Η παντελόνα και οι Απόκριες

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Eleven με τις σαδιστικές φόρμες στην παγκοσμίως γνωστή σεζόν “Stranger Things”; Και πιθανότατα θα θυμάστε τον Chucky, μια κούκλα δολοφόνο με φόρμα. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές άλλες ταινίες τρόμου στις οποίες διάφοροι χαρακτήρες εμφανίζονται με φόρμες.

Οι παράξενοι χαρακτήρες ή τα σενάρια που σχετίζονται με αυτούς είναι πάντα ευπρόσδεκτα παγκοσμίως. Υπάρχουν φορέματα για κάθε περίσταση. Και η πιο διφορούμενη είδηση είναι ότι οι φόρμες είναι ένα από αυτά τα φορέματα. Η 31η Οκτωβρίου είναι μια από τις πιο αναμενόμενες στιγμές του χρόνου για τα παιδιά και τους εφήβους. Τα μυτερά καπέλα, το τρομακτικό μακιγιάζ και τα φανταχτερά κοστούμια, όλα αυτά τα πράγματα δείχνουν το πραγματικό πνεύμα του Halloween. Αλλά όλα αυτά είναι ελλιπή χωρίς την τέλεια επιλογή στολής.

Η σημασία της αποκριάτικης στολής

Το Halloween είναι συνώνυμο των φανταστικών στολών. Ο καθένας έχει τις δικές του ιδέες για αυτή την ειδική περίσταση. Κάποιες θέλουν να φορούν μακριά μάξι φορέματα, φουστάνια. Άλλοι επιλέγουν απλά τζιν με μπλούζες τυπωμένες σε διάφορα αποκριάτικα θέματα. Άλλοι πάλι θέλουν να μεταμορφωθούν εντελώς φορώντας θεματικές στολές, όπως Τζόκερ, Γκόθικ, Νεράιδα, Μάγισσα, Σκιάχτρο ή ακόμα και Παιδί.

Celebrity Halloween Dungarees

1 – Η παντελόνα ως αποκριάτικη στολή

Η παντελόνα επεδίωκε να είναι ένα στυλ ντυσίματος “όλα σε ένα”. Πηγαίνετε για φαγητό ή θέλετε να περάσετε καλά με φίλους. Θέλετε να πάτε για ψώνια ή να περπατήσετε στους δρόμους για μια χαλαρή βόλτα; Τα παντελόνια είναι το καλύτερο ντύσιμο για κάθε περίσταση. Μπορείτε να προσθέσετε αξεσουάρ ή εμπριμέ φόρμες στην γκαρνταρόμπα σας ανάλογα με την εκδήλωση. Ναι, σωστά! Μπορείτε εύκολα προσαρμόστε τη φόρμα σας στη λειτουργία Halloween.

10 τρόποι για να στυλιζάρετε τις φόρμες στο Halloween:

Το να στυλιζάρετε τις φόρμες για το Halloween δεν είναι ποτέ πολύ δύσκολο. Ακολουθούν
μερικές από τις ιδέες για το styling των dungarees για το Halloween.

1 – dungarees με θέμα το Halloween

Είναι 30 Οκτωβρίου και η πιο πολυαναμενόμενη γιορτή του χρόνου πλησιάζει. Γιατί να μην δοκιμάσετε ένα ζευγάρι μαύρες φαρδιές φόρμες με τυπωμένα φανάρια ή νεκροκεφαλές; Επίσης, πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα προσφέρουν διαφορετικούς τύπους φόρμες με θέμα το Halloween.

2 – Φόρμες με μυτερά καπέλα

Οι μπλε ή μαύρες φόρμες είναι οι καλύτερες για κάθε περίσταση. Για το αποκριάτικο πάρτι, μπορείτε να προσθέσετε ένα μαύρο μυτερό καπέλο μάγισσας με τη φόρμα σας. Αυτό θα σας δώσει το τέλειο λουκ μάγισσας.

