Πώς να φορέσετε το ιαπωνικό Streetwear Dungarees;

Έχετε θελήσει ποτέ να δείτε ένα ωραίο μείγμα πολιτισμών σε το στυλ ντυσίματος; Θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο ιαπωνικό στυλ streetwear. Τα casual ρούχα είναι περισσότερο γνωστά ως streetwear. Ένα στυλ ντυσίματος με το οποίο αισθάνεστε όχι μόνο άνετα αλλά και κομψά.

Οι παραδοσιακές ιαπωνικές φόρμες εξακολουθούν να είναι στη μόδα, αλλά το streetwear style προχωράει με διαφορετικά σχέδια.

Η εξέλιξη του στυλ:

Η εξέλιξη είναι μια ασταμάτητη διαδικασία. Το ιαπωνικό streetwear έχει εξελιχθεί πολύ από τη δεκαετία του 1990. Η εποχή του streetwear έχει τις ρίζες της στη δεκαετία του 1970 και του 1980. Οι επαναστατικές και νέες σκέψεις των νέων προσφέρουν νέους τρόπους ζωής που επηρεάζουν σημαντικά τη μόδα.

Η ανάμειξη των πολιτισμών και η αναγνώριση της Δύσης ως μοντέλου μόδας αποτελούν τη βάση αυτού που οι Ιάπωνες αποκαλούν streetwear. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το streetwear της Νέας Υόρκης εξελίχθηκε και άλλα ακολούθησαν. Η
ιαπωνική νεολαία της δεκαετίας του 1990 το υιοθέτησε επίσης.

Μετά από μια δεκαετία, χάρη στη σκληρή δουλειά των σχεδιαστών μόδας, οι Ιάπωνες είναι πλέον σε θέση να καθιερώσουν το δικό τους στυλ streetwear. Στην Ιαπωνία, το streetwear δεν αποτελεί σύμβολο στυλ των supermodels, αλλά αναδεικνύει την προσωπικότητα των ανθρώπων. Οι σχεδιαστές έχουν στο μυαλό τους ένα πρακτικό ντύσιμο και μετά επινοούν κάτι.

Η οδός Χαρατζούκου στην Ιαπωνία είναι ένα μέρος που έχει περάσει τα σκαμπανεβάσματά του στις διάφορες τάσεις του streetwear. Αν θέλετε να γίνετε μάρτυρες του αληθινού streetwear style, η οδός Harajuku είναι το καλύτερο μέρος στο Τόκιο.

Japanese Urban Dungarees

1 – Τι είναι η ιαπωνική μόδα του δρόμου;

Οι τάσεις στα ιαπωνικά ρούχα περιστρέφονται γύρω από την κουλτούρα τους και την έκφραση του εσωτερικού τους εαυτού.

Οι σχεδιαστές πειραματίζονται πολύ με χρώματα, εκτυπώσεις και μοτίβα. Η λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι “τολμηρή”. Ακολουθούν μερικά από τα διάσημα ιαπωνικά αστικά ρούχα για άνδρες:

– Σφιχτά παντελόνια στον αστράγαλο

– Παντελόνια φορτίου για τεχνικούς

– Φαρδιά παντελόνια ιαπωνικού στυλ


Λευκό παντελόνι παραλλαγής

– Παντελόνι παραλλαγής με πολλές τσέπες

– Ανδρικό φαρδύ παντελόνι

Και αυτό το παντελόνι μπορεί να συνδυαστεί με


Διαφορετικοί τύποι κιμονό

– Hoodies

– Jackets

– Streetwear πουκάμισα

Αυτά τα ρούχα υιοθετούν τα βασικά στοιχεία της ιαπωνικής αστικής μόδας, αλλά αν θέλετε μια μοντέρνα και πρωτότυπη εμφάνιση, θα πρέπει να επιλέξετε φόρμες που υιοθετούν τα ίδια κοψίματα με αυτά τα κλασικά παντελόνια με μια μοναδική εκδοχή.

