15 Στυλ Γυναικείας Φόρμας

Αν ήταν στο χέρι μου, οι φόρμες θα είχαν τη δική τους θέση στο ναό της μόδας. Από τη δεκαετία του ’90 μέχρι την αργή αλλά σταθερή επιστροφή τους τα τελευταία δύο χρόνια, οι φόρμες ήταν πάντα μια διασκεδαστική και μοντέρνα επιλογή. Είτε ψάχνετε για κάτι λίγο πιο πολυτελές, είτε για ένα πιο μοντέρνο ρούχο, είτε απλά για κάτι χαριτωμένο και άνετο, υπάρχουν παντελόνια που θα καλύψουν τις ανάγκες της μόδας σας.

Δεν ξέρετε πώς να φορέσετε φόρμες; Μην ανησυχείτε! Ενώ η κλασική ολόσωμη φόρμα με τζιν παντελόνι είναι απαραίτητη για τη γκαρνταρόμπα σας και πολύ εύκολο να τη ντύσετε, σίγουρα δεν είναι η μόνη επιλογή. Από τα animal print μέχρι το δέρμα, οι φόρμες έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις από τις ρίζες τους στο μπλε τζιν, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τις φορέσουμε και σε άλλα σημεία της ζωής μας, όπως στη δουλειά και όταν βγαίνουμε με φίλους. Επιπλέον, ακόμα κι αν η ιδέα να φορέσεις φόρμα στη δουλειά σε κάνει να ζαλίζεσαι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να αλλάξεις το στυλ σου δοκιμάζοντας μαύρες ή λευκές τζιν φόρμες την επόμενη μέρα στο πάρκο.

Όποια κι αν είναι η περίσταση, από ένα πικνίκ στον κήπο μέχρι ένα δεκατιανό με φίλους, οι παντελόνες είναι μια απλή αλλά μοντέρνα επιλογή. Δείτε παρακάτω 15 κομψές και σικάτες επιλογές ντυσίματος που θα σας κάνουν να χαίρεστε που οι φόρμες δεν βγαίνουν ποτέ από τη μόδα.

1 – Πολύχρωμες φόρμες

Ο χρωματικός μπλοκ σχεδιασμός αυτών των παντελονιών προσδίδει μια απόλυτα ρετρό ατμόσφαιρα. Σε συνδυασμό με μπότες με χοντρό τακούνι και ένα γρουβένιο μπλουζάκι με μοτίβο, δίνει μια πολύ 70s εμφάνιση.

Αν και είναι λίγο πιο ανοιχτόχρωμη στο πλύσιμο, αυτή η φόρμα έχει το ίδιο στυλ με τα χρωματικά μπλοκ και τα patchwork, και είναι η τέλεια αρχή για ένα συνολικό ντύσιμο εμπνευσμένο από τα 70s. Δοκιμάστε να τα φορέσετε με αυτές τις μπότες και η εμφάνισή σας θα είναι τέλεια. 

70s Coloured Dungarees

Χρωματιστό παντελόνι

2 – Μαύρο τζιν παντελόνι

Το βασικό μαύρο παντελόνι είναι ένα σταθερό κομμάτι της γκαρνταρόμπας και αποτελεί έναν εύκολο τρόπο να προσθέσετε στυλ σε ένα πολύ casual ντύσιμο. Το χρώμα τους κάνει λίγο πιο κομψούς από τις βασικές τζιν μπότες, χωρίς να δυσκολεύει το ταίριασμα.

Φορεμένη με ένα άνετο πουλόβερ και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, η μαύρη φόρμα είναι μια casual αλλά κομψή επιλογή για τις δροσερές φθινοπωρινές ή ανοιξιάτικες μέρες. 

Μαύρη φόρμα τζιν

3 – Κλασσικό παντελόνι

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τη μόδα γενικά χωρίς να αποτίσουμε φόρο τιμής στην κλασική τζιν φόρμα. Είναι διαχρονικά, άνετα και μπορούν να φορεθούν με τα πάντα, από turtle collar σε μαύρο χρώμα στο αγαπημένο σας ριγέ πουλόβερ.

