Ανανέωση της ντουλάπας σας με Vintage φόρμες

1 – Ανανέωση της ντουλάπας σας

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό των κομματιών που πρέπει να αντικαταστήσετε όταν ανανεώνετε την ντουλάπα σας, βασιστείτε σε αυτόν τον αριθμό κομματιών, ώστε να αποφύγετε την ακαταστασία των ρούχων σας. As Η Marie Kondo το λέει τόσο καλά στα βιβλία της ” Η μαγεία της τακτοποίησης “ και ” Τακτοποίηση : Η σπίθα της ευτυχίας “, Η ταξινόμηση της ντουλάπας σας και αυτών των πολλών ρούχων σας επιτρέπει να αναπτυχθείτε με νέα στυλ.

Πόσο συχνά λέτε στον εαυτό σας ότι φοράτε συχνά τα ίδια ρούχα; Τότε ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε την γκαρνταρόμπα σας. Ανοίξτε την ντουλάπα σας. Ελέγξτε κάθε κρεμάστρα και ανακαλύψτε ξανά αυτά που δεν φοράτε πια. Αν αγοράσατε κάτι, είτε ήταν την περασμένη σεζόν είτε πέρυσι, πιθανότατα αγαπήσατε αυτό το ρούχο κάποια στιγμή, αλλά τώρα δεν είναι δεδομένο για εσάς. Τότε γιατί δεν το φοράτε τόσο συχνά; Πιθανότατα έχετε ξεχάσει εκείνο το κομψό μπλε πουλόβερ ή εκείνο το τζιν παντελόνι που αναδεικνύει τόσο καλά τη σιλουέτα σας. Μη φοβάστε να δείτε αυτό που ήδη έχετε με μια νέα προοπτική. Πετάξτε τα ρούχα σας στο κρεβάτι και δοκιμάστε τα ξανά. Δείτε αν μπορείτε να συντονίσετε παλιά πράγματα με νέο τρόπο.

Αλλάζοντας κάτι σε ένα ρούχο μπορεί να το κάνετε να φαίνεται σχεδόν καινούργιο. Έχετε κουραστεί από τα παλιά σας παντελόνια; Γιατί να μην εξετάσετε το ενδεχόμενο νέας φόρμας ; Ήρθε η ώρα να αλλάξετε το στυλ σας; Μικρές αλλαγές, ακόμη και ανεπαίσθητες, μπορούν να σας κάνουν να δείχνετε σαν να φοράτε κάτι καινούργιο και να εκπλήξουν ευχάριστα τους γύρω σας. Γιατί να μην προσθέσετε ένα μοντέρνο στοιχείο, όπως η Celia Brown Skirt Vintage Dungarees<.span> ή το Press Mode Vintage Salopette ; Και μόνο η προσθήκη μερικών νέων κομματιών στην τρέχουσα γκαρνταρόμπα σας μπορεί να κάνει θραύση στο καμαρίνι σας.

Vintage Dungarees

Είναι όλα στην ντουλάπα σας από τα ίδια τρία ή τέσσερα καταστήματα; Δοκιμάστε να ψωνίσετε κάπου που συνήθως δεν επισκέπτεστε. Αναζητήστε ανεξάρτητες μάρκες και σχεδιαστές όπως Asphalte ή μεγάλες, γνωστές μάρκες που ολοένα και περισσότερο επαναφέρουν την παλιά γοητεία στα . Η ανακάλυψη νέων και μοντέρνων χώρων μπορεί να σας κάνει να θέλετε να περπατήσετε στα εμπορικά κέντρα ή στις εμπορικές περιοχές που συνήθως επισκέπτεστε.

Απλά η προσθήκη ενός ή δύο νέων πραγμάτων μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή σας. Μην ξεχνάτε τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει ένα καπέλο ή ένα αξεσουάρ στην ολόσωμη φόρμα και τα συνηθισμένα σας μπλουζάκια. Το αξεσουάρ στην ντουλάπα σας μπορεί να σας βοηθήσει να δαμάσετε ένα νέο στυλ.

