Boho παντελόνι

Έχετε σκεφτεί ποτέ να δοκιμάσετε κάτι πρωτότυπο στην γκαρνταρόμπα σας; Αν ναι, τότε το στυλ boho ή bohemian είναι ιδανικό για εσάς, όπως και το dungarees. Αν αισθάνεστε ότι δεν ακολουθείτε κανένα κοινωνικό πρότυπο, τότε αγκαλιάστε αυτό το ρετρό στυλ. Η παντελόνα είναι από μόνη της ένα πολύ μοντέρνο ρούχο. Αντίθετα, το μποέμ στυλ είναι μη παραδοσιακό και χαλαρό. Η παντελόνα και το boho στυλ είναι ένας συνδυασμός που προσθέτει χάρη και ένα vintage look στην προσωπικότητά σας για τα ταξίδια σας ή τα πάρτι σας.

1 – The Boho Style

Το στυλ των ανθρώπων, ειδικά των καλλιτεχνών που δεν ακολουθούν συγκεκριμένες κοινωνικές νόρμες και είναι ελεύθερα πνεύματα, είναι η επιτομή του boho style. Δεν είναι απλώς ένα στυλ, αλλά μια ολόκληρη ιδεολογία που σχετίζεται με την τέχνη και τη δημιουργικότητα. Βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά και τους αρέσει να ακολουθούν το δικό τους ένστικτο. Τα μακριά χτενίσματα με χάντρες και τα χαλαρά φορέματα με βαριά μεταλλικά κολιέ και πολλά βραχιόλια συνδέονται ρητά με το boho στυλ, αλλά έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια εκσυγχρονίζοντας πλήρως αυτό το μοντέρνο look.

Ιστορία του στυλ boho:

Το στυλ boho έχει βαθιές ρίζες στην ασιατική ήπειρο από τον 16ο αιώνα. Ήταν το στυλ των περιπλανώμενων που δεν είχαν σταθερή κατοικία. Περιπλανιόντουσαν από μέρος σε μέρος, με αντισυμβατικά φορέματα που τις έκαναν να νιώθουν άνετα και άνετα.

Στη συνέχεια, τον 18ο αιώνα, ο όρος boho εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης. Η κατάσταση ήταν δύσκολη για τους καλλιτέχνες, καθώς δεν είχαν θέση στην κοινωνία λόγω των συγκρούσεων στο κοινωνικό περιβάλλον. Εξαιτίας αυτής της απόρριψης, οι δημιουργικοί άνθρωποι βρίσκουν βολικό να υιοθετήσουν αυτό το στυλ που μοιάζει με αλητεία σε μια περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης που ονομάζεται bohemia.

Εξέλιξη του boho style:

Το boho style έχει εξελιχθεί σε κάθε εποχή και σχετίζεται περισσότερο με τις γυναίκες, καθώς οι νομάδες γυναίκες στολίζονται με χτενίσματα με χάντρες, βαριά κοσμήματα και ενδύματα με γεωμετρικά μοτίβα. Στα τέλη του 20ου αιώνα, οι χίπηδες απέρριψαν τα mainstream επώνυμα προϊόντα και εισήγαγαν τον εκλεκτικό τους κώδικα ντυσίματος.

Σήμερα, ο 21ος αιώνας είναι η εποχή της υπερσύγχρονης σκέψης. Πολλοί σχεδιαστές εισήγαγαν μια νέα εκδοχή του μποέμικου στυλ προσθέτοντας νέα σχέδια και μοτίβα σε ρούχα, κόσμημα, τσάντες και παπούτσια. Παλαιότερα, οι άνθρωποι φορούσαν γήινες αποχρώσεις, αλλά τώρα περισσότερα χρώματα είναι μέρος αυτού του στυλ. Το
σύγχρονο boho συνδέεται με τολμηρά, φωτεινά χρώματα και ένα κάπως εκκεντρικό στυλ.

Η φόρμα και το στυλ Boho

2 – Η φόρμα και το στυλ Boho

Το boho στυλ με φόρμες μπορεί να είναι απλό έως δύσκολο. Έχετε αμέτρητες επιλογές για να πετύχετε ένα ονειρικό boho look φορώντας φόρμες. 

Το τέλειο ντύσιμο

Οι γυναίκες μπορούν να πετύχουν μια μοντέρνα εμφάνιση προσθέτοντας ένα boho dungarees στην γκαρνταρόμπα τους. Αν έχετε όρεξη να φτιάξετε τα μαλλιά σας διαφορετικά, επιλέξτε αξεσουάρ για να ενισχύσετε την εμφάνισή σας όπως : 

– Floral headbands

– Μακριά κολιέ με χάντρες


T-strap sandals/p>

– Καλλιτεχνικά μοτίβα

– Δαντελωτά crop tops ή χαλαρά κεντημένα πουκάμισα.

