarees! Δεν ξέρω γιατί άργησα τόσο πολύ να μπω στο τρένο, αλλά χαίρομαι που το έκανα. Επιπλέον, με κάνουν να αισθάνομαι μοντέρνα επειδή είναι πρωτότυπα και γεμάτα γοητεία. Και αν έχετε μακρύ κορμό όπως εγώ, οι φόρμες είναι η τέλεια λύση επειδή μπορείτε να προσαρμόσετε τους ιμάντες ώστε να ταιριάζουν τέλεια στο σώμα σας. Οι τζιν φόρμες είναι οι αγαπημένες μου, επειδή πλένονται όσο θέλετε και είναι γενικά ωραίες και ελαστικές. Μπορείτε επίσης να τα φορέσετε όλο το χρόνο. Αλλά υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές όταν πρόκειται να τις φορέσεις το χειμώνα, γι’ αυτό θα μοιραστώ τις συμβουλές και τα κόλπα μου.

1 – Πώς να φορέσεις την παντελόνα το χειμώνα

Όπως έχω ξαναπεί, η παντελόνα μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο. Ωστόσο, είναι πιο εύκολο (και μάλλον πιο κομψό) να φοράτε παντελόνια το φθινόπωρο και το χειμώνα! Ο χειμώνας είναι η εποχή του layering, και τίποτα δεν είναι τόσο layering όσο οι φόρμες. Το ντύσιμό μου είναι επίσης ένα από τα πιο εύκολα να φορεθεί. Οι μαύρες φόρμες είναι πιο διακριτικές και ο συνδυασμός τους με μια λευκή μπλούζα είναι σικ και απλός. Επέλεξα τα αθλητικά παπούτσια επειδή είναι άνετα και η άνεση είναι το μόνο που χρειάζομαι στη ζωή. Αν είναι πιο κρύα, μπορώ να βάλω από πάνω ένα σικ δερμάτινο μπουφάν για να ολοκληρώσω την εμφάνισή μου.

Γυναικεία χειμερινή φόρμα

2 – Διαφορετικά στυλ παντελονιών

Πριν σας δώσω τις συμβουλές μου για το πώς να φορέσετε παντελόνια το χειμώνα, προτείνω να ξεκινήσουμε με μια ανακεφαλαίωση των διαφορετικών στυλ παντελονιών που υπάρχουν.

2 -1. Μακριά φόρμα

Αυτή είναι αναμφισβήτητα ηκλασική φόρμα και η πιο δημοφιλής! Και για καλό λόγο. Είναι τόσο εύκολο να το φορέσετε με ένα χαριτωμένο τοπ, όπως μια μπλούζα ή ένα crop top. Μου αρέσει επίσης πολύ το γεγονός ότι υπάρχουν τόσες πολλές παραλλαγές, όπως παντελόνια με στενή γραμμή ή φόρμες με φαρδιά πόδια. Μπορείτε εύκολα να τα συνδυάσετε με αθλητικά παπούτσια ή μπότες.

2 – 2. Φόρμες από τζιν ή άλλα υφάσματα 

Το τζιν είναι ο πιο δημοφιλής τύπος φόρμας, αλλά υπάρχουν και άλλα υφάσματα! Βρήκα στυλ από βελούδο και corduroy πολύ ωραία. Και ακόμα πιο ωραία, λατρεύω τις δερμάτινες φόρμες! Ή από ψεύτικο δέρμα, αν έχετε χαμηλό προϋπολογισμό (εγώ έχω!).

2 – 3. Dungarees

Τα Dungarees είναι το πιο χαριτωμένο και ίσως το πιο απροσδόκητο στυλ! Είναι ένας τέλειος τρόπος για να δώσετε ένα θηλυκό στυλ στις φόρμες. Αν τα φοράτε το χειμώνα, φορέστε τα με μπότες μέχρι το γόνατο για περισσότερη ζεστασιά.

2 – 4. Dungarees shorts

Αυτό δεν είναι το στυλ για το χειμώνα, αλλά είναι πολύ χαριτωμένο για το καλοκαίρι και την άνοιξη! Σε συνδυασμό με αθλητικά παπούτσια και ένα λευκό μπλουζάκι ή crop top, δείχνει πολύ επιτηδευμένο και casual.

