Πώς να φορέσετε ένα φόρεμα Dungaree;

Μερικά φορέματα είναι εύκολο να φορεθούν. Οι φόρμες έχουν ένα μοναδικό στυλ που μπορείτε να φορέσετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπορείτε να πείτε ότι είναι ένα πλήρες φόρεμα σε ένα κομμάτι.Οι γυναίκες το φορούν με τον δικό τους τρόπο σε πολλές χώρες όπως η Αμερική, η Ιαπωνία, η Ινδία, η Κίνα και η Ευρώπη. Οι διασημότητες το φορούν επίσης όταν θέλουν να αλλάξουν το λουκ τους και να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Άνδρες, γυναίκες, παιδιά, ακόμα και ηλικιωμένοι το αγαπούν.

1 – Τι είναι το φόρεμα Dungaree;

Είναι ένα ρούχο που καλύπτει τα πόδια και το πάνω μέρος του σώματος χάρη στο μπουφάν του. Το φόρεμα Salopette μοιάζει με ένα παντελόνι, αλλά καλύπτεται μέχρι το στήθος από δύο ιμάντες που συγκρατούν την σαλιάρα στο πάνω μέρος του σώματος. Μπορεί να έχει κουμπιά και στις δύο πλευρές ή φερμουάρ, πλαϊνές τσέπες και συνήθως μια μεγάλη, πρακτική μπροστινή τσέπη. Τα πιο συνηθισμένα υλικά είναι το denim και το βαμβάκι. Είναι γνωστή ως garment streetwear στην Ιαπωνία και την Αμερική.

Πριν δούμε πώς φοριέται το φόρεμα dungaree, ας πάμε πίσω στην προέλευσή του. Στην πραγματικότητα προέρχεται από ένα μικρό ινδικό χωριό που ονομάζεται Dongri. Τον 17ο αιώνα, οι κάτοικοι εξήγαγαν αυτό το ύφασμα στην Αγγλία. Λόγω της ανθεκτικότητας και της δύναμής του, έγινε δημοφιλές μεταξύ των εργαζομένων. Στην Αγγλία, το όνομα dongri μετατράπηκε σε dungaree.

Μπορείτε να βρείτε παντελόνια σε πολλά υλικά σχήματα και χρώματα, για παράδειγμα

– Κοντό στυλ

– Στυλ φόρεμα 

– Φαρδύ στυλ με φαρδιά γραμμή στα πόδια

– Στενή γραμμή με γραμμή που αγκαλιάζει το σώμα

./p>

– Vintage στυλ

Έρχεται σε πολλά χρώματα, είτε μπλε, μαύρο ή λευκό για τα πιο κλασικά μοντέλα, βρίσκουμε παντελόνια με πιο τολμηρά χρώματα όπως πράσινο, κίτρινο, κόκκινο, μοβ και τόσα άλλα. 

Στο παρελθόν, οι άνθρωποι, ιδίως οι εργαζόμενοι, το φορούσαν ως στολή. Αυτή η πρακτική χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα. Πολλοί επαγγελματίες όπως μηχανικοί, ελαιοχρωματιστές, εργάτες και άτομα που σχετίζονται με κατασκευές φορούν φόρμες. Αυτό οφείλεται στην αντοχή και την ανθεκτικότητα του υφάσματος. Μπορούν να εργάζονται αποτελεσματικά και με αυθεντικό στυλ.

Ήταν στη μόδα τις δεκαετίες του 40 και του 50, στη συνέχεια επανήλθε στη μόδα τη δεκαετία του 90, και τώρα είναι και πάλι αίσθηση. Ως γνωστόν, ένα συγκεκριμένο στυλ μόδας επαναλαμβάνεται μετά από μία ή δύο δεκαετίες. Μπορεί να βλέπετε φωτογραφίες πολλών διασημοτήτων με φόρμες ή να τις βλέπετε τακτικά όταν βγαίνετε για βόλτα. Πολλοί αναρωτιούνται πώς να αναδείξουν αυτό το ρούχο με τον μοναδικό και ξεχωριστό χαρακτήρα.

Φόρεμα Salopette Jean Tressia

2 – Πώς να φορέσετε το φόρεμα με παντελόνι;

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για το φόρεμα με παντελόνι. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας, συνοδεύοντάς το με αξεσουάρ. Υπάρχουν μερικές συμβουλές που θα σας δώσουμε για να το κάνετε δικό σας και να νιώθετε άνετα μέσα σε αυτό.

Το φόρεμα με παντελόνι το καλοκαίρι:

Το καλοκαίρι, όταν θέλετε να φοράτε ελαφριά ρούχα, το παντελόνι μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Αποτελεί ένα ολόκληρο ρούχο που μπορείτε να φορέσετε με μια ψάθινη τσάντα και ένα ψάθινο καπέλο για ηλιοθεραπεία στην παραλία.

Φορέστε το με διαφορετικούς τύπους τοπ:

Μπορείτε να φορέσετε στενά λευκά μπλουζάκια με μαύρα ή μπλε τζιν παντελόνια, είναι κλασικό! Φαίνεται φανταστικό και κομψό στο σώμα σας. Αν θέλετε να πάτε οπουδήποτε, τα μπλουζάκια είναι η καλύτερη επιλογή. Δεν υπάρχουν όρια για τα tees. Μπορείτε να επιλέξετε από έναν μακρύ κατάλογο τύπων γιλέκων.

