Φορώντας φόρμες όταν είστε έγκυος

1 – Ντύσιμο κατά την εγκυμοσύνη

Το σώμα μας αλλάζει δραματικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Γι’ αυτό πρέπει να φοράτε ρούχα που δεν είναι μόνο άνετα, αλλά και κατάλληλα για το αναπτυσσόμενο σώμα σας.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το σώμα σας βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού λόγω των δραστικών ορμονικών αλλαγών που συνήθως οδηγούν σε ευαισθησία του δέρματος, καθιστώντας το σώμα σας επιρρεπές σε αλλεργίες και εξανθήματα. Είναι επιτακτική ανάγκη να φοράτε ρούχα από το κατάλληλο ύφασμα αν θέλετε να αποφύγετε κάθε είδους ερεθισμό του δέρματος.

Το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης σημαίνει ναυτία και εμετό για τις περισσότερες γυναίκες.
Το να φοράτε άβολα ρούχα δεν είναι η πιο σοφή απόφαση, καθώς το μόνο που κάνετε είναι να επιδεινώνετε την κατάστασή σας. Τα
στενά ρούχα μπορεί να προκαλέσουν καούρα και δυσπεψία, τα οποία με τη σειρά τους μπορεί να οδηγήσουν σε ναυτία και εμετό.

Διανύοντας εννέα μήνες εγκυμοσύνης σημαίνει ότι θα περάσετε επίσης διαφορετικές εποχές. Πολλές έγκυες γυναίκες βρίσκουν τα καλοκαίρια πολύ ζεστά και τους χειμώνες πολύ κρύους. Φορώντας βαμβακερά ρούχα το καλοκαίρι μπορείτε να διατηρήσετε τη δροσιά σας, καθώς το ύφασμα απορροφά τον ιδρώτα.

2 – Γιατί να επιλέξετε φόρμα όταν είστε έγκυος ?

Πρώτα απ’ όλα, τα παντελόνια μητρότητας είναι τόσο, τόσο … χαριτωμένα. Οι φόρμες έχουν κάτι το διασκεδαστικό και θα δέχεστε κομπλιμέντα κάθε φορά που τις φοράτε. 

Πιο πρακτικές από τις φόρμας, πιο βιομηχανικές από τα τζιν και τα πουκάμισα, οι φόρμες είναι ένα πλήρες σύνολο σε ένα ρούχο – και το ολόσωμη φόρμα μητρότητας είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή. Εξάλλου, είναι το ευέλικτο ρούχο που προστατεύει εσάς και το αγέννητο μωρό σας. Επιπλέον, όταν είστε έγκυος, η αυξανόμενη κοιλιά και το στήθος σας δυσκολεύουν την εύρεση ρούχων που σας ταιριάζουν – πόσο μάλλον που δεν είναι άβολα. Είναι δελεαστικό να βγείτε έξω και να αγοράσετε μια ολόκληρη νέα ντουλάπα με ρούχα μητρότητας, αλλά είναι εντελώς άσκοπη σπατάλη χρημάτων, και οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα φοράτε το 90% από αυτά όταν χάσετε την κοιλιά σας. Τα φορέματα μητρότητας είναι ένα άλλο σταθερό outfit all-in-one, αλλά ας το παραδεχτούμε: Οι φόρμες έχουν κάτι δροσερό. Και τα παντελόνια μητρότητας τυχαίνει να είναι το τέλειο ρούχο μητρότητας, χάρη στους ρυθμιζόμενους ιμάντες τους (ιδανικά και για το θηλασμό), τα πλαϊνά πάνελ και το ύφασμα που τεντώνεται για να προσαρμοστεί στην κοιλιά σας.

Μεταξύ της πρωινής αδιαθεσίας και της ολοένα και πιο βαριάς κοιλιάς, το να ντύνεσαι κάθε πρωί μπορεί να είναι μια πρόκληση για τις μέλλουσες μαμάδες. Η ιδανική γκαρνταρόμπα εγκυμοσύνης είναι άνετη, πρακτική και ευκολοφόρετη – χωρίς να θυσιάζει το ξεχωριστό γούστο σας στη μόδα.

Το πιο σημαντικό είναι να θυμάστε να προτιμάτε τις βαμβακερές ή λινές φόρμες όταν είστε έγκυος.

Το σώμα σας θα σας ευχαριστεί και το μωρό σας θα είναι καλύτερα!” 

