Η φόρμα, ένα εργαλείο προστασίας;

Οι ολόσωμες φόρμες μπορούν να προστατεύσουν όσους τις φορούν στην εργασία τους σε περιβάλλοντα, εφόσον έχουν το σωστό μέγεθος. Δεν προστατεύουν όλες οι φόρμες με τον ίδιο τρόπο, πρέπει να σημειωθεί. Η ικανότητά τους να προστατεύουν εξαρτάται από τον σχεδιασμό και το υλικό.

Με άλλα λόγια, δεν μπορείτε να αγοράσετε οποιαδήποτε φόρμα για τους υπαλλήλους σας και να περιμένετε ότι θα τους προστατεύσει από όλα τα στοιχεία της φύσης. Για να είναι αποτελεσματική άμυνα κατά της φωτιάς ή του νερού, το υλικό της φόρμας πρέπει να είναι επεξεργασμένο με συγκεκριμένο τρόπο. Ακολουθούν μερικά από τα στοιχεία από τα οποία μπορεί να σας προστατεύσει μια καλή φόρμα:

– Κρύο

– Υπερβολική ζέστη

– Ορισμένες χημικές ουσίες

– Φωτιά

– Νερό

– Λεκέδες και πιτσιλιές

– Ατυχήματα

Για να σας προστατεύουν από ατυχήματα, οι φόρμες πρέπει να έχουν ιδιότητες υψηλής ορατότητας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διαθέτουν φθορίζοντα υλικά και αντανακλαστικές λωρίδες, σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας.

Πώς μπορείτε να
ξέρετε αν η φόρμα σας πληροί όλα τα πρότυπα για μια συγκεκριμένη χρήση; Μπορείτε απλά να ρωτήσετε αυτούς που τα φορούν καθημερινά!

Modern Work Dungarees

1 – Τα πλεονεκτήματα του Dungarees;

Η ασφάλεια των εργαζομένων αποτελεί υποχρέωση για όλους τους εργοδότες και έχουν καθήκον να παρέχουν κατάλληλα και άνετα ρούχα εργασίας για να εξασφαλίζουν την ευημερία και την άνεση στην επιχείρησή τους. Επιπλέον,
οι φόρμες προσφέρουν πολλά άλλα οφέλη.

1.1 Προστασία

Φυσικά, η πρωταρχική λειτουργία των φόρμες είναι η προστασία. Ωστόσο, δεν προστατεύουν μόνο το σώμα του χρήστη, αλλά και τα εν λόγω ρούχα. Αν οι υπάλληλοί σας εργάζονται με τρόφιμα, για παράδειγμα, οι φόρμες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προστατεύσουν τα καθημερινά τους ρούχα από πιτσιλιές και διαρροές.

1.
2 Ρύθμιση της θερμοκρασίας

Υπάρχουν ολόσωμες φόρμες με ενίσχυση που είναι εξαιρετικές για τις κρύες ημέρες ή τις νυχτερινές βάρδιες. Κρατούν τους χρήστες τους ζεστούς. Στην εξορυκτική βιομηχανία είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς οι υπόγειες συνθήκες συνήθως συνεπάγονται χαμηλές θερμοκρασίες. Από την άλλη πλευρά
, για τις φόρμες διατίθενται επίσης υφάσματα που αναπνέουν.

1.
3 Ορατότητα

Οι φόρμες υψηλής ορατότητας είναι σημαντικές για τα επαγγέλματα που εργάζονται κατά μήκος αυτοκινητοδρόμων ή με το κοινό, ώστε να είναι πάντα ορατές, καθώς και για όσους είναι πρώτοι ανταποκριτές. Η ορατότητα των εν λόγω φόρμες επιτυγχάνεται με συνδυασμό φθορίζοντος υφάσματος και αντανακλαστικών λωρίδων. Εάν χρησιμοποιείται μόνο φθορίζον ύφασμα, η φόρμα θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι φόρμες υψηλής ορατότητας με αντανακλαστικές λωρίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τη νύχτα.

