Το DIY Dungarees

Δεν είναι λίγο ευφάνταστο ότι ένα άτομο μπορεί να φροντίσει οτιδήποτε είναι σκισμένο, φθαρμένο ή ακόμα και εντελώς καινούργιο; Ναι, αυτό το άτομο είναι ένας τεχνίτης. Ο τεχνίτης είναι ένα συγκεκριμένο άτομο που μπορεί να επισκευάζει και να εκτελεί μικρές ή μεγάλες εργασίες. Αυτός μπορεί να είστε εσείς ή κάποιο άλλο άτομο που προσλαμβάνετε για να κάνει επισκευές. Αλλά κυρίως, ο τεχνίτης είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να αναφερθεί σε ένα άτομο που προσλαμβάνεται για να εκτελέσει μια υπηρεσία ή μια απόδοση.

Από την άλλη πλευρά, ο όρος “do-it-yourself” είναι ο πιο ελκυστικός όρος για να κάνετε τις δουλειές σας, να φτιάχνετε πράγματα στο σπίτι σας ή να χρησιμοποιείτε τον εαυτό σας και τα χέρια σας για να επισκευάσετε, να δημιουργήσετε ή να φτιάξετε. Ναι, μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Μπορεί να έχετε δει πολλά βίντεο και συμβουλές στο YouTube για διάφορες επισκευές και εργασίες. Σπρώξτε πίσω το τεμπέλικο σκουλήκι μέσα σας και αρχίστε να φτιάχνετε τα πράγματα μόνοι σας.

DIY Work Dungarees

1 – Η DIY φόρμα

Αν ξέρετε κάτι από DIY, πρέπει να γνωρίζετε τη σημασία των πρακτικών και άνετων ρούχων. Επειδή το DIY απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση και χαλαρό μυαλό. Μόνο ένα φρέσκο και ήρεμο μυαλό μπορεί να δημιουργήσει ιδέες. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν νιώθετε άνετα με το ντύσιμό σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι μάστορες συνηθίζουν να φορούν φόρμες. 

Οι τεχνίτες εργάζονται συνήθως με φόρμες εργασίας. Είναι ένα είδος συμβόλου ή στολής εργασίας ενός τεχνίτη. Το ύφασμα είναι κυρίως βαμβακερό, καθώς είναι ισχυρό και ανθεκτικό.

Το ύφασμα είναι κατασκευασμένο από βαμβάκι.

Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί φόρμες; Οι φόρμες DIY είναι τις περισσότερες φορές φαρδιές για να εξασφαλίζουν άνεση σε όλες τις περιστάσεις, με μια κεντρική τσέπη στο την σαλιάρα και πολλές άλλες χρήσιμες ρυθμίσεις.

Επιπλέον, ο τεχνίτης πρέπει να φοράει γάντια, κράνος και μπότες ασφαλείας. Οι φόρμες αποτελούν μέρος του πακέτου ενδυματολογικού κώδικα. Αντί να αγοράζετε ειδικά μπουφάν, ποδιές εργασίας ή ζώνες εργαλείων, μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα αυτά μόνο με το περίφημο μπλε της δουλειάς.

Οι εξαιρετικά μεγάλες τσέπες είναι οι κύριες προεκτάσεις της φόρμας. Μπορείτε να τοποθετήσετε διάφορα εργαλεία σε αυτά, όπως πένσες, σφυριά, παξιμάδια, μπουλόνια κ.λπ. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο και μπορείτε εύκολα να κάνετε τη δουλειά σας με όλα τα εργαλεία στο χέρι. Στις φόρμες μας, μπορείτε επίσης να βρείτε μια θηλιά όπου μπορείτε να κρεμάσετε το σφυρί ή την πένσα σας. 