Για τα κορίτσια, τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα. Τους αρέσει να φορούν ένα μείγμα μονόχρωμων και φωτεινών χρωμάτων με platform shoes. Ακολουθούν
μερικά μοντέρνα σύνολα:

– Χαλαρά φούτερ με κουκούλα σε έντονα χρώματα με μίνι φούστες.

– Τα ροζ τζιν (από το ανοιχτό ροζ του τσαγιού μέχρι το καυτό ροζ) είναι πάντα στη μόδα.

Cargo παντελόνια με εφαρμοστά μπλουζάκια.

– Οι τζιν φόρμες δεν μπορούν ποτέ να μην είναι μοντέρνο στυλ.

Οι Ιάπωνες έχουν τον τρόπο τους να το κάνουν κομψό. Ανάμεσα σε όλα τα ρούχα του δρόμου από τη μία πλευρά, τα dungarees έχουν τη δική τους εμφάνιση. Ακολουθούν μερικά από τα πλεονεκτήματα του να κάνετε την παντελόνα το καθημερινό σας ρούχο:

– Μπορείτε να τη φορέσετε σε όλες τις καιρικές συνθήκες και σε όλες τις περιστάσεις.

– Η παντελόνα είναι εύκολη στη χρήση και προσδίδει casual στυλ.

– Η παντελόνα ως streetwear παίζει με ένα πρωτότυπο και επιβλητικό στυλ, το οποίο αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό σας.

Japanese Streetwear Dungarees

2 – Πώς να φορέσετε το Japanese Dungarees;

Στην Ιαπωνία, όχι μόνο στα αγόρια αλλά και στα κορίτσια αρέσει να φορούν παντελόνια ως streetwear. Τα παντελόνια είναι κατάλληλα τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια. Οι
νέοι, ιδίως τα κορίτσια, είναι πάντα έτοιμοι να φορέσουν τζιν
μπουφάν, τζιν, παντελόνια ή φόρμες. Για να δώσετε μια διαφορετική εμφάνιση, μπορείτε να αγοράσετε κομμένες φόρμες. Αλλά αν μπορείτε να δεν μπορείτε να προσθέσετε ένα εξωτερικό στρίφωμα στο κάτω μέρος <.span class="content-watch-highlight custom-blot highlight red active">του ποδιού και να του δώσετε μια ανανεωμένη εμφάνιση. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να φορέσετε φόρμες:

– Τζιν φόρμες με crop tops:

Οι κορυφές είναι από streetwear στην ίδια. Συνδυάζοντάς τα με ένα ζευγάρι φόρμες θα αναβαθμίσετε τη συνολική εμφάνιση. Μπορείτε να φορέσετε ένα μονόχρωμο crop top (μαύρο ή λευκό) με γαλάζια τζιν φόρμα.

 Παντελόνι με μπλουζάκι που ξεπερνά τον ώμο:

Μπορείτε να συνδυάσετε την παντελόνα σας με ένα πουκάμισο χωρίς ώμους που θα αναδεικνύει τις τιράντες της παντελόνας και τον λαιμό σας.

– Βερμούδα με ζιβάγκο:

Το χειμώνα, ο καλύτερος τρόπος για να φορέσετε φόρμες είναι να τις συνδυάσετε με ζιβάγκο. Όχι μόνο θα αυτό σας προστατεύει από το κρύο, αλλά θα σας χαρίσει και ένα μοντέρνο celebrity look.

– Φόρμες με μίνι φούστα:

Οι φόρμες με μίνι φούστα είναι επίσης πολύ διαδεδομένες μεταξύ των νεαρών κοριτσιών. Αυτά τα παντελόνια διατίθενται σε πολλά χρώματα. Από ροζ έως μαύρο και μπλε και μερικές φανταχτερές αποχρώσεις. Τους χαρίζει μια κομψή και σίγουρη καλοκαιρινή εμφάνιση.

– Παντελόνι με μικρό σακάκι υψηλής ποιότητας:

Το μικρό σακάκι άνω μονόχρωμο se <<

.span class=”content-watch-highlight custom-blot highlight red active”>συνδυάζονται καλά με τα overalls το χειμώνα.