Υπάρχουν και άλλες μπλούζες, όπως τα tank tops και τα crop tops, που είναι επίσης τέλεια στοιχεία για την εμφάνισή σας. Μίνι σακάκια ή σακάκια μπορούν να φορεθούν κομψά πάνω από ένα φόρεμα με φόρμα.

Το φόρεμα με φόρμα το χειμώνα:

Δεν υπάρχουν εποχές για να το φορέσετε. Μην ανησυχείτε για το στυλ- το χειμώνα, έχετε ακόμα μια μεγάλη γκάμα επιλογών.

Τα πουλόβερ με λαιμόκοψη είναι πολύ δημοφιλή το χειμώνα. Οι διασημότητες επιλέγουν επίσης αυτά τα πουλόβερ για να αισθάνονται άνετα. Εκτός από αυτό, ένα απλό μαύρο δερμάτινο μπουφάν δίνει στην φόρμα φόρμα σας μια λαμπερή εμφάνιση. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε φορώντας φούτερ με κουκούλα και ένα ζευγάρι ψηλές κάλτσες για μια ημέρα cocooning στο σπίτι. Δεν υπάρχει κανένα fashion faux pas με το φόρεμα σε φόρμα.

Δείτε το και μόνοι σας, μερικά από αυτά τα στυλ δεν πάνε ποτέ στραβά!

Άσπρο και μαύρο:

Ο συνδυασμός του μαύρου και του λευκού είναι ένα must-have της μόδας. Φαίνεται πάντα ελκυστική και αξιοπρεπής. Αν έχετε μαύρη φόρμα, μπορείτε να τη συνδυάσετε με ένα λευκό t-shirt. Μπορείτε επίσης να κάνετε το αντίθετο. Απλό και κομψό.

Αποδεσμευμένο λουράκι:

Μπορείτε να ξεκουμπώσετε ένα λουράκι για να φαίνεται πιο κομψό.

Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να φαίνονται διαφορετικοί και να έχουν ένα στυλ που οι άλλοι συνήθως δεν εφαρμόζουν – με το να απογυμνώνετε τη φόρμα σας ξεχωρίζετε.

Οι φόρμες σε στυλ ξυλοκόπου:

Μπορείτε να
φορέσετε κοντή φόρμα και καρό πουκάμισο. Ποιο χρώμα θα ταιριάζει καλύτερα με αυτό; Είναι στο χέρι σας να επιλέξετε. Τα ανοιχτά χρώματα ταιριάζουν πολύ καλά με αυτό το στυλ, όπως το μωρουδιακό ροζ ή το ανοιχτό γκρι. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε ψηλοτάκουνα ή ψηλοτάκουνα παπούτσια με αυτό.

Τα παπούτσια που πρέπει να φορέσετε:

Μπορείτε να
δοκιμάσετε οποιαδήποτε παπούτσια με το συνολικό σας φόρεμα. Όπως:

– Φλατ σανδάλια για το καλοκαίρι

– Τα αθλητικά παπούτσια είναι πάντα πρακτικά για την άνεσή τους και το κλασικό στυλ που τα συνοδεύει.


Τα τακούνια προσθέτουν μια πινελιά γοητείας. Αν θέλετε μια μοντέρνα εμφάνιση, επιλέξτε τακούνια χωρίς δεύτερη σκέψη.

– Οι μπότες με τακούνι στον αστράγαλο δίνουν μια περιπετειώδη εμφάνιση στην γκαρνταρόμπα σας με τις φόρμες.

Φορώντας το φόρεμα με παντελόνι

3 – Το φόρεμα με παντελόνι

Το φόρεμα με παντελόνι είναι ένα ολοκληρωμένο κομμάτι μόδας. Μπορεί να αποτελέσει μια ωραία προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σας. Δεν χρειάζεστε πολλά αξεσουάρ για να το συνοδεύσετε. Μπορείτε να το φορέσετε ως ένα casual φόρεμα για να πάτε για φαγητό με τις φίλες σας. Είναι επίσης εξαιρετικό για να κάνετε DIY χάρη στον άφθονο αποθηκευτικό του χώρο και χρήσιμο σε κάθε περίσταση. Εκτός
από όλα αυτά τα στυλ και τις συμβουλές, το κυριότερο είναι να ντύνεστε με τρόπο που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα στο να το φοράτε. Είναι ένα πακέτο! Είναι άνετο. Αισθάνεστε άνετα σε αυτό. Δεν χρειάζεται να φορτωθείτε με άλλα αξεσουάρ όπως βραχιόλια, κολιέ, δαχτυλίδια ενώ φοράτε φόρμες. Επιπλέον, η ποιότητα του υφάσματος της φόρμας είναι μακράς διαρκείας. Τι άλλο μπορεί να κάνει ένα φόρεμα για εσάς; Είναι μια δήλωση μόδας αν θέλετε να ξεχωρίσετε στην επόμενη έξοδό σας.

Dungarees Dress

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X