Ο σκοπός και η λειτουργία των φόρμες είναι πλέον ξεκάθαρος, αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς ονομάζονται; Η απάντηση είναι πολύ απλή.

2 – Γιατί οι φόρμες εργασίας είναι τόσο δημοφιλείς;

Οι φόρμες εργασίας είναι ένα ρούχο που είναι φτιαγμένο για να λερώνεται. Είναι ένα ρούχο που καλύπτει τα υπόλοιπα ρούχα σας. Οι πρώτες εμπορικές “παντελόνες” ήταν στην πραγματικότητα τζιν με τιράντες. Ήταν ένα είδος φόρμας μέχρι τη μέση. Το πάνω μέρος της φόρμας έπρεπε να περιμένει μέχρι το 1900. για να καταλήξει σε αυτόν τον τύπο φόρμας συνδέοντας το παντελόνι και το πουκάμισο με τιράντες που κρεμόταν απευθείας στο μετωπίδιο.

Αν και σχεδιάστηκαν για ανδρικές φόρμες, χρησιμοποιήθηκαν επίσης ως γυναικείες, ακόμη και ως παιδικές φόρμες. Με την πάροδο
του χρόνου, η ευέλικτη χρήση των φόρμες αναπτύχθηκε και πλέον υπάρχει σε πολλές βιομηχανίες.

Οι διαφορετικές χρήσεις των φόρμες οδήγησαν σε διαφορετικά γενικά σχέδια και διαφορετικούς τύπους φόρμες. Για παράδειγμα, οι φόρμες δεν πρέπει να συγχέονται με τις φόρμες εργασίας. Υπάρχει ένας άλλος ορισμός για το τι είναι οι φόρμες. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι φόρμες είναι συνδεδεμένα ενδύματα, οι σαλιάρες και οι τιράντες επικοινωνούν τέλεια μεταξύ τους δίνοντας πολλές χρήσιμες τσέπες στους εργαζόμενους.

 Φόρμα

3 – The Duck Blue Cotton Overalls ?

Αντί για απλή φόρμα, θα ακούσετε επίσης τον όρο “μπλε φόρμα πάπιας”. Αυτός είναι
ο τύπος φόρμας με παντελόνι, σαλιάρα και τιράντες, αλλά κατασκευασμένη από ένα ειδικό ύφασμα πάπιας.

Αυτό είναι ένα βαμβακερό ύφασμα που έχει υψηλότερο αριθμό κλωστών από άλλα υφάσματα. Πρόκειται για ένα είδος υφάσματος απλής ύφανσης που είναι πολύ παθητικότερο στην αφή από τον κανονικό καμβά, αλλά με όλη την απαραίτητη ανθεκτικότητα και αντοχή. Το χρώμα του θεωρείται ιδιαίτερα σεβαστό στον επαγγελματικό κόσμο και είναι εύκολο στη φροντίδα, όπως αυτό των τζιν. 

Αυτοί οι τύποι φόρμας αναφέρονται ως ευπροσάρμοστοι στη χρήση τους, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις όπου απαιτούνται επιβραδυντικές ιδιότητες φλόγας. Αυτές οι φόρμες είναι κατάλληλες για επαγγέλματα όπου απαιτείται ελάχιστη έως μέτρια προστασία και ο κύριος σκοπός τους είναι να βοηθήσουν στην προστασία των ρούχων από τη βρωμιά και τη φθορά, προσθέτοντας μια πρακτικότητα που έχει προσελκύσει τους τεχνίτες.

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε για φόρμες εργασίας για διάφορους τομείς, είναι καλύτερο να επιλέξετε βαμβακερές ή denim φόρμες ανάλογα με τον τομέα των επαγγελμάτων, ακόμη και φόρμες υψηλής ορατότητας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις φόρμες εργασίας, επικοινωνήστε μαζί μας στο : contact@salopeta.gr

Salopette Coton Bleu Canard

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X