Φορώντας φόρμες την άνοιξη

1 – Η ανοιξιάτικη παντελόνα

Η παντελόνα ήταν η πιο δημοφιλής τάση της μόδας την περασμένη σεζόν- πηγαίνετε σε οποιοδήποτε κατάστημα μόδας αν δεν μας πιστεύετε. Παρόλο που επέστρεψαν πέρυσι, οι σαλοπέτες εξακολουθούν να είναι επίκαιρες, ειδικά για την επόμενη άνοιξη. Αν θέλετε έναν πρακτικό αλλά και εξαιρετικό τρόπο να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας εγκαίρως για το καλοκαίρι, το classic denim dungarees είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η άνοιξη είναι μια πολύ καλή εποχή για να φορέσετε φόρμες, αν έχετε την τεχνογνωσία. Ακολουθούν οι προτάσεις μας για το στυλ, καθώς και συμβουλές για το πώς να φορέσετε salopettes την άνοιξη.

Μια γυναίκα με ανοιξιάτικο πυρετό είναι ένα ακαταμάχητο πλάσμα. Η ενέργειά της είναι μεταδοτική, το γέλιο της μεταδοτικό και η ομορφιά της αναπόφευκτη. Το ίδιο ισχύει και για το στυλ. Όλοι έχουμε τις προσωπικές μας προτιμήσεις και τους τομείς εξειδίκευσης, αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι οι γυναίκες ξέρουν πώς να δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν τους συζύγους ή τις οικογένειές τους.

Το κλειδί για το καλό ανοιξιάτικο στυλ είναι να ντύνεστε ΓΙΑ την εποχή, όχι ΚΑΤΑ της εποχής.
Οι fashionista φίλες σας μπορεί να είναι αρκετά τυχερές ώστε να ζουν σε ένα κλίμα όπου μπορούν να φορούν σορτς και φούστες όλο το χρόνο, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα στραφεί στο outfits style salopettes μόλις οι θερμοκρασίες αρχίσουν να ανεβαίνουν. ☀️

Salopettes – είτε πρόκειται για ίσιο τζιν είτε για πιο φαρδιά γραμμή, είναι μια εξαιρετική επιλογή για casual καθημερινές και σαββατοκύριακα. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά τζιν, τα οποία μπορεί να είναι βαριά και να περιορίζουν την κίνηση, τα κοστούμια τύπου dungaree είναι ελαφριά και χαλαρά, καθιστώντας τα μια καθολική και πρακτική επιλογή.

Αν δεν έχετε σκεφτεί ποτέ τα dungarees, τώρα είναι η ώρα να τα δοκιμάσετε. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να φορέσετε φόρμες αυτή την άνοιξη:

Φόρμα με εσώρουχα

2 – Μοντέρνες συμβουλές για να φορέσετε καλά τις βερμούδες

Γίνε τολμηρός ή μην τις φορέσεις: μπορούν να φορεθούν τόσο ως τοπ όσο και ως σλιπ. Ένα τολμηρό εμπριμέ τοπ θα είναι μια τέλεια εναλλακτική λύση με ένα απλό παντελόνι. Αν έχετε την τάση να αποφεύγετε το χρώμα, δοκιμάστε να φορέσετε το κάτω μέρος με ένα απλό λευκό πουκάμισο. Συμπληρώστε τη φόρμα σας με αξεσουάρ ή χρωματιστά παπούτσια για να ενισχύσετε το στυλ σας.

Προσαρμόστε την προσωπικότητά σας: Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά στυλ παντελονιών που μπορείτε να βρείτε ένα που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Για παράδειγμα, αν είστε περισσότερο goth, δοκιμάστε να προσθέσετε αλυσίδες και ίσως ακόμη και λίγο κεντημένο κρανίο για να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας. Αν θέλετε να γίνετε λίγο πιο φανταχτερή, μη φοβηθείτε να συνδυάσετε μοτίβα και χρώματα με ένα ωραίο Χρωματιστές φόρμες. Οι ρίγες και τα πουά είναι απαραίτητα μοτίβα για κάθε γκαρνταρόμπα.

