Πώς να προσαρμόσετε τη φόρμα σας;

Όλοι μας έχουμε ένα, ή δύο, ή περισσότερα παντελόνια που αποτελούν ενδυματολογική αναφορά για εμάς και που δεν θα τα παραχωρούσαμε με τίποτα στον κόσμο σε άλλα στυλ ή τάσεις ένδυσης. Αυτό το διαχρονικό αλλά παντός καιρού ρούχο μας συνοδεύει σε όλες τις περιστάσεις της ζωής μας, έτσι πρακτικό, άνετο, καθολικό και διαχρονικό. Ωστόσο, και παρόλο που δεν το βαριόμαστε ποτέ, μερικές φορές νιώθουμε την επιθυμία ή την ανάγκη να το ανανεώσουμε ή να το προσωποποιήσουμε ανάλογα με την περίσταση ή τη στιγμή που πρόκειται να το φορέσουμε.

Ναι, αλλά εδώ είναι το θέμα, πώς να το κάνεις trendy; Πώς να το υποβαθμίσεις με μικρά πράγματα που θα κάνουν ένα σύνολο, που θα σε κάνουν να σε προσέξουν στο δρόμο; Πώς αναδεικνύεις τις φόρμες που λατρεύεις να φοράς, αν ποτέ έχεις αυτή τη μικρή αμφιβολία που σου ψιθυρίζει ότι ναι μεν η φόρμα είναι σίγουρη, αλλά θέλεις ακόμα περισσότερο να είναι ένα μοντέλο του είδους του, ένα μοναδικό μοντέλο , ένα μοντέλο που σου μοιάζει;

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα αξεσουάρ που μπορείτε να προσθέσετε στο ντύσιμό σας, τα οποία μπορούν να μειωθούν ατελείωτα, ανάλογα με το στυλ της φόρμας που θέλετε να αναδείξετε, ανάλογα με το σχήμα , το χρώμα, την υφή και ανάλογα με την περίσταση.

1 – Η
αλυσίδα

Εδώ, έχεις να επιλέξεις από έναν πλούτο που σε κάνει να ντρέπεσαι, όσον αφορά το στυλ της αλυσίδας και την τσέπη στην οποία θα την κάνεις να ξεχωρίζει, ώστε να γίνεται αντιληπτή, και έτσι το παντελόνι που σου πάει τόσο καλά, να είναι ακόμα περισσότερο το παντελόνι που θα φοράς για πολύ καιρό ακόμα.
Η αλυσίδα συνδέσμου, η πολυπλεγμένη αλυσίδα, η ασημένια ή χρυσή μεταλλική αλυσίδα, θα προεξέχουν από την πίσω τσέπη του παντελονιού και θα δώσουν μια μικρή κομψή και ρετρό εμφάνιση στο απλό τζιν παντελόνι σας , μαύρο ή μπλε, γκρι, μπεζ, δεν έχει σημασία!

Η αλυσίδα του ρολογιού τσέπης φοριέται σε μία από τις πλαϊνές τσέπες , σε ένα vintage μπεζ παντελόνι, μπλε ή μαύρο, θα σας χαρίσει το τέλειο κομψό και ταυτόχρονα casual look. Το μικρό έξτρα που κάνει τη διαφορά!
Για μια λίγο πιο μοντέρνα εμφάνιση, θα έχετε επίσης την αλυσίδα μέσης, αυτή που τυλίγεται γύρω σας και χάρη στην οποία θα αναδείξετε το νεανικό, δυναμικό και εκλεπτυσμένο ταμπεραμέντο σας ταυτόχρονα!



Vintage Overalls



2 – Η ζώνη

Αν έχετε ένα μαύρη φόρμα, το must-have θα είναι μια χρυσή ζώνη, χρυσές γόβες με λουράκια ή σανδάλια επίσης! Και με κάτι μικρό, θα υποβαθμίσετε το όλο θέμα, με φινέτσα και φινέτσα. Αυτό το ντύσιμο, ιδανικό για βραδιές με φίλους, στο σπίτι ή στο εστιατόριο, θα σας ταιριάζει απόλυτα με την απλότητα και την κομψότητά του.
Με μια ανοιχτή ή σκούρα καφέ δερμάτινη ζώνη, σημαδέψτε τη μέση σας περνώντας τη ζώνη μέσα από τις θηλιές μιας απλή λευκή φόρμας, ή με λουλούδια, με σχέδια, δεν έχει σημασία! Όλα τα παντελόνια μπορούν να διακοσμηθούν με αυτόν τον τύπο ζώνης. Όλες οι ζώνες, είτε είναι λεπτές, είτε φαρδιές, είτε με επένδυση στη μέση, είτε κρέμονται στο γοφό, θα ταιριάξουν υπέροχα με τις αγαπημένες σας φόρμες! Σημαδεύοντας λίγο τη μέση με αυτό το αξεσουάρ, θα επαναπροσδιορίσετε την εμφάνισή σας, το γούστο σας για ένα καθολικό και διαχρονικό ρούχο, το οποίο αναμφίβολα αξίζει να μεγεθύνεται σε όλες τις περιστάσεις. Σέξι και μοντέρνα με φόρμα, απολύτως!