– Παντελόνι σε κομψή μόδα:

Αν δεν θέλετε να φορέσετε ένα ζευγάρι φόρμα στυλ απλό μπλε παντελόνι, έχετε πολλές άλλες επιλογές. Στο vintage dungarees, μπορείτε να βρείτε σορτς dungaree γενικά. Θα δώσει μια αυθεντική εμφάνιση που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας. Είναι επίσης η καλύτερη δήλωση μόδας.

Οι τύποι των παπουτσιών που φοράτε αλλάζουν επίσης την εμφάνιση της φόρμας.

– Οι μπότες camp ταιριάζουν υπέροχα με κοντές φόρμες.

– Τα
εμπριμέ αθλητικά παπούτσια, μια κλασική ιαπωνική δήλωση μόδας με φόρμες με φαρδιά πόδια.

– Δεν θα το περίμενες, αλλά δοκίμασε την ολόσωμη φόρμα με τακούνια- θα σου δώσει ένα μοντέρνο look.

– Για πιο casual outfits, οι γόβες καμβά και τα sneakers είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι της ολόσωμης φόρμας.

– Το καλοκαίρι, τα σανδάλια είναι η καλύτερη επιλογή για τη δροσερή και πρακτική τους εμφάνιση.

Στο τέλος της ημέρας, δεν υπάρχουν σκληροί και γρήγοροι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε όταν φορέσετε φόρμες. Ωστόσο, τα μπλε, τα μαύρο και το λευκό είναι παγκόσμια χρώματα. Αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε χρωματιστά παντελόνια. Το μόνο που πρέπει να δείτε είναι πώς σας αρέσει να φοράτε φόρμες. Το στυλ σας μετράει πολύ.

Μια συμβουλή:μην δοκιμάζετε πολλά αξεσουάρ με denim, ώστε να μην υπερκαλύπτετε τη φυσικότητα του ντυσίματός σας.

Γυναικεία ιαπωνική φόρμα

3 – Streetwear Dungarees και Denim

Το Denim έχει αμερικανικό όνομα, ωστόσο με καταγωγή από την πόλη Νιμ της Γαλλίας αυτό το όνομα είναι το πιο γνωστό σήμερα, αλλά και οι Ιάπωνες έφτιαχναν το δικό τους denim. Κατασκευάζεται 100% στην Ιαπωνία. Λόγω της συνεχούς ζήτησης, πολλές διάσημες μάρκες στην Ιαπωνία κατασκευάζουν τζιν. Ακολουθούν μερικές από τις διάσημες μάρκες denim στην Ιαπωνία που τις κατασκευάζουν:

Pure Blue Japan

– Big John


Evisu

– Stevenson Overall Co

– Momotaro

/p>

– Σιδερένια καρδιά

– Σαμουράι Jeans

Οι Ιάπωνες έχουν εμμονή με το streetwear στυλ, αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς την δημοτικότητα της φόρμας. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στην Ιαπωνία που αγαπούν τις φόρμες. Μερικές φορές, όταν θέλετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας σε κάτι διαφορετικό και αριστοκρατικό, αυτά είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι ταυτόχρονα μοντέρνο και κομψό.

Έτσι, μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, τα dungarees επανήλθαν στο προσκήνιο, κάτι που επιβεβαιώνεται βλέποντας τον αριθμό των νέων που φορούν dungarees στους δρόμους του Harajuku.

Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να ακολουθούν τη μόδα, αλλά κάποιοι ακολουθούν την καρδιά τους. Θέλουν να φορούν αυτό που τους ταιριάζει. Έτσι, είτε πρόκειται για φόρμες ή άλλα streetwear, δεν υπάρχουν ειδικοί περιορισμοί για να ακολουθήσετε το στυλ σας. Στα dungarees, υπάρχουν τόσα πολλά στυλ και πράγματα που ταιριάζουν.

Τα dungarees είναι ένα είδος streetwear που οι άνθρωποι θα παρατηρήσουν παντού στο πλήθος. Μπορείτε να βρείτε ακόμα και το φόρεμα dungaree, το οποίο ντύνει με πρωτοτυπία το διακριτικό σας look και κάνει την παρουσία σας αξέχαστη.

 Urban Denim Dungarees

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X