Πώς να φορέσετε τη φούστα Dungarees

Όλοι θυμόμαστε την αγαπημένη μας φούστα από ντενίμ ή την καρό φόρμα από τα παιδικά ή εφηβικά μας χρόνια. Οι περισσότερες από εμάς είχαμε τη χαρά να φορέσουμε μία με περηφάνια και ακόμα νοσταλγούμε όταν βρίσκουμε παλιές φωτογραφίες της.

Η dungarees φούστα της νιότης μας επέστρεψε, πλήρως ανανεωμένη και γεμάτη νέες κομψές προσαρμογές. Λεπτή γραμμή που ανανεώνει την χαρακτηριστική εμφάνιση της εργατικής τάξης με σύγχρονα μοτίβα. Ζούμε επίσης σε μια εποχή όπου η μόδα δεν γνωρίζει καθόλου στερεότυπα. Το
ίδιο ισχύει και για τη φούστα dungaree, η οποία μεταμορφώνεται σε ένα ευέλικτο κομμάτι για διαφορετικά στυλ που την καθιστούν must-have για τις γκαρνταρόμπες των σταρ.

 Classic Skirt Dungarees

1 – Οι διαφορετικές επιλογές που προσφέρει η φούστα Dungarees

Ανάλογα με τις περιστάσεις και το προσωπικό σας στυλ, μπορείτε να επιλέξετε μια κοντή, μίντι ή μακριά φούστα, με κόψιμο καμπάνα ή μολύβι. Όσον αφορά τα υφάσματα, επιλέξτε denim, λινό, βισκόζη κ.λπ. Φορέστε την βρώμικη φούστα ακριβώς κάτω από το μπούστο σας για να αναδείξετε τη θηλυκή σας σιλουέτα για όλες τις περιστάσεις !

Σίγουρα θα βρείτε παρακάτω νέες ιδέες για να το ταιριάξετε στην εντέλεια !

 Elegant Skirt Dungarees

Για μια βόλτα

Επιλέξτε ένα ελαφρύ, αέρινο ύφασμα ή τζιν και προσθέστε ένα αμάνικο μπλουζάκι, πουκάμισο ή μπλούζα που αφήνει τους ώμους σας ανοιχτούς για θέα. Είναι όμορφο και σας επιτρέπει να επισκεφτείτε ένα πολύ πρωτότυπο στυλ που συνδυάζεται τέλεια με τις καλοκαιρινές τάσεις. Για τις χειμερινές εξορμήσεις, είναι απαραίτητο να αποκτήσετε επιλέγοντας καλά το καλσόν σας με ένα σακάκι (bomber, blazer ή μακρύ parka) και ένα καπέλο. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλά χοντρά, αφράτα καλσόν που σας χαρίζουν μια κομψή εμφάνιση για να δώσετε στο χειμώνα σας μια γυαλιστερή πινελιά που θα λατρέψετε. Η φούστα είναι ένας τέλειος τρόπος για να αναδείξετε τα πόδια σας μέσα από τη νέα σας συλλογή μοντέρνων καλσόν.

Για τη νυχτερινή σας έξοδο

Αν ψάχνετε κάτι ιδιαίτερο για την επόμενη νυχτερινή σας έξοδο, η φούστα της φόρμας θα πρέπει να είναι κατασκευασμένη από ποιοτικό ύφασμα. Τα σατέν και τα μεταξωτά υφάσματα είναι ιδανικά για νυχτερινές εμφανίσεις και ταιριάζουν με ψηλά τακούνια. Το ίδιο ισχύει και για το λινό, το οποίο δίνει μια άνετη εμφάνιση σε ένα ευγενές υλικό που σας ακολουθεί σε κάθε σας κίνηση. Πρόκειται για ένα ρούχο για όλες τις χρήσεις που θα εκθαμβώσει με κλάση και κομψότητα την επόμενη βραδινή
σας έξοδο.

Για τις διακοπές σας

Ξεκινήστε τις διακοπές σας με μια νέα εμφάνιση αντάξια των μεγαλύτερων influencers, ανακαλύψτε ένα ρούχο που είχατε ξεχάσει στο βάθος της ντουλάπας σας και απολαύστε τις διακοπές σας με ένα ανάλαφρο ρούχο που συνδυάζεται τέλεια με ένα πουκάμισο ή ένα crop top και αποκαλύπτει το τολμηρό σας πνεύμα. Πάρτε τις αγαπημένες σας σαγιονάρες ή εσπαντρίγιες, ένα καπέλο και πετάξτε μακριά για εξαιρετικές διακοπές!

 Chic Skirt Dungarees

2 – Πώς να φορέσετε τη φούστα Dungarees

Όταν αγοράζετε καινούργια ρούχα ή ανακαλύπτετε ξανά κομμάτια στην ντουλάπα σας που έχετε να φορέσετε καιρό, συχνά αναρωτιέστε πώς θα μπορέσετε να κάνετε αυτό το καινούργιο κομμάτι δικό σας; Το σκεφτήκαμε αυτό και παρακάτω σας προτείνουμε τι θα σας ταιριάζει καλύτερα.

Επιλέξτε προσεκτικά τα παπούτσια σας

Μπότες, σανδάλια, εσπαντρίγιες, γόβες, ντέρμπι ή ένα ζευγάρι ψηλά παπούτσια όπως Converse για να αισθάνεστε όσο το δυνατόν πιο άνετα στο νέο σας κομψό ντύσιμο. Είτε η φούστα είναι μακριά είτε κοντή, είναι βέβαιο ότι θα έχετε ένα ζευγάρι παπούτσια στην ντουλάπα σας που θα συνδυαστεί υπέροχα με τη φόρμα σας για ένα κομψό, υποτιθέμενο λουκ σε καθημερινή βάση. Συνιστούμε να επιλέξετε μπότες ή αθλητικά παπούτσια με ένα μακρύ φόρεμα και να αφήσετε τη διάθεσή σας να μιλήσει μόνη της με μια κοντή φούστα.

Επιλέξτε μια τσάντα που να ταιριάζει με το ντύσιμό σας

Όταν πρόκειται για τσάντες, έχετε πολλές επιλογές : Επιλέξτε ένα ψάθινο καλάθι και μια καρό φούστα για να αναδείξετε την boho πλευρά σας και περπατήστε στην αγορά ή σε μια εξοχική βόλτα. Μια denim φούστα συνδυάζεται εύκολα με μια τσάντα ώμου για να πάτε στη δουλειά και να δείξετε αυτοπεποίθηση στα σχέδιά σας ή αναδείξτε τη νέα σας δερμάτινη τσάντα με κοντή φούστα φόρμας και γόβες για να κάνετε αίσθηση στις βραδιές γκαλά με τις φίλες σας.

How to Wear Skirt Dungarees

Το skirt dungarees είναι ένα συνδεδεμένο στοιχείο της μόδας, ο χαρακτήρας του είναι αυθεντικός και η φήμη του έχει χτιστεί με την πάροδο του χρόνου για να γίνει ένα βασικό στοιχείο της σύγχρονης γκαρνταρόμπας. Ταιριάζει με κάθε στυλ φορέματος επιτρέποντάς σας να αναδείξετε το ξυπνό σας γούστο για τη μόδα.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X