Δερμάτινη ζώνη

3 – Κοσμήματα

– Οι Πινέζες για εσάς τις κυρίες, οι Πινέζες για εσάς τους κυρίους! 

Χωρίς δισταγμό, βάλτε την καρφίτσα στη ζώνη της μέσης!Είναι μοντέρνα, καινοτόμα, διακριτική για να δώσει περισσότερο στυλ στην εμφάνισή σας! Σε ένα ρευστό και απλό παντελόνι, η στρογγυλή ή οβάλ καρφίτσα cameo θα είναι η απαραίτητη πινελιά που θα σας δώσει αρχοντιά, κομψότητα και υπεροχή!
Είστε casual τύπος και θέλετε να ντύσετε το παντελόνι σας με λουλούδια ή σχέδια; Έχετε ατελείωτες επιλογές με καρφίτσες από όλα τα πιθανά υλικά:Η ξύλινη καρφίτσα για ένα δροσερό, οικολογικό και country στυλ, η μεταλλική καρφίτσα, στρας, ύφασμα, πλαστικό. Θα βρείτε πώς να ντύσετε τη φόρμα σας με αυτή τη μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά!
Η καρφίτσα στη μέση, η καρφίτσα που φοριέται σε ένα από τα λουριά, φανταστείτε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς μεταξύ όλων των ποικιλιών καρφωμάτων και πού να τις τοποθετήσετε, που θα σας κάνουν να δείχνετε ωραίες!!!
Και εσείς κύριοι, επιδείξτε τις ιδέες σας, δύο ή τρεις καρφίτσες στερεωμένες δίπλα-δίπλα στις τιράντες, ή στην κύρια τσέπη της φόρμας σας, και ήδη, επιδεικνύετε την προσωπικότητά σας, τολμάτε να είστε διαφορετικοί, και επιβεβαιώνετε το καλό σας γούστο και την ατομικότητά σας!

4 – Κολιέ και βραχιόλια

Κολιέ για εσάς κύριοι, τα βραχιόλια γύρω από τον καρπό σας θα ταιριάζουν σε χρώμα και υλικό με τη ζώνη που έχετε επιλέξει για την αγαπημένη σας φόρμα!
Κυρίες, αν έχετε vintage, φαρδιά φόρμες, τότε χρειάζεστε το κολιέ από ύφασμα και μέταλλο που θα πέσει τέλεια σαν σαλτιέρα μπροστά από τη φόρμα σας, θα τονίσει τη χαλαρή, άνετη και δροσερή πλευρά που σας ταιριάζει τόσο πολύ, θα τολμήσει τις χρωματικές αντιθέσεις, θα παίξει εύκολα με όλα τα μοντέλα των πολύ μακρών, μονών, διπλών ή τριπλών κολιέ! Θα κάνετε θραύση και σίγουρα θα σας ζηλέψουν και θα σας αντιγράψουν!

5 – Κασκόλ 

Δημιουργήστε την τάση σας, με ένα μικρό τετράγωνο ύφασμα απλά δεμένο σε μια θηλιά ζώνης και παίξτε με τα χρώματα κάνοντας τετράγωνη αντίθεση με το χρώμα της φόρμας ή αντίθετα δουλεύοντας σε μια χρωματική καμέα. Για παράδειγμα, ένα μικρό κόκκινο τετράγωνο σε ένα denim overalls θα δείχνει εξίσου καλά με ένα άλλο ουράνιο μπλε ή σκούρο μπλε στην ίδια φόρμα.
Με ένα μεγαλύτερο κασκόλ, το στρίβετε έτσι ώστε να μπορείτε να παίξετε με αυτό ως ζώνη που βάζετε στις θηλιές της φόρμας, και πάλι η ίδια αρχή: αντιστοιχίζετε τα χρώματα και τα μοτίβα ή μένετε στο ίδιο χρώμα με τη φόρμα σας. Όπως και να έχει, θα είναι μια φιλική και εξατομικευμένη στολή, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και την εικόνα σας!