– Καπέλα με μεγάλη εξωτερική επιφάνεια

– Κρεμαστά σκουλαρίκια

Εκτός από τα αξεσουάρ, τα χρώματα και τα σχέδια της φόρμας από μόνα τους μπορούν να δώσουν μια μποέμικη πινελιά στην γκαρνταρόμπα σας.

Τι κάνει τις φόρμες ιδανικές για το μποέμ στυλ

Με
ένα μόνο ρούχο, μπορείτε να πετύχετε ένα προσαρμοσμένο μποέμ στυλ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα dungarees είναι η καλύτερη επιλογή για να μπείτε στις νέες τάσεις της μόδας. Επιπλέον, προσθέτοντας ένα αξεσουάρ σε μποέμ στιλ, όπως κρεμαστά σκουλαρίκια, μεγάλα πολυεπίπεδα κολιέ ή ακόμα και βραχιόλια, για ένα φυσικό look χωρίς υπερβολές.

Γυναικεία Boho Dungarees

3 – Boho look με παντελόνι

Το να αποκτήσετε ένα μοντέρνο και πρωτότυπο boho look με ένα ζευγάρι παντελόνια δεν είναι και τόσο δύσκολο. Μπορείτε να προσθέσετε αξεσουάρ σε μποέμικο στιλ για να παίξετε με τις τελευταίες τάσεις και να αναδείξετε την προσωπικότητά σας. Ακολουθούν
κάποιες ιδέες για να μεταμορφωθείτε σε μποέμ στυλ.

1: Κολάν με εμπριμέ κιμονό

Το να φορέσετε ένα εμπριμέ κιμονό πάνω από ένα distressed denim κολάν είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπείτε στον μποέμ κόσμο. Μια λουλουδάτη κορδέλα για το κεφάλι θα είναι μια υπέροχη προσθήκη στο boho look σας και θα νιώθετε άνετα.

2: Λαντζατέρ με δερμάτινο μπουφάν

Γιατί να μην δοκιμάσετε το δερμάτινο σακάκι με λουράκι με το λαντζατέρ; Για ζουρλομανδύες με κρόσσια, το καφέ σοκολατί είναι το καλύτερο χρώμα. Τα
φαρδιά καπέλα είναι must-have για να ολοκληρώσετε το τυπικό boho look σας.

3: Σακίδιο πλάτης και τσάντα χειρός

Με την απλή μπλε τζιν φόρμα, ταιριάζει μια τσάντα σταυρού σε μποέμικο στιλ. Τα
μοτίβα και οι χρωματικοί συνδυασμοί σηματοδοτούν το μποέμ statement.

4: Πλεγμένα βραχιόλια

Οι πλεξούδες στα κοσμήματα ή στα μαλλιά δείχνουν πάντα ένα ρετρό μποέμ στυλ. Η
παντελόνα με ένα λευκό πουκάμισο από δαντέλα και ένα πλεκτό δερμάτινο βραχιόλι δεν θα σας χαρίσουν τίποτα λιγότερο από ένα μποέμ λουκ.

5: Πλεκτή δερμάτινη ζώνη με φαρδιά παντελόνα

Γιατί να μην δοκιμάσετε μια πλεκτή δερμάτινη ζώνη με φαρδιά παντελόνα; Μια φτερωτή κορδέλα στο κεφάλι με το ντύσιμό σας θα αλλάξει όλο το στίγμα του στυλ.

6: Δαντελωτή παντελόνα με απλό crop top

Η λευκή δαντελωτή παντελόνα δίνει μια νότα θηλυκότητας προσαρμόζοντας ένα κορδόνι ως ζώνη, προσθέστε σε αυτό ένα απλό crop top για τις καλοκαιρινές σας εξόδους ή για να πάτε σε ένα φεστιβάλ για παράδειγμα.

7: Παπούτσια

Ένα ζευγάρι παπούτσια αλλάζει πραγματικά το παιχνίδι. Είτε πρόκειται για τακούνια, μπότες ή σανδάλια, θα βρείτε πάντα έναν τρόπο να συνδυάσετε αυτό το αυθεντικό ρούχο με τα αγαπημένα σας ζευγάρια παπούτσια.

Τα μαύρα και το μποέμικο στυλ βρίσκονται και τα δύο σε διαφορετικούς πόλους της μόδας, αλλά βρίσκουν τέλειο ταίρι, καθώς είναι ρούχα με χαρακτήρα που αναδεικνύουν το μοναδικό σας look. Αλλά και τα δύο είναι μοναδικά με τον τρόπο τους. Η ανάμειξη του boho στυλ με το dungarees σας κάνει ελκυστική και αντιφατική. Το μποέμικο στυλ έχει διατηρήσει την αξία του ακόμη και σήμερα. Τα
πουκάμισα με δαντέλες, τα μαλακά κιμονό, τα βαριά κοσμήματα και τα μαλλιά με χάντρες είναι τυπικά μποέμ στοιχεία.

How to Wear Boho Overalls

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X