Πώς φορούν οι διασημότητες φόρμες;

Μερικά στυλ ρούχων δεν παλιώνουν ποτέ. Η φόρμα είναι ένα από αυτά. Είναι πολύ δημοφιλείς στον κόσμο της μόδας και οι Ιάπωνες τις λατρεύουν. Μπορείτε να δείτε πολλούς ανθρώπους να φορούν φόρμες με διαφορετικά στυλ στην οδό Harajuku, μια μοντέρνα περιοχή στο Τόκιο. Είναι εύκολο να προσθέσετε μια funky πινελιά σε αυτό το casual ντύσιμο. Αλλά ξέρετε κάτι; Οι παγκοσμίου φήμης διασημότητες αρέσκονται επίσης να φορούν φόρμες. Τις φορούν όταν βγαίνουν έξω περιστασιακά ή για να επιδείξουν ένα statement στυλ.

Τα dungarees είναι ξανά στη μόδα:

Η μόδα των 90s επέστρεψε με όλη της τη χάρη. Ναι, είναι όλα σχετικά με τις φόρμες. Είναι ένας κανόνας που κάθε μόδα επαναλαμβάνεται μετά από μία ή δύο δεκαετίες. Και τις φόρμες, μπορείτε να τις ξαναδοκιμάσετε. Μπορείτε να δείτε πολλούς ανθρώπους, ιδίως κορίτσια, να φορούν αυτές τις φόρμες που ήταν πολύ ανδροπρεπείς και τώρα έχουν βρει μια θέση εξέχουσας σημασίας στους σύγχρονους ενδυματολόγους. Αποτελεί σύμβολο της μοντέρνας επιστροφής της και η νεολαία λατρεύει να τη φοράει, σε αυτό το άρθρο θα δούμε πώς έχει επανέλθει στο προσκήνιο! 

1 – Πώς να φορέσεις φόρμα;

Τα παντελόνια είναι επιπόλαια ρούχα του δρόμου. Πριν αναλύσετε τις διασημότητες με φόρμα, πρέπει να γνωρίζετε ορισμένους κωδικούς που ταιριάζουν με φόρμα.

– Πρέπει να θυμάστε ένα πράγμα: η φόρμα είναι ένα ολοκληρωμένο σύνολο από μόνη της.

– Δεν χρειάζεστε αξεσουάρ με τη φόρμα, αν και μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τη φόρμα σας για να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά στο ντύσιμό σας.

– Κρατήστε το όσο το δυνατόν πιο απλό και αναδείξτε την casual εμφάνισή του.

– Οι μπλούζες με ώμους που πέφτουν δίνουν μια λαμπερή εμφάνιση στην παντελόνα.

– Τα αθλητικά παπούτσια δεν πάνε ποτέ στραβά με την παντελόνα. Για να δώσετε λίγη πινελιά, μπορείτε να τις συνδυάσετε με χρυσά ή ασημένια αθλητικά παπούτσια.

– Τα σακάκια ή τα παλτό μπορούν να δώσουν μια διαφορετική εμφάνιση αν φορεθούν με προσοχή.

– Οι ίδιες οι παντελόνες υπάρχουν σε πολλά στυλ. Για παράδειγμα, με φερμουάρ και στις δύο πλευρές ή κουμπιά και στις δύο πλευρές. Βερμούδες σε στυλ παντελόνι, φαρδιά ή στενά παντελόνια και ακόμη και σε φόρεμα Salopette.

– Το στυλ που φοράτε dungarees αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας. Είσαι ένα αυθεντικό άτομο και διεκδικείς το γούστο σου και τις συμβουλές σου για τη μόδα.

Μας αρέσει να ακολουθούμε καλλιτέχνες:

Οι καλλιτέχνες βρίσκονται συνεχώς στο προσκήνιο και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι άνθρωποι ακολουθούν τυφλά τα είδωλά τους. Σήμερα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα έχουν κάνει όλα αυτά πιο προσιτά. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις εμφανίσεις των αγαπημένων σας διασημοτήτων στο Instagram, στο Facebook ή ακόμη και να τις αναζητήσετε στο Google. Οι θαυμαστές παρακολουθούν πάντα το στυλ των ρούχων τους, τα παπούτσια, τα κουρέματα, τα αξεσουάρ, τις τσάντες και τις σκανάρουν ακόμα και από την κορυφή ως τα νύχια. Στην Ιαπωνία, στους ανθρώπους αρέσουν οι δυτικοί καλλιτέχνες. Ακολουθούν επίσης το στυλ της ενδυμασίας τους.