Όπως βλέπετε, η μείωση της αυτοπροσδιοριζόμενης φόρμας είναι άπειρη, περιορίζεται μόνο στα όρια των επιθυμιών και της φαντασίας μας. Με λίγα μέσα και αντικείμενα, το παντελόνι ξαναζωντανεύει, βελτιωμένο στην απόδοση και το σχήμα του με ό,τι μπορούμε να προσθέσουμε σε αυτό για να τροποποιήσουμε το στυλ του.

Τα παραδείγματα που αναπτύχθηκαν παραπάνω επιλέγονται συνήθως από αυτά που έχουμε ήδη στο σπίτι μας και είναι μια επιθυμία να περιγράψουμε πώς, με ένα ξεχασμένο κόσμημα σε ένα κουτί, μια ζώνη που δεν χρησιμοποιούμε πλέον, υποβαθμίζουμε αυτό το ένδυμα που μας είναι αγαπητό χωρίς να είναι, με τα μέσα να ξαναχαρακτηριστεί από αυτό που ήδη έχουμε.

6 – Σιδερωτά μέρη 

Με έναν πιο χειροκίνητο και ίσως λίγο πιο τεχνικό τρόπο, δώστε στον εαυτό σας την ευχαρίστηση να δώσει μια δεύτερη νεότητα στην αγαπημένη σας φόρμα, αυτή που σας ακολουθεί τόσο καιρό στις πολλές εκδηλώσεις της ζωής σας, αυτή για την οποία τίποτα στον κόσμο δεν θα μπορούσε να σας πείσει να την ξεφορτωθείτε. <Η μέθοδος είναι απλή και το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα: Και πάλι, αφήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας να οργιάσει! Επιλέξτε σιδερώσιμα τετράγωνα υφάσματος για να τα εφαρμόσετε στο παντελόνι σας με ένα σίδερο, πάρτε τα υφάσματα που σας αρέσουν και μετατρέψτε το φθαρμένο τζιν παντελόνι σας σε μοντέρνο παντελόνι, με εφέ patchwork , πολύχρωμο, ζωντανό, αυθόρμητο! Θα έχετε τεράστια επιτυχία, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι θα συνεχίσετε να φοράτε αυτές τις φόρμες, οι οποίες θα έχουν αιώνια συναισθηματική αξία για εσάς!

Μοντέρνα εξατομικευμένη φόρμα

7 – Χάντρες, πούλιες και κεντήματα :

Αν δεν φοβάστε το ράψιμο, θα προσθέσετε χάντρες όλων των μεγεθών και χρωμάτων στα σημεία της φόρμας που σας εμπνέουν: μια διαβάθμιση των μεγεθών των χαντρών στο πάνω μέρος του ποδιού της φόρμας θα δείχνει υπέροχη!

Ράψτε παγιέτες και προσθέστε λάμψη, θα παίξετε με τα εφέ φωτός στη φόρμα σας πασπαλίζοντας παγιέτες στις τσέπες για παράδειγμα, και μετά ιδού ένα άλλο look για φόρμες στολισμένες με χίλιες φορές λάμψη!!!
Τέλος, σε μια μικρή εμπλοκή (ή όχι ) , μην διστάσετε να ραφείτε από πάνω, ένα κεντημένο λουλούδι, ή μια καρδιά, ή ένα αστέρι για το αστέρι που είστε, ή το μικρό σας όνομα , όλα είναι δυνατά !!!

Για το κόλλημα, αλλά εδώ ας γίνουμε ειδικοί, μπορείτε να τραβήξετε κάποια νήματα, να αυξήσετε αυτή τη μικρή τρύπα που σας ενοχλεί (ίσως) για να τονίσετε το grunge, καθόλου παλιομοδίτικο, στυλ της δεκαετίας του ’80 που επιστρέφει με φόρα στους επαναστατημένους εφήβους μας!

Το dungarees είναι για εσάς ένα διαχρονικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας, προσαρμόστε αυτό το δεύτερο δέρμα και σαν σχεδιάστρια μόδας, προσαρμόστε το σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και την ορμή σας, για να κάνετε ένα μοναδικό dungarees, δικό σας! Ταλαντούχος καλλιτέχνης, θα εκτιμήσετε να το έχετε ενισχύσει, αυτό το διάσημο παντελόνι που αγαπήθηκε, στην εικόνα σας, στο γούστο σας. Να είστε σίγουροι ότι θα σας επιστρέψει άπειρα με μια ευεξία και μια επιβεβαιωμένη ευγένεια κάθε φορά που το φοράτε!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X