Παντελόνι τζιν για εγκύους

3 – Το παντελόνι, αυτή η πρακτική πλευρά :

Ακόμα καλύτερα, οι φόρμες μητρότητας είναι πολυτελείς και πολύ άνετες. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ζώνη μέσης, δεν χρειάζεται να κρύψετε ένα κουμπί τζιν κάτω από ένα υπερμεγέθες τοπ ή να φορέσετε μια ζώνη για την κοιλιά. Πολλές φόρμες μητρότητας διαθέτουν ρυθμιζόμενους ιμάντες, ώστε να επεκτείνονται απρόσκοπτα καθώς μεγαλώνει η κοιλιά σας και, στη συνέχεια, να μπορούν να συρρικνωθούν για να γίνουν το αγαπημένο σας βασικό ρούχο μετά τον τοκετό. Και δεδομένου ότι καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του κορμού σας, μπορείτε να φορέσετε από κάτω τους πουκάμισα εγκυμοσύνης για λίγο ακόμα.

Η εγκυμοσύνη και τα ολόσωμα ρούχα πάνε μαζί, όπως τα μπιζέλια και τα καρότα. Λοιπόν, το ίδιο συμβαίνει και εδώ. Η παντελόνα ταιριάζει σε όλα τα σωστά σημεία χωρίς να πνίγει τη μεγάλη σας κοιλιά. Και όταν βρίσκεστε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης σας, επιτρέψτε μου να σας πω, οτιδήποτε στενό στην κοιλιά σας είναι το απόλυτο μαρτύριο. Θέλεις ακόμα να νιώθεις θηλυκό και κομψό, αλλά φίλε, μπορεί να είναι δύσκολο.

Το πρακτικό παντελόνι της εγκύου

4 – Το παντελόνι, μετά τον τοκετό :

Πολλές μητέρες φορούν τα παντελόνια μετά τον τοκετό, όταν θηλάζουν και αρχίζουν να ανακτούν τη φόρμα τους πριν από την εγκυμοσύνη. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο από το να ξεκουμπώσει έναν από τους ιμάντες της τζιν φόρμας και να ρίξει το πουκάμισό της. Αυτό κάνει το θηλασμό πολύ πιο άνετο για εσάς, όπου κι αν βρίσκεστε.

Επίσης, τα πλαϊνά πάνελ στη μέση σας δίνουν λίγη χάρη και άνεση, καθώς το σώμα σας συνεχίζει να αλλάζει ακόμα και μετά τον τοκετό.Και ας το παραδεχτούμε, είναι πάντα καλύτερο να αισθάνεσαι άνετα σε ένα ρούχο που κρύβει τέλεια αυτό που κρύβεις.

Είναι μια απόλυτη νίκη!”

Συναντάμε νέες μαμάδες που συνεχίζουν να φορούν φόρμες μετά την εγκυμοσύνη τους. Και ναι, αυτή η ” casual ” πλευρά που είναι τόσο μοντέρνα γίνεται εθισμός. Δεν ξέρετε τι να φορέσετε, βάλτε φόρμες. Συμφωνούμε ότι οι παντελόνες, λόγω του τελικά ανέξοδου κόστους τους, σας επιτρέπουν να φορέσετε ένα πλήρες σύνολο χωρίς να χρειάζεται να σπάσετε το κεφάλι σας για το τι να φορέσετε. Ταιριάζει με τα πάντα (το ξέρεις), και ειδικά με ένα χαλαρό μπλουζάκι και ένα ωραίο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Δεν θα πούμε ψέματα, τις βλέπεις στις φίλες σου (έγκυες ή όχι), στην οικογένειά σου, στην αδελφή σου, στη θεία σου… Οι γυναικείες παντελόνες φέρνουν αυτή την άνετη, casual αλλά τόσο αριστοκρατική πλευρά.

Όταν περνάμε στο δρόμο ή όταν βλέπουμε δημοσιεύματα ή φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, κυριολεκτικά τρελαινόμαστε μπροστά στις μαμάδες που συνοδεύονται από το κοριτσάκι ή το αγοράκι τους που είναι ντυμένο με τον ίδιο τρόπο ΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ φυσικά! Ακριβώς όπως αυτές οι “bouts de chou” που το φορούν τόσο καλά. Μπορούν να κινούνται, να παίζουν ελεύθερα χάρη σε αυτό το ρούχο φετίχ.

Είναι πολυπαραγοντικό, από το μωρό μέχρι τον ενήλικα που σκέφτεται μέσα από τις διάφορες φάσεις της ζωής, τη μητρότητα, την παιδική ηλικία, την εφηβεία, την ενήλικη ζωή… Το παντελόνι κάνει την ΟΜΟΝΟΙΑ !

Παντελόνι για μητέρα και κόρη

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X