Το Dungarees και η Άνοιξη

Το είδαμε παντού τους τελευταίους μήνες και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα dungarees είναι και πάλι ένα must-have για το γυναικείο ντύσιμο για τη φετινή άνοιξη του 2021. Αυτά τα πολλά χρώματα και όλες οι δυνατότητες που προσφέρουν είναι ιδανικά για να αντιμετωπίσετε τις όμορφες μέρες με ένα ηλιόλουστο ντύσιμο.

1 – Η παντελόνα, το must-have του 2021

Στην πραγματικότητα, οι φόρμες έχουν γίνει μεγάλη επιτυχία φέτος το χειμώνα, με τις φόρμες-φούστες να κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα και μοτίβα και με μια πραγματική τρέλα για το βελούδο.

Δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί, αυτή την άνοιξη, τα dungarees έρχονται σε κλασικά τζιν, σορτς, φούστες ή ακόμα και φορέματα. Όλες οι μάρκες γυναικείων έτοιμων ενδυμάτων τις προσφέρουν και δεν είναι δυσάρεστο για τις πολλές πελάτισσες που τις αρπάζουν.

Η άνεση, τα υλικά, το στυλ… τόσα πολλά πλεονεκτήματα που κάνουν την παντελόνα ένα κλειδί του δοκιμαστηρίου.

Η τρέχουσα κρίση υγείας έχει αναγκάσει τις Γαλλίδες να μένουν στο σπίτι και να ασκούν τηλεργασία. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι διάφορες μάρκες έχουν αρχίσει να προσφέρουν comfy σειρές για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Φούτερ, βαμβακερές φόρμες, πλεκτά εσωτερικά ρούχα … μια σειρά που ενώνει πλήρως το στυλ της φόρμας με την casual εμφάνιση, την ελευθερία κινήσεων που προσφέρει καθώς και την εξαιρετική αίσθηση άνεσης που προσφέρει το τζιν.

Γυναικεία παντελόνι Άνοιξη 2021

2 – Η τάση της χρονιάς, το πολύχρωμο παντελόνι

Αφήνουμε περήφανα πίσω μας τα θαμπά, άψυχα σκούρα χρώματα του χειμώνα και στρεφόμαστε προς τα παστέλ. Εξαιρετικά απαλές αποχρώσεις που συνδυάζονται υπέροχα με τους διαφορετικούς τόνους του δέρματος για να φέρουν μια βροχή φωτός στα γαλλικά πρόσωπα.

Για να επιστρέψουμε στον όρο παστέλ, πρόκειται για ένα αρσενικό ουσιαστικό που ορίζεται ως ” ένα μολύβι από χρωματιστή πάστα “. Το επίθετό του περιγράφει έναν απαλό και καθαρό τόνο. Η απαλότητα του παστέλ, χάρη στα χρώματα της ναυαρχίδας του, ανταποκρίνεται στο όνομά του.

Χωρίς να μας δυσαρεστήσει, ένα ουράνιο τόξο παστέλ έχει ξεχυθεί στον κόσμο της μόδας για να προσφέρει ρούχα με φωτεινές και απαλές πινελιές.

Αυτά τα χαρούμενα και αισιόδοξα χρώματα έρχονται να δηλώσουν τις τρέχουσες διαθέσεις που στρέφονται προς την ατμοσφαιρική κατήφεια, τη νοσταλγία των στιγμών που περνούν στη βεράντα πίνοντας, τα μακρά, ζεστά και ήρεμα καλοκαιρινά βράδια. Αυτές οι αποχρώσεις έρχονται λοιπόν για να αναζωογονήσουν τα όμορφα χρώματα της ντουλάπας μας και να δώσουν ζωντάνια και χαρά.

Το φετινό αγαπημένο είναι το παστέλ κίτρινο σε μια λάμψη φωτός ή ακόμη και το στυλ λεμονένια τάρτα.

Το πράσινο είναι επίσης μεγάλη επιτυχία χάρη στις παραλλαγές του, από το πράσινο φιστίκι έως το πράσινο της λιμνοθάλασσας, φτάνοντας ακόμη και μέχρι το πράσινο τύπου νερού μέντας.