Πώς να φορέσετε την παντελόνα

2 – Πώς φορούν οι καλλιτέχνες την παντελόνα;

Οι καλλιτέχνες λατρεύουν την παντελόνα, ειδικά οι γυναίκες. Τα τελευταία χρόνια, αρκετές διασημότητες έχουν εντοπιστεί να φορούν φόρμες. Οι άνθρωποι αποκτούν μια ιδέα για το πώς να φορούν φόρμες. Ας δούμε πώς το φορούν οι παγκοσμίου φήμης σταρ.

1: Taylor Swift

Η Taylor Swift είναι η βασίλισσα της μουσικής και κατοικεί στις καρδιές των θαυμαστών της με την κομψή εμφάνισή της.
Έχει φορέσει συχνά ολόσωμες φόρμες, σε μια απόκλιση από το τυπικό στυλ της μόδας. Την έχουν δει με μαύρη φόρμα με μακρυμάνικο βολάν και μακριές μαύρες μπότες. Σε μια άλλη έξοδό της, επέλεξε μια σκούρα ροζ απόχρωση, ένα λευκό βολάν και μια κοντή φόρμα συνδυασμένη με αθλητικά παπούτσια.

Taylor Swift in Overalls

2 : Rihanna

Στην παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια αρέσει επίσης να φοράει αυτή τη φόρμα όταν θέλει να εκπλήξει τους θαυμαστές της. Έχει εντοπιστεί αρκετές φορές να φοράει φόρμες σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Τα φορούσε είτε casual δίνοντάς της μια σπορ εμφάνιση είτε ως κεντρικό κομμάτι για εμφανίσεις ή συνεντεύξεις.

Rihanna in Overalls

3 : Selena Gomez

Η Selena Gomez, η οποία τρέλανε τον κόσμο σε πολύ νεαρή ηλικία με τη φωνή της, αγαπά επίσης τις φόρμες. Επέλεξε να φορέσει μπλε τζιν φόρμα με λευκό μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια για το γεύμα με τους φίλους της.

Selena Gomez in Overalls

4 : Emma Watson

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη γοητευτική μάγισσα από τη σειρά Χάρι Πότερ, την Emma Watson; Δεν είναι μόνο μια εξαιρετική ηθοποιός αλλά και ένα είδωλο της μόδας. Συχνά τη βλέπουμε με φόρμες, με λευκή μακρυμάνικη μπλούζα και μαύρη τζιν φόρμα, συνδυασμένη με αθλητικά παπούτσια της μάρκας Vince. 

Emma Watson in Overalls

5 : Emma Stone

Την αγάπησα για το ρόλο της στο remake του Spiderman- μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες της με αυτό το διαχρονικό ρούχο σε διάφορες αποχρώσεις. Η denim φόρμα την έκανε να δείχνει δροσερή με casual στυλ. Το φόρεσε με ένα αμάνικο τοπ και το συνδύασε με ριγέ σανδάλια.

Emma Stone με φόρμα

6: Sophie Turner

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το ρόλο της Βασίλισσας του Βορρά στη μεγαλειώδη επιτυχημένη σεζόν του Games of Thrones; Η Sophie Turner είναι επίσης λάτρης των μοντέρνων ρούχων. Τη βλέπουμε να φοράει ένα στενό λευκό μπλουζάκι με μαύρο τζιν. Επέλεξε να το συνδυάσει με αθλητικά παπούτσια. Αυτό είναι το casual look της.

Sophie Turner in Overalls

7 : Miley Cyrus

Η διάσημη Hannah Montana, Miley Cyrus, είναι δυνατή και πρωτότυπη στην αίσθηση της μόδας της.
Της αρέσει να φοράει τολμηρά ρούχα. Έχει επίσης πειραματιστεί με φόρμες. Η σταρ τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με μια όμορφη φόρμα από μπλε τζιν, αθλητικά παπούτσια και γυαλιά ηλίου.

Miley Cyrus με φόρμα

8 : Scarlett Johansson

Είναι γνωστή για τους ρόλους της στους Avengers ως Black Widow και σε άλλες ταινίες δράσης.
Η Σκάρλετ Γιόχανσον έδωσε πρόσφατα μια φοβερή εμφάνιση φορώντας μια μαύρη φόρμα. Το συνδύασε με ένα λευκό t-shirt και καφέ αθλητικά παπούτσια. Ένα διεκδικητικό και πρωτότυπο ύφος που έγινε πρωτοσέλιδο στα περιοδικά των ανθρώπων!