3 – Παντελόνι και χαλαρό πουκάμισο με βολάν

Τι θα λέγατε να δοκιμάζατε χαλαρά πουκάμισα με βολάν με παντελόνι για τις Απόκριες; Δεν νομίζω ότι είναι κακή ιδέα. Τα
φουντωτά πουκάμισα και τα φαρδιά ρούχα δεν δίνουν μόνο αποκριάτικη ατμόσφαιρα αλλά και κομψή εμφάνιση.

4 – Παντελόνια με έντονα χρωματιστά πουκάμισα

Το έντονο πορτοκαλί είναι το χρώμα του Halloween. Φορέστε ένα φωτεινό πορτοκαλί μπλουζάκι με φόρμα μαύρου χρώματος. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πορτοκαλί μπότες ή τακούνια για να ολοκληρώσετε τη συνολική σας εμφάνιση.

5 – Η παντελόνα του Τσάκι

Ποιος δεν γνωρίζει το στυλ ένδυσης του Τσάκι, μιας κούκλας δολοφόνου; Το πολύχρωμο ριγέ φούτερ και η πλυμένη τζιν φόρμα είναι ένας τέλειος συνδυασμός για τις 31 Οκτωβρίου.

6 – Μίνι πλισέ φούστα παντελόνι

Θα λατρέψεις την ιδέα να φορέσεις μια μίνι Μαύρη φούστα-παντελόνι πλισέ με πορτοκαλί και μαύρο ριγέ καλσόν. Αυτό θα σας δώσει μια αποκριάτικη εμφάνιση με μια μοντέρνα πινελιά. Μη φοβηθείς να προσθέσεις ένα μαύρο faux σακάκι για να μείνεις πιο κοντά στο θέμα.

7 – Περούκες και φόρμες

Με τις περούκες έχεις άπειρες επιλογές. Ένα έντονο χρώμα ή ένας γκρι τόνος ταιριάζει καλά με τις φόρμες. Ακολουθούν
μερικές ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως έμπνευση για την εμφάνισή σας:

– Φωτεινές περούκες σε πορτοκαλί, μοβ ή κόκκινο χρώμα.

– Μακριές περούκες με ακατάστατα μαλλιά για να αποκτήσετε μια μαγεμένη εμφάνιση.

– Μακριές περούκες με σγουρά ή κυματιστά μαλλιά.

8 – Κολιέ τσόκερ και παντελόνι

Το κολιέ τσόκερ με κόκκινη ή μαύρη πέτρα, επιθετικές αιχμές είναι κατάλληλο για να πας στο αποκριάτικο πάρτι. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια ποικιλία από κολιέ τσόκερ που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου.

9 – Κεφαλόδεσμοι και μπανέλες φαντασίας

Θέλεις να μεταμορφωθείς σε άγγελο ή διάβολο; Στα καταστήματα διατίθενται κεφαλόδεσμοι με θέμα τον άγγελο και τον διάβολο. Μεγάλοι φιόγκοι με τρομακτικές αράχνες τυπωμένες πάνω τους θα ολοκληρώσουν επίσης την αποκριάτικη εμφάνισή σας με φόρμες.

10 – Φόρμες με θέμα το Halloween

Το μαύρο και το πορτοκαλί είναι γνωστά ως τα πραγματικά χρώματα του Halloween. Μπορείτε να δοκιμάσετε μαύρες, πορτοκαλί ή ακόμα και μοβ φόρμες για να μεταδώσετε τρομακτικές διαθέσεις.

Χωρίς τα κατάλληλα υποδήματα, δεν μπορείτε να μπείτε πλήρως στον χαρακτήρα σας. Με τις φόρμες, μπορείτε να προσθέσετε διάφορα είδη παπουτσιών που θα είναι ιδανικά για την εκδήλωση.

– Εμπριμέ αθλητικά παπούτσια

– Μαύρες ή καφέ μακριές μπότες

– Γόβες σε έντονα χρώματα

/p>

– Παπούτσια με πλατφόρμες

– Μπότες με μύτες

Horror Movie Dungarees

3 – Μερικά διάσημα λουκ για τις Απόκριες

Αν και μπορείτε να μεταμορφωθείτε με πολλούς τρόπους για να γιορτάσετε αυτή τη γιορτή ή δημιουργήσετε κάτι καινούργιο, με ένα ζευγάρι φόρμας, μπορείτε να πετύχετε γρήγορα τα παρακάτω λουκ.