Vintage παντελόνι με μπαντάνα

2 – Vintage παντελόνι

Τα κομμάτια αντίκες έχουν ένα μοναδικό χάρισμα που τα καθιστά διαχρονικά. Πολλά από τα ρούχα των γονιών μας βρίσκουμε εκτός μόδας και μετά επανέρχονται στη μόδα 10 χρόνια αργότερα ! Η ευχαρίστηση του κυνηγιού για το σπάνιο μαργαριτάρι σε μια υπαίθρια αγορά ή σε ένα κατάστημα μεταχειρισμένων ειδών για να βρείτε την παντελόνα των ονείρων σας, δίνει μια ιδιαίτερη γεύση σε αυτό το είδος ρούχων. Αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε την επιλογή μας από Vintage Dungarees για γυναίκες, εμπνευσμένη από τις πολλές εμπειρίες των στυλίστριών μας στο κυνήγι ευκαιριών.

Όπως λέμε συχνά, ήταν καλύτερα πριν, αλλά οι μικρές απολαύσεις που δίνουμε στον εαυτό μας μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε πλήρως κάθε παρούσα στιγμή. Σε μια κοινωνία που περιστρέφεται γύρω από τις διαρκώς μεταβαλλόμενες τάσεις, είναι μια ανακούφιση να κατέχεις αυθεντικά κομμάτια που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου. Τα vintage και ρετρό ρούχα είναι φτιαγμένα για να διαρκούν. Μπορούν να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες τάσεις της μόδας, καθιστώντας τα την τέλεια μακροπρόθεσμη προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σας.

Vintage Sapporo Overalls

<

3 – Πώς να ταιριάξετε τις vintage παντελόνες με το στυλ σας

Κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας, είτε είναι καινούργιο είτε παλιό, σας προσφέρει πολλές εναλλακτικές λύσεις. Βέβαια, κάποια από αυτά τα διαχρονικά κομμάτια έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται στις τάσεις της μόδας και στην προσωπική μας διάθεση.

Σε αυτό το σημείο έρχεται η Καμπαρντίνα, διαχρονική και πάντα προβαλλόμενη από τους μεγάλους σχεδιαστές μόδας κατά τη διάρκεια των επιδείξεών τους. Συνοδεύει καθημερινά γενιές και γενιές και αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει. Μπορεί να φορεθεί με τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους που είναι ένα απαραίτητο να το έχετε στη ντουλάπα σας για να απολαμβάνετε όμορφα βράδια ή μερικά πρωινά εξαιρετικής χαλάρωσης ξανά και ξανά. Η φόρμα μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα στυλ: καλλιτέχνες, επαγγελματίες, skateboarders, streetwear και πολλά άλλα. Θυμάστε την πρώτη φορά που φορέσατε αυτή τη φόρμα; Γιατί να μην τους δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία;

Χρησιμοποιήστε τους ξανά σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον! Ακολουθούν
μερικές ιδέες που πρέπει να απολαύσετε!

Χρησιμοποιήστε ένα μεταξωτό σάλι για να καλύψετε τους ώμους σας ή να το τυλίξετε γύρω από έναν ιμάντα, ως αξεσουάρ για την φόρμα σας.

Χρησιμοποιήστε τα κασκόλ που σας έδωσαν οι θείες σας, για να διακοσμήσετε μια αλογοουρά ή φορέστε ένα όμορφο καπέλο από άχυρο για να δώσετε χαρακτήρα σε ένα μποέμ στυλ.

Παντελόνι με καπέλο Boho

Φορέστε αυτό το όμορφο βελούδινο παντελόνι, αυτό που φορούσατε όταν ήσασταν μικρότερη δίπλα στο τζάκι των παππούδων σας.

Κόψτε το παντελόνι του με ένα στρίφωμα για να αναδείξετε τα τελευταία σας παπούτσια ή παίξτε με το κόψιμό του για να αναδείξετε τα casual και μοντέρνα στυλ που είναι στη μόδα.

Ετσι θα αρχίσεις να κυνηγάς σπάνια διαχρονικά κομμάτια και θα φτιάξεις μια γκαρνταρόμπα αντάξια των μεγαλύτερων σταρ με σύνολα που δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X