Φόρμα DIY

2 – Γιατί η σαλοπέτα για έναν Bricoleur;

Αυτά είναι τα καλύτερα ρούχα που μπορείτε να φορέσετε όταν εργάζεστε. Οι τεχνίτες, οι ελαιοχρωματιστές, οι μηχανικοί, οι άνθρωποι που εργάζονται στη βιομηχανία κάνουν αυτές τις φόρμες, ένα απαραίτητο εργαλείο. Η χαλαρή εφαρμογή επιτρέπει στους ερασιτέχνες να εργάζονται άνετα ενώ επισκευάζουν τουαλέτες, ανεμιστήρες οροφής, ψυχικά ράφια, πλακάκια, σκύβοντας και μετακινούμενοι εύκολα. Υπάρχουν πολλές εργασίες που μπορεί να εκτελέσει ένας τεχνίτης, όπως:

– Τοποθέτηση πλακιδίων

– Επισκευή σωλήνων κουζίνας

– Επισκευή φώτων

– Ανακαίνιση ή αναδιαμόρφωση ενός δωματίου μπάνιου ή κουζίνας.

– Επιδιόρθωση όλων των πραγμάτων που δεν λειτουργούν

– Επισκευή σπασμένων παραθύρων ή θυρών

– Τοποθέτηση τάπητα

Μπορείτε επίσης να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα μόνοι σας, αλλά αν δεν μπορείτε να το κάνετε για κάποιο λόγο, πρέπει να προσλάβετε έναν ειδικό. Μας έδωσαν τη γνώμη τους για ταworkwear τα οποία γι’ αυτούς είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα που δεν πρέπει να παραβλέπεται, τα πλεονεκτήματα αυτά είναι:

– είναι εύκολο να φορεθεί

– είναι άνετο

– είναι ένα σημάδι επαγγελματισμού.

– Μπορεί να φορεθεί μόνο του ή πάνω από τα ρούχα.

– Μπορεί να αντέξει όλους τους λεκέδες λίπους και άλλες πιτσιλιές.

Επιπλέον, μπορείτε να φορέσετε μια ζώνη, αν χρειάζεστε εργαλεία για να κρέμονται στη μέση σας για ευκολία.

Φανταστείτε ότι επισκευάζετε τα φώτα σας. Βρίσκεστε σε μια σκάλα και το χέρι σας είναι τεντωμένο για να κάνετε τη δουλειά σας. Ή σκύβετε για να φτιάξετε την αποχέτευση της κουζίνας. Έτσι, κάνοντας οποιαδήποτε δουλειά, στο μεγάλο σχήμα των πραγμάτων, σου δίνει την ευελιξία να κάνεις τη δουλειά σου αποτελεσματικά.

Όλοι αυτοί οι λόγοι καθιστούν τις φόρμες εργασίας τον καλύτερο εξοπλισμό για τον τεχνίτη ή τον τεχνίτη.

 Φόρμες για DIY

3 – Το DIY Dungarees

Ακριβώς όπως οι άνδρες είναι μάστορες στην επισκευή πραγμάτων, οι γυναίκες είναι επίσης τέλειες στο να μαστορεύουν διάφορα πράγματα. Για τις γυναίκες, οι φόρμες δεν είναι μόνο ρούχα εργασίας, αλλά μπορούν επίσης να αποτελέσουν ένδειξη μόδας.

Τι δεν μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι; Μπορείτε ακόμη και να σχεδιάσετε μόνοι σας το ντύσιμό σας. Είχαμε μια ανατροφοδότηση από έναν πελάτη μας, παθιασμένο με αυτό το μοναδικά γοητευτικό ένδυμα, ο οποίος παρέδωσε μια εμπειρία που του συνέβη. Ήθελε να ανακαινίσει το εσωτερικό του διαμερίσματός του, αλλά δεν είχε το κατάλληλο ρούχο γι’ αυτό και δεν ήθελε να καταστρέψει την γκαρνταρόμπα του, οπότε πήρε τα στοιχεία που καθιστούν τη φόρμα ιδανικό εργαλείο για κάθε τεχνίτη. Δείτε πώς θα το κάνετε:

1 – Αγοράστε τα απαραίτητα υλικά:

Θα πρέπει να αγοράσετε ή να συγκεντρώσετε όλα τα υλικά που χρειάζεστε για να έχετε ένα λειτουργικό κοστούμι. Χρειάζεστε:

– Κάποιο ύφασμα ή ένα παλιό τζιν

– Ένα μοτίβο που πρέπει να ακολουθήσετε

– Ταινία

– Ψαλίδι

– Μια βαρέως τύπου ραπτομηχανή

– Κλωστή ραπτικής

– Κουμπιά

– Πόρπη

– Κιμωλία

Δεν χρειάζεται να πάτε στο κατάστημα για να αγοράσετε οτιδήποτε, καθώς τα περισσότερα από αυτά τα πράγματα είναι διαθέσιμα στο σπίτι. Για τα υφάσματα, denim είναι η καλύτερη επιλογή.