Η εμφάνιση της οικογένειας Άνταμς:

Ένα από τα πιο δημοφιλή και εύκολα εφικτά looks είναι το Adams Family look. Φορέστε μια περούκα ombre με μαύρη φόρμα και μαύρη ποδιά. Χωρίς ένα γυαλιστερό μαύρο κραγιόν και smoky eyes, αυτό το λουκ θα είναι αναποτελεσματικό.

Ένα τρομακτικό λουκ μάγισσας:

Οι τρομακτικές, τρομακτικές μάγισσες είναι το κεντρικό θέμα του Halloween. Μαύρη φόρμα με σκούρο πράσινο μπλουζάκι ή μαύρο φόρεμα είναι ιδανικά για μια μοντέρνα εμφάνιση μάγισσας. Τα ακατάστατα
μαλλιά, τα μακριά τρομακτικά νύχια και μια σκούπα θα σας κάνουν την αγαπημένη του αποκριάτικου πάρτι.

Το γοτθικό λουκ:

Το γοτθικό λουκ είναι επίσης διάσημο μεταξύ των κοριτσιών. Το μαύρο χρώμα είναι υψίστης σημασίας για αυτή την εμφάνιση. Με μια μαύρη φόρμα και ένα crop top με κορδόνια, μπορείτε εύκολα να μεταμορφωθείτε σε έναν γοτθικό χαρακτήρα. Αλλά μην ξεχάσετε να λατρέψετε τον εαυτό σας με ένα μαύρο κραγιόν και σκούρα περιγράμματα.

4 – Αξεσουάρ για τις Απόκριες

Αν θέλετε να φορέσετε φόρμα στις διακοπές και να ετοιμαστείτε ανάλογα με το θέμα, προμηθευτείτε αξεσουάρ με θέμα τις Απόκριες. Υπάρχουν πολλά αξεσουάρ διαθέσιμα στο διαδίκτυο που αρκούν για να σας δώσουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Μπορείτε να προσθέσετε διάφορα αξεσουάρ στη φόρμα σας, όπως:

– Τσόκερ με γοτθικό θέμα

– Μακριά τρομακτικά νύχια

– Αιχμηρά καπέλα

– Βελούδινο τσόκερ με πολλές αλυσίδες

/p>

– Κολιέ με κρεμαστά κρανία

– Κολιέ με πολλαπλές αλυσίδες

– Μεγάλα δαχτυλίδια

Μακιγιάζ με φόρμα:

Η φόρμα από μόνη της θα δώσει μια ελλιπή εμφάνιση χωρίς το κατάλληλο μακιγιάζ με θέμα το Halloween. Το
σκούρο και ζωηρό μακιγιάζ είναι το πιο σημαντικό μέρος αυτής της ξεχωριστής ημέρας- για τα κορίτσια, αυτή είναι η καλύτερη μέρα του χρόνου για να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Η χρήση των κατάλληλων highlighters και του contouring μπορεί να μεταμορφώσει το συνηθισμένο αθώο πρόσωπο σε μια τρομακτική εμφάνιση μάγισσας ή τέρατος. Η τεχνητή γλίτσα αίματος και οι χρωματιστοί φακοί είναι κλασικά στοιχεία της συγκεκριμένης αποκριάτικης εμφάνισης. Μπορείτε να πειραματιστείτε πολύ αυτό το Halloween.

Αν έχετε φόρμες στην ντουλάπα σας, τότε μην ανησυχείτε, μπορούν να αποτελέσουν το τέλειο αποκριάτικο κοστούμι σας. Χρειάζεται να διαλέξετε ένα πουκάμισο σε έντονο χρώμα, μερικά αξεσουάρ που σχετίζονται με το Halloween και λίγο τρομακτικό μακιγιάζ, και είστε έτοιμοι να απολαύσετε τις διακοπές σας. Αν δεν έχετε ακόμα μια αποκριάτικη στολή τότε μη διστάσετε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας!

The Overalls Halloween Special

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X