Οι καλύτερες φόρμες εργασίας για γυναίκες

Αγαπάμε τις φόρμες, για τη χρησιμότητα, την ανθεκτικότητα και την εμφάνισή τους. Και τα αγαπούν επίσης για τον συμβολισμό τους. Η φόρμα σημαίνει ότι σας αρέσει να λερώνετε τα χέρια σας και να δοκιμάζετε την αυτόνομη πλευρά σας. Και για τους ανθρώπους που τα φτιάχνουν, είναι πηγή υπερηφάνειας. Η κατασκευή όμορφων φόρμες που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι τιμή για την εταιρεία μας. Αν φτιάχνετε ρούχα εργασίας, θα πρέπει να μπορείτε να φτιάξετε φόρμες.

Γνωρίζοντας ότι οι χώρες αγαπούν αυτά τα ρούχα και ότι είναι ένα από τα αγαπημένα αντικείμενα για να δώσετε ένα χρήσιμο δώροσυγκεντρώσαμε τη συλλογή μας από φόρμες, τις φορέσαμε για περίπου έξι εβδομάδες για να σας βοηθήσουμε να βρείτε Την Φόρμα που σας ταιριάζει καλύτερα και ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Cotton Weave

1 – Έλεγχος ποιότητας ενδυμάτων

Δοκιμάσαμε διαφορετικούς τύπους φόρμες, είτε για να πάμε στο γραφείο είτε σε εργοτάξιο. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε διαφορετικούς τύπους φόρμες, καθεμία από τις οποίες παρουσιάζει με υπερηφάνεια τα δυνατά της σημεία αλλά και τους περιορισμούς της. Για αυτό το τεστ ποιότητας επικεντρωθήκαμε σε διάφορα σημεία όπως: τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, η καθαριότητα του ραψίματος και οι περιορισμοί που μπορεί να συναντήσουν στις διάφορες εργασίες. Τούτου λεχθέντος, όλες οι φόρμες αυτής της δοκιμής είναι καλά κατασκευασμένες και θα πρέπει να προσφέρουν καλές υπηρεσίες.

Για να ξεκινήσουμε τη δοκιμή μας, εξετάσαμε κάθε ζευγάρι φόρμες. Στη συνέχεια ζητήσαμε συμβουλές από μια έμπειρη μοδίστρα για το πώς να τα ελέγξουμε λεπτομερέστερα. Μας είπε ότι θα πρέπει να αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο εξετάζοντας το εσωτερικό των ρούχων παρά το εξωτερικό, καθώς εκεί κρύβουν οι κατασκευαστές την κατασκευή τσέπης με πτερύγιο, τα υπερβολικά στενά στρίφωμα και το βιαστικό συρραφή (η συρραφή είναι ένας τύπος ραπτομηχανής που δένει το ύφασμα με μια βελονιά overlock που δημιουργείται με τρεις ή τέσσερις διαφορετικές κλωστές). Μας συμβούλεψε επίσης να πλύνουμε τα ρούχα για να δούμε ποιες κλωστές βγαίνουν στο πλύσιμο και αν οι φόρμες βγαίνουν καλά από το στεγνωτήριο. Τα πλένουμε και επανεξετάζουμε κάθε ένα από τα σημεία που αναφέρθηκαν παραπάνω. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Στη συνέχεια τα γυρίσαμε για να εξετάσουμε κάθε τσέπη, ιμάντα, ραφή, στρίφωμα, γάντζο και πριτσίνι. Χρησιμοποιήσαμε έναν μεγεθυντικό φακό για να ρίξουμε μια προσεκτική ματιά αριθμός νημάτων και η ποιότητα της ραφής στο εσωτερικό Τρύπες κουμπιών και ραφές.