Όταν αγοράζετε μια κλασική τζιν φόρμα, θέλετε να την κρατήσετε βασική. Αναζητήστε ένα, όπως αυτό, που δεν έχει σχεδόν καμία λεπτομέρεια και ταιριάζει όπως το τζιν με ίσιο πόδι.

Κλασική φόρμα

4 – Φόρεμα Salopette

Έχετε βαρεθεί τις βασικές τζιν φόρμες; Δοκιμάστε ένα βραδινό φόρεμα με παντελόνι! Ο denim χαρακτήρας τους διατηρεί το εύκολο στο ντύσιμο στοιχείο των dungarees, αλλά σας δίνει την ευκαιρία να έχετε μια πρωτότυπη πινελιά.

Τα φορέματα σαλοπέτ είναι η μεγάλη επιλογή για τέλη της άνοιξης και του καλοκαιριού. Προσθέτουν μια θηλυκή πινελιά στις φόρμες και μπορούν να ντυθούν πάνω ή κάτω.

Φόρεμα παντελόνι

5 – Casual Dungarees

Ένα άνετο παντελόνι θα γίνει ο ταξιδιωτικός σας σύντροφος τις ζεστές, τεμπέλικες μέρες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα πικνίκ με φίλους ή για ένα απόγευμα διαβάσματος στο πάρκο. Θα είστε απόλυτα άνετα, ενώ θα αποπνέετε ένα αβίαστο, διακριτικό στυλ.

Φορέστε αυτό το casual dungarees με ένα βασικό μπλουζάκι την ημέρα και μια απλή ζακέτα το βράδυ και η καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα θα είναι έτοιμη. Είτε επιλέξετε να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με γόβες ή σανδάλια, θα είστε έτοιμες για τον ήλιο.

Casual Overalls

6 – Φυσική φόρμα

Με λίγη εξωτερική επιρροή, αυτές οι παντελόνες αποτελούν μια κομψή και ταυτόχρονα casual επιλογή. Για μια φυσική εμφάνιση, προσθέστε τα κατάλληλα αξεσουάρ. Πάρτε μια πλεγμένη τσάντα στυλ και ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες (με ή χωρίς τακούνι), και θα είστε έτοιμες για ό,τι έχει να σας προσφέρει η άνοιξη. 

 Natural Dungarees

7 – Φόρμα με ζώνη

Η ζώνη μέσης σε αυτό το look προσθέτει ένα πλεονέκτημα στη σιλουέτα σας που δεν βλέπουμε συνήθως με τα dungarees, και το ριγέ μοτίβο προσθέτει ένα στοιχείο φλας. Φορεμένο με τη σωστή μπλούζα, αυτό το παντελόνι είναι ο τέλειος τρόπος για να γίνει το φόρεμα γραφείου μοντέρνο.

Όταν φορέσετε αυτή την ολόσωμη φόρμα με ριγέ ριγέ με ένα κατακόκκινο πουκάμισο και μια ζώνη στη μέση, θα εντυπωσιάσετε το πλήθος.

Παντελόνι με πένσα

8 – Salopette Short 

Σε μια ωδή σε μια δεκαετία που δεν παύει να ανανεώνει την μόδα σήμερα, αυτά τα παντελόνια σε στυλ 90s φέρνουν τα σορτς στα κλασικά της καλοκαιρινής μόδας.

Φορεμένο με ένα διασκεδαστικό γραφικό μπλουζάκι ή ένα βασικό μπλουζάκι, αυτό το σορτς είναι μια εξαιρετική επιλογή για να απολαύσετε τη ζέστη το καλοκαίρι.

Φόρμες σορτς

9 – Φόρμες εργασίας

Τα ρούχα γενικής χρήσης έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή, και ένα πρακτικό και άνετο στυλ, ένα πρωτότυπο στυλ που είναι πιο μοντέρνο. Αν το δοκιμάσετε, σας ενθαρρύνω να αποδεχτείτε τον casual χαρακτήρα του.

Αν και μπορείτε να φοράτε παντελόνια όλο το χρόνο, είναι καλύτερα προσαρμοσμένα στο φθινόπωρο και το χειμώνα. Ξεκινήστε φορώντας ζεστά πουλόβερ και βασικές μπλούζες και στη συνέχεια φορέστε αθλητικά παπούτσια ή μπότες για να προσθέσετε λίγη ζωντάνια.