Επενδύστε σε ένα ζευγάρι φόρμες υψηλής ποιότητας: Αν σκοπεύετε να φορέσετε φόρμες αυτή την άνοιξη, πρέπει να επενδύσετε σε ένα ποιοτικό σύνολο. Η φόρμα σας θα πρέπει να είναι καλά προσαρμοσμένη και όχι πολύ χαλαρή ή πολύ στενή στο σώμα σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα ύφασμα από ισχυρό υλικό που καθαρίζεται εύκολα και είναι ανθεκτικό στους λεκέδες. Ένα ποιοτικό τζιν είναι, πάνω απ’ όλα, ένα τζιν που φαίνεται!”

Φορέστε από κάτω κοντό μπλουζάκι: Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για όλους τους σωματότυπους, καθώς θα κάνει το ντύσιμό σας πιο εφαρμοστό και θα σας καλύψει, αναδεικνύοντας παράλληλα το σώμα σας. Επίσης, το crop top κάτω από τη φόρμα μπορεί να φορεθεί με όλα τα είδη ρούχων, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ για τα παπούτσια ή τα αξεσουάρ που θα φορέσετε. Μπορείτε να τα φορέσετε με τα πάντα, από φόρεμα μέχρι τζιν και αθλητικά παπούτσια. Συνολικά
, το να φορέσετε ένα crop top κάτω από τη φόρμα σας είναι ένας εύκολος τρόπος για να εξακολουθείτε να δείχνετε ωραίοι, παραμένοντας ταυτόχρονα επαγγελματίες και με απόλυτη άνεση.

Διαρρήξτε το: Αν θέλετε να δώσετε στη φόρμα σας μια μικρή ανάταση, βάλτε τη να διαρρηχθεί ή να καταστραφεί με κάποιο τρόπο.
Θα δείχνει πιο μοντέρνο και μοντέρνο, γεγονός που θα κάνει τους ανθρώπους να θυμούνται το ντύσιμό σας όταν το βλέπουν. Η Ripped Dungarees είναι ένα αδιαμφισβήτητα γοητευτικό και απόλυτα μοντέρνο ατού, εκτός του ότι φοριέται εύκολα την άνοιξη.

Ξεκουμπώστε έναν ιμάντα αν κάνει πολλή ζέστη: Αν ο καιρός αρχίσει να ζεσταίνεται και δεν έχετε κλιματισμό στο σπίτι, μείνετε χαλαροί ξεκουμπώνοντας έναν από τους ιμάντες της φόρμας. Με
αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να το βγάλετε τελείως και δεν θα αισθάνεστε άβολα όταν κάθεστε με παντελόνια όλη μέρα.

Φροντίστε να είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ τζιν: Αυτό είναι ζωτικής σημασίας, επειδή τα denim dungarees είναι τόσο χοντρά και βαριά που δεν είναι φιλικά προς την άνοιξη. Όταν οι fashionistas αρχίζουν να σκέφτονται την άνοιξη, θέλουν κάτι ελαφρύ και εύκολο να κυκλοφορούν. Η Denim Dungarees είναι επομένως μια τέλεια εναλλακτική λύση.

Denim Dungarees: Το Jeans Dungarees είναι στη μόδα τις τελευταίες σεζόν και είμαστε σίγουροι ότι θα παραμείνουν έτσι. Το σπουδαίο με τις denim φόρμες είναι ότι κυκλοφορούν σε πολλά διαφορετικά στυλ, χρώματα και υφάσματα. Μπορείτε να βρείτε απλές ή με διασκεδαστικές εκτυπώσεις. Μπορείτε επίσης να τις κάνετε επίσημες ή casual.

