Χριστουγεννιάτικη παντελόνα 2023

Οι φόρμες εργασίας, γνωστές και ως φόρμα με ιμάντες, είναι ένας τύπος ενδύματος που φοριέται κυρίως για προστασία κατά την εργασία. Αυτό το ένδυμα αναφέρεται συνήθως ως “φόρμα”. Οι τζιν φόρμες εφευρέθηκαν αρχικά από τους Levi Strauss και Jacob W. Davis στη Levi Strauss & Co. τη δεκαετία του 1890, αλλά εξελίχθηκε στο στυλ που γνωρίζουμε σήμερα. Εκτός από την αρχική τους χρήση ως προστατευτικός ρουχισμός στους χώρους εργασίας, τα εν λόγω ενδύματα θεωρούνται πλέον “cult” στην υψηλή μόδα. Στο streetwear κυριαρχεί τελευταία το dungarees με διαφορετικές επιρροές σε όλο τον κόσμο, όπως για παράδειγμα στην Ιαπωνία, όπου οι σχεδιαστές έχουν επανερμηνεύσει το Japanese Streetwear Dungarees για την υψηλή μόδα, κάνοντας αυτό το κομμάτι πλεονέκτημα.

Αυτή η εορταστική περίοδος είναι γεμάτη με πολλές γιορτές. Να είστε μοντέρνοι για όλους, φυσικά. Η επιλογή των ρούχων σας για το χριστουγεννιάτικο πάρτι δεν ήταν ποτέ ευκολότερη με έναν ατελείωτο κατάλογο εκδηλώσεων και διάφορους κώδικες ένδυσης. Όταν φτάνουν οι διακοπές των Χριστουγέννων, είναι καιρός να ντυθείτε καλά, να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Φορέστε casual, ημιεπίσημα, για επαγγελματικούς λόγους, ένα κοκτέιλ πάρτι ή μια εορταστική εκδήλωση. Οι παντελόνες είναι στη μόδα αυτή τη στιγμή και ταιριάζουν σε όλους τους τύπους εκδηλώσεων.

1 – Τι είδους παντελόνια να φορέσεις τα Χριστούγεννα;

Τα παντελόνια έχουν εξελιχθεί με την πάροδο των ετών και υπάρχουν πλέον πολλά στυλ και χρώματα για να διαλέξετε. Η παραδοσιακή μπλε τζιν φόρμα μπορεί να παραμείνει η αγαπημένη σας. Παρ’ όλα αυτά, μπορείτε επίσης να σκεφτείτε τις φαρδιές ή κόρντουρο φόρμες ή να αγκαλιάσετε τον εσωτερικό σας μποέμ με μια χαλαρή, άνετη -χρωματιστή φόρμα για να παρακολουθείτε ταινίες τα Χριστούγεννα κάτω από ένα καρό.

Τα παντελόνια διατίθενται σε πολλά στυλ για γυναίκες, άνδρες, εφήβους, αγόρια και κορίτσια. Με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά που το χαρακτηρίζουν μοναδικά για πάνω από 150 χρόνια:

– Διαφορετικά κοψίματα και σαλιάρες:

Το κόψιμο της φόρμας είναι σημαντικό για να παίξετε με μια πιο casual και χαλαρή εμφάνιση ή ακριβώς κάτι πιο εφαρμοστό στη μέση για μια κομψή εμφάνιση. Υπάρχουν διάφορες περικοπές:

Regular cut με ίσιο παντελόνι (άνετο και κλασικό)

Loose cut (casual cut με άπλετο χώρο)

Skinny cut (στενό μπούτι, μικρό άνοιγμα στο πόδι, μερικές φορές με λίγο τέντωμα για να επιτρέπει να περάσει πάνω από τα πόδια!)

Carrot cut, που ονομάζεται έτσι επειδή η κομψή και μοναδική του εμφάνιση έχει το σχήμα καρότου με χαλαρή εφαρμογή στον καβάλο και πιο λεπτή, εφαρμοστή γάμπα. Ένα καυτό κομμάτι του μοντέρνου streetwear dressing, αναδεικνύει τέλεια το τελευταίο σας ζευγάρι sneakers. Ιδανικό για μια βραδινή έξοδο με φίλους σε ένα μπαρ ή πάρτι.

