Οδηγός μεγέθους La Salopette

Ο ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος για να μάθετε το μέγεθος της φόρμας σας είναι να ανατρέξετε στο μέγεθος του παντελονιού σας (τζιν, σορτς, φόρεμα, jogging, …). Η σαλιάρα θα ταιριάζει στη σιλουέτα σας χάρη στους ρυθμιζόμενους ιμάντες, γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε το μέγεθός σας. Αν θέλετε να έχετε ένα παντελόνι που ταιριάζει απόλυτα στις διαστάσεις σας, τότε έχουμε ετοιμάσει για εσάς έναν πίνακα που δείχνει όλες τις αντιστοιχίες μεταξύ μεγεθών και διαστάσεων.

1 – Οδηγός μεγέθους ανδρικών παντελονιών 

 

Οδηγός μεγεθών ανδρικής φόρμας

<

2 – Οδηγός διαστασιολόγησης γυναικείων παντελονιών

 

Οδηγός μεγεθών γυναικείων παντελονιών

Οι βασικές μετρήσεις που χρειάζεστε για να αποκτήσετε μια παντελόνα με τέλεια εφαρμογή είναι:

Στήθος:

Μετρήστε ακριβώς κάτω από τους βραχίονες, πάνω από τις ωμοπλάτες, κρατώντας την ταινία σταθερά και σε ευθεία θέση. Εάν το μέγεθος του στήθους σας κυμαίνεται μεταξύ δύο μεγεθών, επιλέξτε το μεγαλύτερο μέγεθος.

Μέγεθος :

Σταθείτε όρθιοι με τα πόδια σας ενωμένα και μετρήστε…γύρω από τη φυσική σας μέση, δηλαδή στη μέση μεταξύ του τελευταίου πλευρικού οστού και του οστού του γοφού σας, κρατώντας τη μεζούρα στο ίδιο επίπεδο. Για μια casual εμφάνιση και μεγάλη ελευθερία κινήσεων, προσθέστε μερικές ίντσες ή πάρτε την ακριβή μέτρηση για μια slimfit εφαρμογή.

Προσωρινό τμήμα:

Μετρήστε το αγαπημένο σας παντελόνι. Τοποθετήστε τα επίπεδα, ώστε να μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε το μήκος. Μετρήστε το μήκος από τον καβάλο έως τη βάση του στρίφωματος του ποδιού. Ή, μπορείτε επίσης να μετρήσετε απευθείας στα πόδια σας, λαμβάνοντας τη μέτρηση από το καβάλο μέχρι το επιθυμητό μήκος του παντελονιού.

Calculate Measurements

Τα παντελόνια φοριούνται συνήθως πάνω από άλλα ρούχα, οπότε το να βρεις το σωστό μέγεθος μπορεί να είναι δύσκολο. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για την τοποθέτηση για να είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε το παντελόνι που σας ταιριάζει τέλεια! Ακολουθούν 5 συμβουλές που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα με την επιλογή σας.

Tip #1 – Οι τυποποιημένες μετρήσεις των παντελονιών προϋποθέτουν ότι τις φοράτε πάνω από άλλα ρούχα, οπότε βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε το μεγαλύτερο μέγεθος αν βρίσκεστε μεταξύ των μετρήσεων.

Μύηση #2 – Μετρήστε το φαρδύτερο σημείο του στήθους σας με την οριζόντια μεζούρα.

Tip #3 – Μετρήστε το φαρδύτερο σημείο της μέσης σας και προσθέστε περίπου 5 εκατοστά για άνεση.

Tip #4 – Αν το μέγεθος της μέσης σας είναι μεγαλύτερο από το μέγεθος του στήθους σας, επιλέξτε τη φόρμα σας σε σχέση με το μέγεθος της
μέσης σας.

Tip #5 – Προσθέστε μερικές ίντσες στο μέγεθος της μέσης σας για να αφήσετε αρκετό χώρο για ένα άλλο στρώμα ρούχων κάτω από τη φόρμα σας.

Φτιάχνοντας τις φόρμες μας


4 – Το Dungaree στο πέρασμα του χρόνου

Αυτό το τόσο χαρισματικό και αυθεντικό ρούχο έχει εξελιχθεί σημαντικά από τη δημιουργία του το 1854 από τον A. Lafond στην περιοχή της Λυών, οπότε πρόκειται για γαλλικό ένδυμα. Σχεδιασμένες κυρίως για την άνεση των εργαζομένων, αυτές οι φόρμες θεωρούνταν ότι είχαν ένα ευρύ casual κόψιμο συνώνυμο της άνεσης. Έκτοτε, η μόδα άλλαξε το όραμα που είχαν οι άνθρωποι για τις φόρμες και μπόρεσαν να προσαρμοστούν με πιο μοντέρνα σχέδια, κάνοντας τα μοντέλα αυτών των φόρμες να εξελιχθούν προς τις skinny, slim και ακόμη και πολύ φαρδιά για να παίξουν με τις διαφορετικές τάσεις. Το dungarees, εκτός από τη δημοτικότητά του που κράτησε μέσα στα χρόνια και σφυρηλάτησε τη φήμη του, δεν είναι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από ένα παντελόνι με σαλιάρα, που χρησιμοποιείται από τους εργάτες για να σκουπίζουν τα χέρια τους κατά τη διάρκεια της εργασίας, όπως  κάνουν και τα παιδιά στις σαλιάρες τους.

Με όλες τις εξελίξεις του, ιδίως όσον αφορά τα κοψίματα, μπορεί κανείς να διστάσει σχετικά με το μέγεθος που πρέπει να επιλέξει για να φορέσει περήφανα αυτό το ένδυμα γεμάτο ιστορία. Σε αυτό το άρθρο σας εξηγούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να επιλέξετε σίγουρα την παντελόνα που είναι φτιαγμένη για εσάς. 

Πώς ταιριάζει η παντελόνα μας

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X