6 αστέρια με φόρμες

Φιλόξενο, ανθεκτικό και πολύ κομψό, όλοι αγαπάμε τις φόρμες. Είτε είστε οπαδός της αναβίωσης της επαγγελματικής ένδυσης είτε οπαδός των 90s, οι φόρμες αποτελούν βασικό στοιχείο της μόδας, αλλά τι γνωρίζουμε γι’ αυτές; Σας δίνουμε ένα μικρό μάθημα για την ταπεινή φόρμα και σας παρουσιάζουμε τις αγαπημένες μας στιγμές μόδας με φόρμα.

Salopette Agricole

1 – Πότε δημιουργήθηκαν οι φόρμες;

Οι σαλοπέτες είχαν αρκετές γεννήσεις, το ένδυμα αυτό χρησιμοποιήθηκε ήδη από το ένα χωριό των Χίντι τον 17ο αιώνα, το οποίο αναβαθμίστηκε από τον A. Lafont στη Γαλλία και Levi-Strauss στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα. Με την πρόοδο στα υφάσματα, μπόρεσαν να κατασκευάσουν φόρμες που ήταν πιο ανθεκτικές και κατάλληλες για την εργασία των τεχνιτών. Το πρώην ” Dungri “ που πήρε το όνομά του από το ομώνυμο χωριό στα Χίντι έδωσε τη θέση του στη φόρμα όπως την ξέρουμε σήμερα.

Φόρμες αγροτών

Οι φόρμες διατρέχουν όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις και έχουν κάνει πολλές εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης., είτε φοριέται από τεχνίτες σε εργοτάξια στο Μανχάταν ή στο Παρίσι, είτε σε αμερικανικά βίντεο ραπ, είτε σε διαφημίσεις, είτε σε ένα αστέρι κατά τη διάρκεια της συναυλίας του.

Άρχισε να ξεπερνά τα όρια της χειρωνακτικής εργασίας όταν φορέθηκε από τους βασιλείς του Χόλιγουντ, τον Τζον Γουέιν, τον Κλιντ Ίστγουντ και ακόμη και την Τζούντι Γκάρλαντ, μετατρέποντας την ολόσωμη φόρμα σε επιθυμητό ένδυμα.

2 – 6 αστέρια, 6 στυλ, 6 φόρμες

Ήρθε η ώρα να σας δείξουμε πώς 6 προσωπικότητες/strong> που άφησαν το στίγμα τους στη δεκαετία του 90 παρουσίασαν ένα ένδυμα με διακεκριμένο χαρακτήρα.

1. Elton John

Elton John Bib

Μάλλον η δημοτικότητα της παρτούλας και του Έλτον Τζον επανήλθε στην επιφάνεια την ίδια στιγμή, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που τα δύο αυτά πράγματα αναμειγνύονται. Ο
Έλτον Τζον δεν είναι άγνωστος στις φόρμες, τις οποίες φορούσε μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1990 με απόλυτα glam-rock στυλ.

2. Whitney Houston

Whitney Houston Dungarees

Αυτή η εικόνα της Whitney Houston μοιάζει σαν να τραβήχτηκε χθες. Βγαλμένη από τις τρέχουσες τάσεις του street style, η Whitney φοράει το ένα dungaree με ένα φούτερ Champion και μια μπανάνα. Όχι μόνο το dungarees δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, αλλά η Whitney δείχνει επίσης ότι η μόδα δεν αργεί να κάνει το γύρο του κόσμου.

3. Princess Diana

Princess Diana in Dungarees

Ναι, αυτό είναι σωστό, οι παντελόνια είναι και για τις πριγκίπισσες! Ξεχάστε να ποζάρετε για τα βασιλικά σας πορτραίτα με ερμίνα και στέμμα, όταν θα μπορούσατε να ροκάρει το παστέλ λουκ της δεκαετίας του 80  με ανοιχτόχρωμη τζιν φόρμα!

4. Ronnie Wood

Ronnie Wood Dungarees

Ο Ronnie μας δείχνει πώς να ροκάρουμε με φόρμα σε κλασικό στυλ των 70s. Πάρτε ένα πιο εφαρμοστό ζευγάρι φόρμες και συνδυάστε το με ένα vintage t-shirt και αθλητικά παπούτσια. Η τρίχα είναι προαιρετική.

5. TLC vs NSYNC

Group in Dungarees

Η δεκαετία του ’90 δεν θα ήταν η ίδια χωρίς ένα group με φόρμα. Διαλέξτε μια μπάντα και σας εγγυόμαστε ότι θα υπάρξει μια στιγμή που θα φορούν παντελόνια σε ομοφωνία. Δύο από τα αγαπημένα μας συγκροτήματα είναι οι TLC και οι NSYNC. Ανεξάρτητα από το χρώμα ή το μέγεθος της φόρμας σας, θα είναι πάντα στη μόδα.

6. Dexys Midnight Runners

 Dungarees Rocker

Είναι αδύνατο να μιλήσουμε για σούπερ φόρμα χωρίς να αναφέρουμε το Dexys Midnight Runners. Παίρνοντας έμπνευση από την ιρλανδική εργατική τάξη, περιέγραψαν το στυλ τους ως “off the farm look”. Με στρώσεις πλεκτών και μια ζώνη γύρω από τη μέση, το “αγροτικό λουκ” μπορεί να είναι αρκετά δροσερό.

Οι παντελόνια έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, από ένα απλό κομμάτι ύφασμα του 17ου αιώνα μέχρι το εξαιρετικά δροσερό, χρηστικό ένδυμα που φορούν όλοι, από τους βασιλείς μέχρι τους σιδηροδρομικούς. Αυτό το ρούχο είναι διαχρονικό και μας επιφυλάσσει ακόμα πολλές εκπλήξεις.

Φόρμα μηχανικού

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X