Φόρμα εργασίας

10 – Ανδρικές φόρμες

Το boyfriend κοστούμι είναι μια εναλλακτική λύση στην κλασική επιλογή denim. Είναι άλλο ένα casual στυλ, αλλά μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να κυριαρχήσετε στη λεπτή γραμμή μεταξύ του χαριτωμένου casual και του πολύ casual.

Ένα απλό λευκό φούτερ με κουκούλα και εδώ είσαι με ένα casual ντύσιμο. Μπορεί να φαίνεται παράξενο, αλλά το σύνολο δημιουργεί το απόλυτο χαριτωμένο χωρίς να προσπαθεί πολύ στυλ. Προσθέστε μια διασκεδαστική κορδέλα για το κεφάλι ή ένα λαστιχάκι για να δώσετε χρώμα.

Ανδρικές φόρμες

<11 – Φόρμα από κορντόνι

Αυτή η φόρμα corduroy υιοθετεί την ιδέα του μονόχρωμου στυλ και μπορεί να βοηθήσει να προσθέσετε χρώμα και άνεση στην γκαρνταρόμπα σας.

Επειδή το κοτλέ είναι ένα φυσικά μαλακό και άνετο υλικό, θα γίνει ένα βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας το φθινόπωρο. Συνδυάστε τα με ένα χοντρό πράσινο πουλόβερ για μια μονόχρωμη εμφάνιση ή φορέστε τα με ένα λευκό ζιβάγκο για να κάνετε αίσθηση τα χειμωνιάτικα βράδια σας. Όπως και να ‘χει, θα είστε κομψή και ζεστή την επόμενη φθινοπωρινή μέρα.

Velvet Overalls

12 – Λευκή φόρμα

Η ενσωμάτωση του λευκού denim στο συνολικό μείγμα είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να αλλάξετε τη συνολική στάση του denim χωρίς να το περιπλέξετε. Για να πετύχετε μια πιο προσεγμένη εμφάνιση, μείνετε σε ουδέτερα χρώματα για να αποφύγετε τις έντονες χρωματικές αντιθέσεις. Σε συνδυασμό με μια ουδέτερη μπλούζα, ένα απλό ζευγάρι mules και μερικά λεπτά χρυσά κοσμήματα, η λευκή σας φόρμα θα γίνει από απλή σε κομψή.

White Denim Dungarees

13 – Δερμάτινη φόρμα

Ποιος ήξερε ότι οι φόρμες θα μπορούσαν να έχουν τόσο πολύ χαρακτήρα; Αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό για να φορέσετε στην επόμενη βραδινή σας έξοδο, δοκιμάστε τις δερμάτινες φόρμες.

Το δέρμα είναι ένας εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσετε κάθε εμφάνιση, ειδικά αν πρόκειται για φόρμες. Φορέστε το με ένα ζευγάρι κομψά μποτάκια και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα απλό τοπ.

Δερμάτινη φόρμα

14 – Ουδέτερη φόρμα

Πιο συχνά, είναι πιο εύκολο να ενισχύσετε την εμφάνιση της φόρμας σε ουδέτερους τόνους.Φορέστε ένα ζευγάρι μαύρα τακούνια και ένα μαύρο μπλουζάκι με αυτή την ουδέτερη, βαμβακερή φόρμα και θα έχετε το τέλειο ντύσιμο για το επόμενο ραντεβού σας.

Beige Dungarees

15 – Τολμηρή φόρμα

Αν ψάχνετε για κάτι πιο τολμηρό. Τίποτα δεν είναι πιο εύγλωττο και εκπληκτικά εύκολο να ενσωματωθεί στην γκαρνταρόμπα σας όλο το χρόνο.

Επειδή το εκτυπωμένο ζώο είναι ένα τόσο χαρακτηριστικό μοτίβο, κρατήστε το υπόλοιπο ντύσιμό σας βασικό. Το καλοκαίρι, φορέστε τα με ένα μαύρο μπλουζάκι και σανδάλια με λουράκια, ενώ το χειμώνα, δοκιμάστε ένα μαύρο πουλόβερ και μπότες. Ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου, θα δείχνετε πιο όμορφη.

Leopard Overalls

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X