Couture Jean

2 – Πώς δοκιμάσαμε τις φόρμες

Εκτός από την επιθεώρηση κάθε φόρμας ως προς την ποιότητα και την κατασκευή, κάναμε αυτό που θα έκανε όποιος αγοράζει αυτά τα προϊόντα: τις φορέσαμε. Μέρα με τη μέρα, φορούσαμε φόρμες, μερικές φορές πολλές φορές την ημέρα. Κάναμε εργασίες στην αυλή, επισκευές και δοκιμές εργαλείων. Τα φορούσαμε στη ρεσεψιόν, στο γραφείο και στις δουλειές στο πριονιστήριο. Τα αξιολογήσαμε με βάση την εφαρμογή, την άνεση, τη ζεστασιά, την ευκολία στην κίνηση και το πόσο καλά λειτουργεί το υλικό (φερμουάρ, κούμπωμα, πόρπες και ιμάντες). Αν θέλετε να ξεκινήσετε μια καλή μέρα χειροτεχνίας, φορέστε φόρμες με σαλιάρες. Ειλικρινά. Ο κόσμος έχει νοσταλγικές αναμνήσεις από τις φόρμες που φορούσαμε όλοι στα νιάτα μας και θα σας ρωτήσει πού τις βρήκατε. Είναι διασκεδαστικό. Ακολουθούν
4 που σίγουρα θα σας καταπλήξουν: 

1 – Urban Ikigai Style Jean Dungarees

Είναι παραδοσιακό και κλασικό και μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση. Είναι καλής ποιότητας και η κατασκευή του είναι σχολαστική. Έχει τριπλή ραφή με βελόνες στο εσωτερικό και το εξωτερικό των δύο ποδιών, παραδοσιακή διάταξη σαλιάρας και τσέπης, πλήρες κόψιμο στους γοφούς και στα πόδια, τίποτα λιγότερο. Αν τα γούστα σας τείνουν προς το παραδοσιακό και θέλετε φόρμες που να νιώθετε αυτοπεποίθηση και άνεση, αυτές θα ήταν μια καλή επιλογή.

Φόρμα Ikigai Jean

2 – Vintage Cow-Boy Union Dungarees

Αυτό είναι ένα από τα ρούχα μας με τις περισσότερες πωλήσεις, για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και βλέπουμε γιατί. Διαθέτει μικρές εκτεθειμένες τσέπες στο μπροστινό μέρος του παντελονιού, ενώ το παντελόνι με 7/8 στρίφωμα ολοκληρώνει το διακριτικό φινίρισμα αυτής της φόρμας. Είναι τόσο ζεστά που μπορούν να φορεθούν τα κρύα φθινοπωρινά πρωινά με απόλυτη άνεση. Πρόκειται για ένα ευέλικτο ρούχο, το οποίο μπορεί να φορεθεί ανά πάσα στιγμή. Μια τελευταία προσεγμένη λεπτομέρεια που εκτιμούμε είναι οι λεπτές και διακριτικές τιράντες, οι οποίες είναι ιδανικές για να συνοδεύουν ένα μαύρο μακρυμάνικο μπλουζάκι. Είναι ο
τέλειος σύμμαχος για κάθε περίσταση!

VIntage Cow Boy Overalls

3 – Navy Classic Denim Dungarees

Η Navy Classic Denim Dungarees κληρονομεί έναν έντονο χαρακτήρα που βρίσκεται σε αυτές τις ραφές και τα τελειώματα. Αυτή η κληρονομιά αντικατοπτρίζεται σε αυτό το χοντρό denim προϊόν. Έχει καλή ποιότητα κατασκευής και η προ-πλύση του το καθιστά άνετο από το κουτί- το κάνει επίσης λίγο πιο εύκολο στο πλύσιμο. Το μόνο μικρό ελάττωμα αυτού του προϊόντος είναι η αυθεντικότητά του, καθώς οι πόρπες αυτών των ιμάντων, αν και ανθεκτικές, χρειάζονται σπάσιμο και δεν γλιστρούν εύκολα όταν είναι καινούργιες. Αλλά συνολικά, πρόκειται για ένα καλά ισορροπημένο ένδυμα, με βαθιές τσέπες, τριπλή ραφή στα πόδια. Αν τα γούστα σας είναι παραδοσιακά αλλά προτιμάτε το προπλυμένο τζιν, θα σας ταιριάζει απόλυτα.

Marine Denim Dungarees

4 – White Milk Long Dungaree Dress

Αυτή είναι μια ελαφρώς διαφορετική εκδοχή του dungaree που προσφέρουμε εδώ. Το φόρεμα dungaree είναι πολύ δημοφιλές κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Ιδιαίτερα στα γραφεία, φέρνει μια ανάσα φρέσκου αέρα σε ένα ντύσιμο που είναι πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια. Η επιλογή του βαμβακιού και οι λεπτές ραφές δίνουν μια απαλή, σίγουρη αίσθηση όταν το φοράτε. Μινιμαλιστικό στυλ με εξαιρετική ποιότητα.

Φόρεμα με λευκή κρέμα

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X