Denim Dungarees

Το πιο σημαντικό πράγμα σχετικά με το denim dungarees είναι να βρείτε το σωστό μέγεθος για τον σωματότυπό σας. Δεν το θέλετε πολύ σφιχτό ή πολύ χαλαρό. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι οι ιμάντες εφαρμόζουν σωστά, καθώς δεν θέλετε να πέφτουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν σας κάνει πολύ ζέστη, μπορεί να σας πέσει ένας ιμάντας;

Μέγεθος: Το πιο σημαντικό είναι να βεβαιωθείτε ότι η φόρμα εφαρμόζει καλά. Θα πρέπει να έχετε αρκετό χώρο για ένα μπλουζάκι από κάτω, αλλά όχι περισσότερο. Αν η ζώνη είναι πολύ μεγάλη και κυματίζει, δεν είναι το σωστό μέγεθος. Βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά σφιχτό ώστε να μπορείτε να μετακινείστε εύκολα. Επειδή πρόκειται για
φόρμα δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι φαρδιά ή κακοκοκομμένη.

Το χρώμα : Αν φοράτε φόρμα την άνοιξη, αποφύγετε τα σκούρα χρώματα, όπως το μαύρο και το ναυτικό. Αντ’ αυτού, επιλέξτε ανοιχτότερα χρώματα, όπως το λευκό, το κίτρινο και το γαλάζιο.

Το σχέδιο : Προσπαθήστε να αποφύγετε τα σχέδια στα μανίκια του μπλουζιού σας κάτω από τη φόρμα, ειδικά αν τη φοράτε την άνοιξη. Αντ’ αυτού, επιλέξτε μονόχρωμα πουκάμισα ή μπλουζάκια από κάτω. Αν αποφασίσετε να φορέσετε ένα πουκάμισο με σχέδιο από κάτω, επιλέξτε ένα που ταιριάζει με το ντύσιμό σας και είναι μονόχρωμο στο κάτω μέρος και όχι ένα χρωματιστό τζιν σορτς.

3 – Αξεσουάρ

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν φοράτε φόρμες την άνοιξη είναι να αφήσετε τα χέρια και τα πόδια σας γυμνά. Τα αξεσουάρ αποδυναμώνουν τη συνολική εμφάνιση, γι’ αυτό κρατήστε τα απλά. Θυμηθείτε, τα αξεσουάρ σας θα πρέπει επίσης να είναι σε ανοιξιάτικα χρώματα και τόνους.

1. Παπούτσια: Τα πλακέ παπούτσια είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνδυάσετε τις φόρμες, σας δίνουν μια σταθερή βάση και ταιριάζουν με τη συνολική εμφάνιση. Αν φοράτε τακούνια, θα φαίνονται να προεξέχουν από το κάτω μέρος της φόρμας σας. Πλύνετε τα πόδια σας και γυαλίστε τα παπούτσια σας πριν φύγετε, καθώς τα βρώμικα παπούτσια μπορούν να υποβαθμίσουν ολόκληρο το ντύσιμό σας.

2. Κάλτσες: Αν και οι κάλτσες μπορεί να μην είναι απαραίτητες για τις φόρμες, αν αποφασίσετε να τις φορέσετε, βεβαιωθείτε ότι είναι μαύρου χρώματος, όπως καφέ ή μπεζ, και ταιριάζουν με το χρώμα των παπουτσιών σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε κάλτσες με σχέδια που θα ταιριάζουν με τη φόρμα, αλλά δεν είναι απαραίτητο, αρκεί να μην έρχονται σε αντίθεση με το υπόλοιπο ντύσιμό σας.

3. Παλτό: Το παλτό είναι προαιρετικό όταν φοράτε φόρμες την άνοιξη, αλλά αν αποφασίσετε να φορέσετε ένα, βεβαιωθείτε ότι είναι επίσης σε ανοιξιάτικα χρώματα και δεν έρχεται σε σύγκρουση με το υπόλοιπο ντύσιμό σας.

Συμπεράσματα: Σε αυτόν τον οδηγό, προσπαθήσαμε να μοιραστούμε όλα όσα χρειάζονται για να φορέσετε φόρμες την άνοιξη. Αν σκοπεύετε να αγοράσετε παντελόνι, τότε πρέπει να σας πω να το κάνετε.

Παντελόνι με ανδρικό πουκάμισο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X