Jean Dungarees, η τάση του 2023

Έχετε ξαναδεί αυτά τα denim κομμάτια και φέτος θα δούμε την επιστροφή των denim ολόσωμων φόρμες! Σε αυτό το άρθρο, θέλουμε να σας δείξουμε μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε αυτές τις φόρμες υπέροχες. Είναι μια αναδρομή στη δεκαετία του 1990 που επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ! Βλέπουμε μια μαζική επανεφεύρεση αυτού του όμορφου ρούχου, καθώς πρόκειται να δούμε πολλά ενδιαφέροντα must-haves σε διαφορετικές αποχρώσεις, πλύσεις, λεπτομέρειες και κοψίματα. Τα καλά νέα είναι ότι κάθε δρόμος είναι γεμάτος από υπέροχες τζιν φόρμες που έχουν ένα urban chic και πολύ ιδιαίτερο look. Γιατί, λοιπόν, αυτό το κομμάτι της μόδας είναι τόσο μοντέρνο αυτή τη στιγμή και πώς να το φορέσεις, διάβασε παρακάτω για να μάθεις!”

Ikigai Jean Dungarees

1 – Γιατί τα Jean Dungarees είναι απαραίτητα;

Προσωπικά, μου αρέσει αυτό το ρούχο για το casual στυλ του και τη σύγκρουση του αγορίστικου και του κοριτσίστικου στυλ. Η σημερινή μόδα είναι γεμάτη από υπέροχες τζιν φόρμες που κυκλοφορούν σε ελαφρώς casual στυλ (μεικτά τζιν, vintage denim). Το καλύτερο μέρος αυτής της παλιάς μπλε εργασίας είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να εκσυγχρονιστεί και να διακοσμηθεί. Το υπερμεγέθης και σάκος μπορεί να ανανεωθεί με κολιέ, βραχιόλια και άλλα μοτίβα που μπορούν εύκολα να εξισορροπήσουν την εμφάνισή σας. Φυσικά, πριν διακοσμήσετε το denim look σας, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα dungaree με μοναδική γοητεία. Μπορεί να είναι μακρύς ή συντομευμένος. Μπορείτε να βρείτε υπέροχα χαλαρά στυλ, στενά στυλ, κομψά δομημένα must-haves, καθώς και εκδοχές με κοψίματα που ενισχύουν την ομορφιά των μπλουζών σας. Όσο για τα κοντά στυλ, είναι ιδανικά για να τονίσετε τη θηλυκότητά σας. Στην πραγματικότητα, μου αρέσει να βλέπω γυναίκες να δημιουργούν διπλά denim looks συνδυάζοντας φόρμες με δροσερά πουκάμισα. Παρεμπιπτόντως
, κατά τη διάρκεια των κρύων ημερών, σας συνιστώ να χρησιμοποιείτε περισσότερα layering, θα σας κάνει να δείχνετε κομψή και τολμηρή. 

Jean Dungarees 2021

2 – Ποια είναι τα καλύτερα παντελόνια για γυναίκες της στιγμής;

Αν πρέπει να φορέσετε παντελόνια ή όχι, αυτό το ερώτημα εξαρτάται από εσάς. Παρακάτω θα σας δείξουμε μερικούς ενδιαφέροντες και μοντέρνους τρόπους για να τα φορέσετε στον επαγγελματικό κόσμο, στο δρόμο ή σε ειδικές περιστάσεις. Σε αυτή τη συλλογή, θα ανακαλύψετε συμβουλές και κόλπα για το πώς να φορέσετε μοντέρνες φόρμες, ποιες μπλούζες και πουκάμισα να φορέσετε από κάτω και πώς να τις συνδυάσετε σωστά.

Πλέον κάθε γυναίκα φοβάται ότι θα μοιάζει με εργάτρια του 20ου αιώνα ή με μικρό παιδί όταν φοράει φόρμες. Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να βρείτε φόρμες που σας ταιριάζουν καλά. Μην επιλέγετε στυλ που είναι πολύ μεγάλο ή πολύ φαρδύ, μέχρι να ξέρετε πώς να ισορροπήσετε το όλο πράγμα και ποιες στρώσεις να προσθέσετε για να διατηρήσετε το ντύσιμό σας λειτουργικό και αισθητικά ευχάριστο.

Αν είστε αρχάρια στον κόσμο των φόρμες, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με τα κλασικά, όπως το denim. Όσοι από εσάς είστε ερασιτέχνες μπορείτε να δοκιμάσετε τα δερμάτινα στυλ. Ναι, καλά ακούσατε, οι δερμάτινες φόρμες έχουν την τιμητική τους και ξέρουμε ότι θα είναι στη μόδα για πολύ καιρό. Το
πνεύμα τους είναι μοντέρνο, αλλά εξακολουθούν να έχουν μια νότα γλυκύτητας χάρη στην αυθεντική vintage εμφάνισή τους.

2021 Fashion Dungarees

3 – Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των παντελονιών του 2020 και εκείνων του 2021;

Οι κύριες διαφορές είναι στα κοψίματα, τα σχέδια είναι πιο τολμηρά φέτος. Αποφύγετε τα φαρδιά κοψίματα και προτιμήστε πιο εφαρμοστά, για να συμβαδίζετε με την εποχή. Μπορείτε να ανανεώσετε τις φόρμες με αθλητικά παπούτσια, μποτάκια, σανδάλια και κλασικές γόβες. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε φόρμες τις κρύες ημέρες, φροντίστε να προσθέσετε στρώματα από κάτω, όπως μάλλινα πουλόβερ και μπουφάν. Όσον αφορά τα
τοπ που μπορείτε να φορέσετε κάτω από τις φόρμες, σας προτείνω να δοκιμάσετε μπουστάκια, crop tops, καθώς και κλασικά πουκάμισα με κουμπιά.

Μα τότε, γιατί η μόδα εξακολουθεί να αγαπάει τόσο πολύ αυτό το ρούχο; Είναι άνετο, είναι πιο κομψό από το απλό τζιν, είναι ιδανικό για εγκύους. Μπορεί να νομίζετε ότι αυτή η εμφάνιση είναι ιδανική για την καθημερινότητά σας, αλλά ξανασκεφτείτε το, γιατί είναι ιδανική και για βραδινή έξοδο, απλά προσθέστε τακούνια και μια ελαφριά μπλούζα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό το λουκ, καθώς όλες θέλουμε να δείχνουμε ειδικές και δημιουργικές. Είστε ελεύθερες να διαμορφώσετε τις φόρμες, απλά πρέπει να ξέρετε πώς να τις φορέσετε σωστά.

Θα πρέπει να προσθέσετε θηλυκά αξεσουάρ στις φόρμες σας, θα σας βοηθήσουν να έχετε μια διασκεδαστική και φρέσκια εμφάνιση. Πριν προσθέσετε επιπλέον αξεσουάρ και κοσμήματα, φροντίστε να κρατήσετε τα πράγματα απλά και κλασικά. Μιλώντας για στρώσεις, σας συνιστώ να προσθέσετε ένα βασικό τοπ σε ουδέτερο χρώμα, αφού ξέρετε πώς λειτουργούν τα πράγματα, μπορείτε να συνδυάσετε την φόρμα με εμπριμέ πουκάμισα. Τα ανώτερα στρώματα μπορεί να είναι είτε ένα κιμονό, ένα τζιν μπουφάν για να δημιουργήσετε μια διπλή εμφάνιση τζιν, ένα δερμάτινο μπουφάν, ένα μπουφάν, ένα παλτό ή μια καμπαρντίνα.

Denim Overalls 2021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X