2 – Πάρτε μετρήσεις:

Πραγματοποιήστε μετρήσεις από διάφορες γωνίες του σώματός σας και σημειώστε τις. Αν χρησιμοποιείτε το παλιό σας τζιν, μπορείτε να εξαιρέσετε τις μετρήσεις των ποδιών.

.

3 – Κόψτε το σχέδιο:

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια στην αγορά. Επιλέξτε ένα που σας αρέσει. Διαβάστε και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες στο σχέδιο. Ξεκινήστε να κόβετε το πατρόν σας σύμφωνα με τις μετρήσεις σας.

4 – Ξεκινήστε να ράβετε:

Μόλις τελειώσετε την κοπή του σχεδίου, τοποθετήστε το σχέδιο στο ύφασμα και κόψτε το ύφασμα αφήνοντας επιπλέον μισή ίντσα χώρο για τα επιδόματα ραφής. Αρχίστε να ράβετε τα μέρη του υφάσματος μεταξύ τους. Πρέπει να στρίψετε το πόδι και τη μέση του κοστουμιού. Ενώστε το μπροστινό μέρος με την πλευρά της μέσης. Επαναλάβετε τη διαδικασία μπροστά και πίσω. Οι τσέπες είναι το πιο σημαντικό μέρος της φόρμας. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τσέπες και στις δύο πλευρές της φόρμας.

5 – Συναρμολογήστε τα στηρίγματα:

Φτιάξτε μακριούς ιμάντες που θα συγκρατούν την μπροστινή πλευρά της σαλιάρας στο πίσω μέρος της φόρμας. Μπορείτε να ράψετε τους βρόχους με την σαλιάρα. Επίσης, ράψτε κουμπιά στο μπροστινό μέρος του υφάσματος. Αυτά είναι τα βασικά βήματα. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Το έκανες μόνος σου. Δοκιμάστε το και κοιτάξτε στον καθρέφτη για να ελέγξετε το μέγεθος. 

Για να το κάνετε λίγο πιο κομψό, μπορείτε να προσθέσετε κουμπιά στα πλαϊνά της μέσης. Το χρώμα του κοστουμιού είναι επίσης πολύ σημαντικό.Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα για τα υφάσματά σας, αυτή είναι η ιστορία του Adolphe Lafont, ενός οραματιστή από τη Λυών, ο οποίος βρίσκεται στην αρχή της δημιουργίας αυτών των φόρμες. Έχοντας αυτό κατά νου και ακολουθώντας την πρακτική και άνετη πλευρά αυτού του ενδύματος, κάθε φόρμα εργασίας μας είναι τέλεια σχεδιασμένη για κάθε τεχνίτη, επαγγελματία ή Κυριακή. Το σημαντικό είναι να κρατήσετε αυτά τα δέκα δάχτυλα απασχολημένα και να διασκεδάσετε.  

Συμπεράσματα

Θέλετε να κάνετε έργα, επισκευές, ανακαινίσεις μόνοι σας ή να προσλάβετε έναν τεχνίτη- συνολικά, αν κάνετε DIY ή ο επαγγελματίας που είναι υπεύθυνος για το έργο αυτό δεν φοράει φόρμες εργασίας, αυτό σημαίνει ότι δεν αισθάνεται άνετα για να εργαστεί καλά και ως εκ τούτου είναι σημαντικό να τον συμβουλεύσετε το συντομότερο δυνατό, τα καλύτερα ρούχα εργασίας. Εκτός από την οικιακή εργασία, πολλές βιομηχανίες προτιμούν επίσης να φορούν αυτό το μπλε ρούχο εργασίας. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμο και πλένεται εύκολα.

Δημιουργία φόρμας εργασίας

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X