Φόρεμα σαλοπέτα που αποτελείται από φούστα και σαλιάρα, όλα κρεμασμένα με μακριές τιράντες για ένα πρακτικό και ξεχωριστό κομμάτι. Τα πόδια σας θα έχουν τότε μια ελευθερία κινήσεων που εσείς οι κυρίες μπορείτε μόνο να εκτιμήσετε.

Το σακάκι με τσέπη με φερμουάρ, το σακάκι με τσέπες με κουμπιά ή ακόμα και χωρίς τσέπη και τόσα άλλα πρωτότυπα μοντέλα, το καλοφορμάκι είναι εμβληματικό και πολλές είναι οι προσαρμογές που έχουν γίνει σε αυτό το bavoir ενσωματωμένο στο παντελόνι με ρυθμιζόμενα στηρίγματα.

– Διαφορετικά στυλ τσέπης :

Οι φόρμες εργασίας συναντώνται γενικά με πέντε τσέπες (δύο τσέπες στη μέση, δύο πίσω τσέπες και μια τσέπη στο στήθος), οι φόρμες με Τσέπες φορτίου στα πόδια και φόρμες με κύριες τσέπες γνωστές και ως τσεπες εργαλείων για να κρεμάσετε γρήγορα ένα σφυρί ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο. Μπορείτε να βρείτε κρυφές τσέπες στην πτυχή του σαλιάρου για παράδειγμα, μια τσέπη που γίνεται χρήσιμη όταν αποδεσμεύετε τους ιμάντες και το αφήνετε να πέσει πάνω από τον καβάλο σας και να αναδείξει το αγαπημένο σας χριστουγεννιάτικο πουλόβερ

High Waist Dungarees και σκούρα απόχρωση και κόκκινα ή χρυσά αξεσουάρ για μια λίγο πιο κομψή βραδιά. Αν θέλετε μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, φορέστε το καλύτερο ζευγάρι τακούνια σας με ένα ζευγάρι στενά εφαρμοστό παντελόνι.

Το παντελόνι μπορεί εύκολα να γίνει γλαμουράτο με ένα γιλέκο από faux γούνα και μια μεταλλική τσάντα και αξεσουάρ που ταιριάζουν.

Φορέστε δέρμα και χρυσό:

Αν συνδυάσετε το Leather Skirt Dungarees με ένα μεταλλικό χρυσό μπλουζάκι και ένα άνετο γούνινο biker jacket, θα έχεις ένα party look που είναι chic και edgy. Αυτή η εύκολη εμφάνιση για πάρτι ολοκληρώνεται με φλατ με καρφιά.

Γυναικεία φόρμα

– Το κλασικό χριστουγεννιάτικο πουλόβερ :

Πώς μπορούμε να μιλήσουμε για το τέλος του έτους χωρίς να αναφέρουμε τα πλεκτά πουλόβερ που όλοι έχουμε στο βάθος της ντουλάπας μας.
Υπάρχει πάντα ένας τρόπος να το επικαιροποιήσετε για να διατηρήσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντανό και ταυτόχρονα να είστε κομψοί. Τζιν φόρμες με χρώμα που ταιριάζει με το μάλλινο πουλόβερ σας για ένα κιτς look σε αυτό το casual γιορτινό πάρτι, φορώντας το αγαπημένο σας πουλόβερ. Είναι
εύκολο να κάνετε αυτό το look να λειτουργήσει για ένα οικογενειακό πάρτι και για ένα πάρτι στο γραφείο με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Μια τελευταία λέξη, μπορείτε να φορέσετε πάντα φόρμες ανεξάρτητα από την εκδήλωση, για το χριστουγεννιάτικο δείπνο, την παρακολούθηση ταινιών το προηγούμενο βράδυ δίπλα στο τζάκι. Είναι το μόνο ένδυμα που λειτουργεί για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα και άνετα για να απολαύσετε αυτές τις πολύτιμες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μαύρη χριστουγεννιάτικη φόρμα

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X