Αληθινός σύμμαχος των τζιν και συνεπώς των φόρμες, το ροζ προσφέρεται σε στυλ marshmallow, ροδάκινο ή ροδακινιά.

Τέλος, το μπλε παίρνει όλες τις μορφές του στο μοβ μαλακό ή στο μπλε της λεβάντας.

Αυτές οι εξαιρετικά απαλές αποχρώσεις συνδυάζονται με ουδέτερα χρώματα που αποπνέουν αισιοδοξία και ευτυχία. Πολύχρωμες λιχουδιές όπως σιρόπι στο νερό που αποπνέουν καλή διάθεση για να απολαμβάνετε τις όμορφες μέρες που επιστρέφουν.

Φόρμα Άνοιξη 2021

 3 – Trendy Dungarees

Τώρα ήρθε η ώρα να συνδυάσετε αυτά τα υπέροχα παστέλ χρώματα με τα dungarees.

Όσον αφορά το κόψιμο, ποντάρουμε στα crop tops που μειώνονται σε διάφορες παστέλ αποχρώσεις.

Crop tops με τιράντες, κοντά μανίκια, μακριά μανίκια… σε στυλ wrap-around, τόσα πολλά κοψίματα που θα ταιριάζουν θαυμάσια κάτω από τις υπέροχες φόρμες.

Ποντάρουμε επίσης:

  • Το κλασικό λευκό μπλουζάκι, το οποίο παραμένει διαχρονικό και θα ταιριάξει τέλεια κάτω από denim φόρμες για ένα μινιμαλιστικό στυλ.
  • Για ένα φεστιβαλικό look à la COACHELLA, ποντάρουμε σε κοντές φόρμες ή φούστες, κεντημένα ή πλεκτά μπλουζάκια με πολλά βραχιόλια. Μια κορυφή manche bouffant μπορεί να τελειοποιήσει το όλο πράγμα.
  • Ένα τζην πουκάμισο κάτω από μαύρη φόρμα στολισμένη με γόβες ή ένα ζευγάρι μοντέρνα αθλητικά παπούτσια θα δώσει μια πολύ κομψή πινελιά στο ντύσιμό σας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, επιλέξτε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και το βράδυ, φορέστε τα τακούνια σας. Ένα 100% θηλυκό στυλ για όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Το λευκό πουκάμισο, ένα υπέροχο κλασικό πουκάμισο. Δίνει στο ντύσιμό σας μια πολύ θηλυκή πινελιά κάτω από ένα ζευγάρι τζιν παντελόνια.
  • Για την ενίσχυση ενός όμορφου τοπ με Vichy μοτίβο, ποντάρουμε σε ένα ζευγάρι παντελόνια στους γοφούς.
  • Ένα κοντό πουλόβερ με ή χωρίς κουκούλα κάτω από φόρμα σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι Vans ή Converse θα σας δώσει μια 100% casual εμφάνιση.

Από την πλευρά των αξεσουάρ, πέφτουμε με τα μούτρα στην χρωματιστή τσάντα για ένα οριακά ρετρό φεστιβαλικό στυλ. Κακοποιούμε τα βραχιόλια διαφορετικών χρωμάτων και υλικών. Οι διασκεδαστικές, πολύχρωμες κάλτσες με πολλά μοτίβα θα είναι προφανώς ευπρόσδεκτες.

Τέλος, τα αθλητικά παπούτσια με σφήνες, σε καμβά, σε λευκό δέρμα… θα δώσουν ένα υπερμοντέρνο στυλ στα σύνολά σας.  

Με τα παστέλ χρώματα παντού, θα είναι εύκολο να φορέσετε αυτές τις απαλές αποχρώσεις και να προσθέσετε αξεσουάρ στο ντύσιμό σας για μέγιστο στυλ τους επόμενους μήνες.

Το καλοκαιρινό look του 2021 θα έχει καλή διάθεση και αισιοδοξία.

Γυναικεία παντελόνια<

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : "OFF10"

X