Διαφορετικοί τύποι φόρμας

3 – Τι να φορέσετε κάτω από την φόρμα;

Υπάρχουν πολλές επιλογές για μπλούζες που μπορείτε να φορέσετε κάτω από την φόρμα. Από πουλόβερ μέχρι μπλούζες, από button-downs μέχρι διαμορφωμένες μπλούζες, οι επιλογές είναι ατελείωτες! Όλα εξαρτώνται από το τι θέλετε να φορέσετε όταν ντύνεστε. Αν κάνει κρύο, δοκιμάστε ένα άνετο πουλόβερ. Όχι μόνο θα σας κρατήσει ζεστή, αλλά δεν είναι μια τυπική επιλογή, οπότε μου αρέσει αυτή η απροσδόκητη ανατροπή. Επιπλέον, θα είστε τόσο άνετα! Αν θέλετε μια πιο θηλυκή εμφάνιση, δοκιμάστε μια χαριτωμένη μπλούζα. Οι παντελόνες μπορεί να μην είναι τόσο θηλυκές, αλλά αν τις συνδυάσετε με μια όμορφη μεταξωτή ή φλοράλ μπλούζα, θα δείχνουν πραγματικά απαλές και όμορφες. Λεπτομέρειες όπως φουσκωτοί ώμοι ή διακοσμητικά με φιόγκο είναι ιδανικές. Ή, αν είστε απλά στο σπίτι, ένα button up είναι τέλειο. Μια φανέλα με κουμπιά είναι πάντα μια καλή επιλογή για το χειμώνα, καθώς θα σας κρατήσει ζεστούς χωρίς το βάρος ενός πουλόβερ.

Ρούχα κάτω από τις φόρμες

4 – Τι πρέπει να φοράτε πάνω από τις φόρμες;

Αφού μιλάω για χειμώνα, πρέπει να μιλήσω για παλτά και μπουφάν! Όταν συνδυάζετε τη φόρμα σας με ένα παλτό, το μήκος είναι το κλειδί. Κατά τη γνώμη μου, ένα μακρύτερο παλτό ή ένα παλτό σε μήκος γοφών θα ήταν καλύτερο! Μια άλλη επιλογή για ένα παλτό είναι να χρησιμοποιήσετε πολλές υφές! Η ψεύτικη γούνα και το δέρμα εξακολουθούν να είναι ενδιαφέρουσες, κομψές και μοντέρνες επιλογές. Ένα εφαρμοστό σακάκι θα έδινε στη φόρμα μια κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, και μου αρέσει η ιδέα να συνδυάσω μια φόρμα με ένα κομμάτι του αντίθετου στυλ.

Φορώντας παλτό με φόρμα

5 – Τα καλύτερα παπούτσια που μπορείς να φορέσεις με φόρμες

Ξέρετε ότι λατρεύω ένα καλό ζεύγος αθλητικών παπουτσιών. Είναι άνετα και πάντα κλασικά. Τόσο το high top όσο και το low top είναι τέλεια! Οι Μπότες αστραγάλου είναι επίσης ιδανικές για να συνδυαστούν με φόρμες. Όλοι έχουν ένα ζευγάρι και θα αναδείξουν την εμφάνισή σας λίγο περισσότερο από sneakers. Φυσικά, τα
φλατ και τα loafers είναι κλασικές επιλογές και πάντα άνετα! Λατρεύω τα φλατ με μυτερές μύτες ή σχέδια γιατί μπορούν πραγματικά να αναβαθμίσουν το ντύσιμό σας.

Παντελόνι με ανερχόμενα αθλητικά παπούτσια

6 – Πού να φορέσεις παντελόνι το χειμώνα;

Ειλικρινά, φορέστε παντού παντελόνι! Εντάξει, επιτρέψτε μου να γίνω πιο συγκεκριμένος. Η παντελόνα θα ήταν ιδανική για ένα απόγευμα στο ζυθοποιείο με τους φίλους σας. Είναι casual και δροσερά και αναδεικνύουν τις σπουδαίες ικανότητές σας στο στυλ. Ή για ένα πρωινό για ψώνια, είναι ένα εύκολο να το φορέσεις και να το βγάλεις ενώ δοκιμάζεις πολλά ρούχα! Μπορείτε επίσης να τα φορέσετε στο σπίτι για να κάνετε δουλειές ή θελήματα. Οι παντελόνες είναι κατάλληλες για όλες τις περιστάσεις, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές παραλλαγές που είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει μια τέλεια εφαρμογή! Με ένα καλό παλτό το χειμώνα, μπορείτε να το φορέσετε παντού, συν το γεγονός ότι, καθώς θεωρείται ότι τα ρούχα τοποθετούνται σε στρώσεις, προσθέτει ένα στρώμα ζεστασιάς που εκτιμάται ιδιαίτερα το χειμώνα!

Πού να φορέσετε χειμωνιάτικες παντελόνες

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X