Φόρμα Σκάρλετ Γιόχανσον

9 : Dakota Johnson

Φημισμένη για το ρόλο της στην ταινία 50 αποχρώσεις του γκρι, η Dakota Johnson έχει επίσης μια προτίμηση στις ολόσωμες φόρμες του δρόμου. Έχει φορέσει πολλές φόρμες με διαφορετικούς τρόπους. Συνδύασε την μπλε denim φόρμα της με ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν, δίνοντας στους θαυμαστές της μια ιδέα για το στυλ της ή με λευκή φόρμα και αχυρένιο καπέλο για να δώσει ένα boho look!

Ντακότα Τζόνσον με παντελόνι

10 : Justin Bieber

Δημοφιλής από την εφηβεία του, ο Καναδός τραγουδιστής έχει επίσης εμφανιστεί αρκετές φορές με φόρμες. Κάνει αίσθηση στους νέους και τον ακολουθούν τυφλά. Τα φόρεσε σε ένα νέο στυλ με την πρωτοτυπία που τον χαρακτηρίζει. Συνδύασε τη φόρμα παραλλαγής με ένα σκούρο πράσινο φούτερ με κουκούλα, με ένα κουμπί ανοιχτό. Οι μπότες με λεία σόλα της Timberland του δίνουν ένα πρωτοποριακό στυλ.

Justin Bieber in Overalls

11 : Jaden Smith

Ο παιδικός σταρ, γνωστός από το ρόλο του στο Karate Kid, και διάσημος τραγουδιστής, έδωσε επίσης μια κομψή εμφάνιση με φόρμες. Τις φορούσε όχι μόνο κατά τη διάρκεια των παραστάσεών του αλλά και σε περιστασιακές βόλτες.

Έχει εντοπιστεί σε πολλές περιπτώσεις να φοράει φόρμες. Μια φορά κατά τη διάρκεια της σκηνικής του παράστασης, μια άλλη φορά με τρόπο που δεν θα το πιστεύατε. Φορούσε τζιν κοντή φόρμα πάνω από τζιν και καρό πουκάμισο με μακρύ μανίκι.

Αυτό το στυλ δείχνει την προσωπικότητά του. Ξέρει πώς να διευρύνει τα όριά του σε διάφορες ενδυματολογικές μόδες χωρίς να ανησυχεί για τους άλλους.

Jaden Smith in Dungarees Shorts

12 : Κένταλ Τζένερ

Ποιος δεν γνωρίζει την Κένταλ Τζένερ ως μοντέλο; Ξέρει το μυστικό για να κάνει κάθε στυλ λαμπερό. Της αρέσει να φοράει φόρμες και παίζει με όλα τα στυλ, με κοντά ή μακριά ρούχα, με λευκά t-shirts ή απλά με ένα tank top συνδυάζοντάς το με αθλητικά παπούτσια ή γόβες. Αναδεικνύει όλες τις δυνατότητες του να είσαι μοντέρνος με φόρμα ! Ένα πρότυπο προς μίμηση!

Kendall Jenner in Dungarees

Όλες αυτές οι σταρ φαίνεται να έχουν το στυλ τους, αλλά το ερώτημα είναι ποιο είναι το δικό σας.

Μπορείτε να
επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά τα στυλ για να φορέσετε dungarees. Αλλά εδώ είναι μια συμβουλή. Θα πρέπει να φοράτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Κοιτάζοντας στον καθρέφτη και δοκιμάζοντας διαφορετικά πράγματα κατά μήκος του dungarees, θα πάρετε καλύτερες ιδέες και μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό πράγμα, που είναι να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας.

Το dungarees είναι σαν ένα είδος φορέματος ή συνόλου που έχει μόνο ένα κομμάτι, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Μην θεωρήσετε αυτή τη στολή ως αδιέξοδο. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμφάνιση. Πολλοί άνθρωποι φορούν φόρμες σε καθημερινή βάση. Τους αρέσει να φαίνονται καλά με τρόπο που τους ταιριάζει. Μπορείτε να εμπνευστείτε από αυτές ή να τις κάνετε το δικό σας στυλ μόδας, είναι στο χέρι σας!”

 Φορώντας μοντέρνα παντελόνια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X